Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Stedentrips
dagen

Onvergetelijke stedentrip naar de wereldstad New York City

Holiday Inn Hasbrouck Heights-Meadowlands
New York, New York, Verenigde Staten bekijk op kaart
Maak een onvergetelijke 4-, 5-, 6- of 7-daagse stedentrip naar de wereldstad New York City o.b.v. logies

Vanaf het moment dat jij in New York City staat, merk je al gelijk dat het precies is wat jij je er bij voorgesteld hebt. Ontelbare gele taxi's, heel veel mensen om je heen en overal waar je kijkt een hotdogkraam. 'The city that never sleeps' is een must voor je bucketlist. New York City zal ongetwijfeld al járen op jouw lijstje staan, waarom wacht je nog zo lang? Je ziet je hele leven al de straten van New York City voorbij komen in series of films. De bekende gebouwen, Central Park, het Vrijheidsbeeld... wat nou als je er zelf gaat rondslenteren? Dit is je kans! Je verblijft tijdens je stedentrip in het sfeervolle New Jersey, dat op slechts een paar kilometer van de bruisende stad New York City ligt én op een steenworp afstand van heerlijke stranden. Bezoek de geboortestad van Frank Sinatra en Bruce Springsteen. New York is always a good idea! In elk seizoen heeft New York iets magisch, dus geen excuus om New York niet te bezoeken. Of je nu in de zomer gaat picknicken in Central Park of in de winter gaat schaatsen, New York zal je verrassen. Maak jij jouw droombestemming werkelijkheid?

Stedentrips
dagen

Onvergetelijke stedentrip naar de wereldstad New York City

Holiday Inn Hasbrouck Heights-Meadowlands
New York, New York, Verenigde Staten bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4, 5 of 6 overnachtingen o.b.v. logies
  • Retourvlucht naar New York John F. Kennedy International Airport vanaf een luchthaven naar keuze
  • Binnen ca. 30 minuten ben je in het centrum van New York City
  • New Meadowlands Stadium gelegen op loopafstand van het hotel
  • Veel horecagelegenheden in de buurt
  • Goede verbinding met het openbare vervoer
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: ga naar Coney Island
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Maak je klaar voor de stad der steden!

Weet jij al wat je gaat doen tijdens je stedentrip naar het geweldige New Jersey en New York City? Of heb je inspiratie nodig zodat jij alles uit jouw stedentrip kunt halen? Het maakt niet uit of je het al weet of niet, met onze tips zal jij nog jarenlang terugkijken op deze fantastische reis!

You cannot be sad while riding a bike!
Fietsen is écht het leukste om te doen tijdens een stedentrip. Ook in New York City is dit echt een aanrader, vooral omdat New Jersey een klein stukje van New York City af ligt. De laatste jaren is het aanbod van fietsverhuurders sterk toegenomen, waardoor het huren van een fiets slechts een paar euro kost. Vooral als je de fiets vooraf reserveert, betaal je een ontzettend lage prijs! Populaire fietsroutes gaan over de Brooklyn Bridge, Brooklyn Esplanada, langs de Hudson River, de oostzijde van Manhattan of door Central Park. Het is dé leukste manier om je als een echte local te voelen. Combineer je eigen route en fiets over de meters lange Brooklyn Bridge en Manhatten Bridge en langs de Hudson River.

Where did all your money go?
Nergens kan je zó goed shoppen als in New York City. Vooral de 5th Avenue is wereldberoemd. Je zou je wel moeten voorbereiden, want het kan maar zo dat jouw favoriete winkels kilometers uit elkaar liggen. Je vindt in de 5th Avenue het meest luxe warenhuis van de stad: Saks, maar ook meer budget gericht zoals o.a. H&M. Is dat nu alles? Nee, zeker niet! Je kunt op nog heel veel meer plekken nieuwe items shoppen!

  • Natuurlijk moet je even langsgaan bij Soho in Manhattan.
  • Geen zin in grote warenhuizen en bekende ketens? Dan is Williamsburg in Brooklyn echt wat voor jou!
  • Winkelen kan eigenlijk ook in New York op iedere hoek van de straat.
  • Souvenirs kun je scoren in de buurt van de Times Square!

Don't forget!
Veel stedentrippers en vakantiegangers vergeten eigenlijk altijd het prachtige Four Freedoms Park. Je kunt opstappen bij Roosevelt Island Tramway, een gondel die je meeneemt naar een eilandje tussen Manhatten en Brooklyn. Vanaf deze plek heb je een ongelofelijk mooi uitzicht op de skyline van Manhatten. Aan de ene kant kun je terecht in het Four Freedoms Park en aan de andere kant kun je een kijkje nemen bij de vuurtoren!

Get your tickets now!
Wil je veel attracties af willen gaan, dan raden we het zeker aan om de City Pass aan te schaffen. Met deze pas krijg je korting op je entree bij verschillende attracties. Wil je niet vastzitten aan een stadspas? Dan kun je het beste van te voren online tickets regelen bij de verschillende attracties. Veel plekken hebben een lange wachtrij en het zou zonde van je tijd zijn. Het is ter plaatse vaak wel een paar dollar goedkoper maar dan mis je toch weer een gedeelte van je dag!

It's beginning to look a lot like Christmas

Ben jij ook zo gek op de feestdagen... en dan met name kerst? In New York City wordt dit heel uitgebreid gevierd dus ga dan ook zeker tijdens de kerstdagen naar deze wereldstad! Het is écht een aanrader. Ook hiervoor hebben wij leuke tips zodat jij optimaal kunt genieten van je stedentrip.

  • Geniet van het uitzicht op de verlichte stad vanaf de Top of de Rock. De meeste attracties zijn tijdens kerst gesloten maar dit gelukkig niet! Vanaf dit mooie plekje kun zie je New York City volledig verlicht en versierd. Pluspuntje: je ziet ook The Empire State Building vanaf deze plek!
  • Kerstinkopen doen? In New York City kan het! Alle winkels en boetieks toveren de etalages om tot een gezellige kerstsfeer en op de pleinen komen leuke kraampjes te staan waar jij van november tot kerst lokale producten en hebbedingetjes kunt komen.
  • Neem een kijkje in Brooklyn! Die pakken écht uit tijdens de kerst, wat voor een bijzonder spektakel zorgt. Je kunt hier zien hoe de huizen op een Amerikaanse manier versierd zijn. Dit kan via een tour maar je kunt uiteraard ook op eigen houtje Brooklyn verkennen.
Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Holiday Inn Hasbrouck Heights-Meadowlands
283 Route 17 South,
New York, Verenigde Staten
Kaart
283 Route 17 South, New York, Verenigde Staten
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Holiday Inn Hasbrouck Heights-Meadowlands heet jou van harte welkom in New York! Dit moderne hotel ligt biedt comfort, ruimte en rust tijdens jouw onvergetelijke stedentrip. Binnen 30 minuten sta je midden in New York City! Het hoofdgebouw heeft 5 verdiepingen inclusief begane grond en een lift. Er zijn fitnessfaciliteiten beschikbaar én roomservice, bagageruimte en gratis gebruik van WiFi. De gezellige hotelkamers zijn comfortabel en modern ingericht en zijn voorzien van een bureau, flatscreen-tv, een minibar, magnetron en koffie- en theefaciliteiten. Het hotel beschikt over een bar en een grillrestaurant met Amerikaanse en Italiaanse gerechten, en comedyclub, businesscentra en fitnesscentra en een buitenzwembad. Er is gratis parkeergelegenheid en een shuttledienst naar het Garden State Plaza-winkelcentrum.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Föhn
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Minibar
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Buitenzwembad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Central Park

Natuur & Parken
Great Lawn Oval

Central Park wordt ook wel het groene hart van New York City genoemd. In het park vindt u meerdere vijvers, theaters en fonteinen.

Yankee Stadium

Bezienswaardigheden
33 River Avenue

Het Yankee stadium is sinds 2009 de nieuwe thuisbasis voor de New York Yankees. Het stadium bevindt zich in de wijk The Bronx.

Fifth Avenue

Shoppen
5Th Avenue

Fifth Avenue is de place to be om lekker een dagje te shoppen! Aan deze straat vindt u alle bekende modewinkels.

Times Square

Wijken
Manhattan

Times Square is de grote binnenstad van New York. Hier vindt u grote neonreclame, gele taxi's, vele winkels en heel veel mensen.

Empire State Building

Bezienswaardigheden
350 5Th Ave

Met een hoogte van 381 meter staat Het Empire State Building op de vijfde plek van hoogste gebouwen in New York.

Chinatown

Wijken
Wong Soman Mary Md

Een bezoek aan Chinatown moet zeker op uw lijstje staan. Chinatown is de grootste Chinese wijk ter wereld buiten China zelf.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Belangrijke informatie

LET OP

Afhankelijk van het definitieve vluchtschema zal je reis mogelijk een dag langer zijn. Het kan dus voorkomen dat je een nacht in het vliegtuig besteedt.

Visum
Nederlanders en Belgen die zonder visum naar de Verenigde Staten wensen te reizen zijn echter wel verplicht een ESTA reistoestemming aan te vragen. Een ESTA aanvragen kan eenvoudig online door een aanvraagformulier in te vullen en een bijbehorende betaling voor de kosten à €29,95 per persoon uit te voeren. Nadat de ESTA verklaring is verwerkt wordt een bevestiging van de goedkeuring door U.S. Customs and Border Protection per e-mail toegezonden. Meer informatie lees je via deze link.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau