Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Stedentrips
4, 5 of 6 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Luxe 4*-hotel midden in het centrum van Málaga met rooftopbar en zwembad

Salles Hotel Málaga Centro
Málaga, Torremolinos, Spanje bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
439,-
totaal: 910,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 4 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Geniet 4, 5 of 6 dagen van cultuur, historie, tapas en 310 dagen zon in Malaga incl. vlucht en ontbijt

Maak je klaar voor een heerlijke stad met heel veel zon! De stad Málaga ken je vast wel door de wereldberoemde schilder Pablo Picasso, die hier geboren is. De stad kent dan ook twee verschillende plekken die gewijd zijn aan deze kunstenaar. De bekendste is het Picasso Museum Málaga, dus dat is al het eerste wat je zeker zou moeten zien tijdens je stedentrip! Hou je van winkelen, lekker eten, strand en cultuur? Dan is Málaga echt wat voor jou. De authentieke tapasbars, de bijzondere architectuur en de gastvrijheid zijn tijdens jouw stedentrip niet te missen. Málaga wordt steeds populairder en straalt nog steeds de rust van een Zuid-Spaanse stad uit. Net zoals Barcelona of Valencia, heeft Málaga een prachtig zandstand, wat Málaga nóg aantrekkelijker maakt. Zie jij een stedentrip met zand ook wel zitten? Málaga verwelkomt jou!

Stedentrips
4, 5 of 6 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Luxe 4*-hotel midden in het centrum van Málaga met rooftopbar en zwembad

Salles Hotel Málaga Centro
Málaga, Torremolinos, Spanje bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4 of 5 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Malaga vanaf een luchthaven naar keuze
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Verblijf in stijlvolle kamers in klassieke of moderne stijl
  • Luxe hotel met eigen rooftopbar en zwembad!
  • Prachtig uitzicht op de Kasteel Gibralfaro Málaga vanaf de rooftop
  • Het strand is op ca. 2 km van het hotel
  • Vanaf het hotel loop je direct het gezellige centrum in!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: wandel 's avonds over het levendige Plaza de la Merced!
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Zon, zee en een korte broek! Wat ga jij doen tijdens je stedentrip?

Hoe ziet jouw ideale stedentrip eruit? Hou je van veel rondlopen, veel doen of lig je toch stiekem liever aan het strand? Bij Málaga heb je alles in één! Heb je meer inspiratie nodig voor een zonnige stedentrip? We got you! Lees vooral verder...

Niet te missen: de kathedraal van Málaga!
Het maakt niet uit welke kant je opkijkt, vanuit vrijwel alle richtingen zie je de toren van de kathedraal boven de stad uitkomen. Tijdens je stedentrip loop je hier wel vaker dan één of twee keer langs, dat kan ook niet anders want voor de kathedraal ligt het sfeervolle plein Plaza del Obispo. Wist je dat er ruim 200 jaar nodig was om deze kathedraal te bouwen? In 1528 zijn ze begonnen, maar tijdens het bouwproces was er steeds een terugkerend probleem met de financiering van het bouwwerk. Dit heeft dan ook te maken met de stijl van de kathedraal. Het lage gedeelte heeft een Gotische stijl. De Renaissance stijl kun je terugzien in één van de tempeldeuren en de Barokstijl komt terug in de decoratie van de lateien en de voorgevel.

Vergeet Pablo niet!
Stap binnen in het geboortehuis van de bekende kunstenaar. Het huis is te vinden aan de Plaza de la Merced, recht achter het standbeeld van Picasso. Het geboortehuis is omgebouwd tot een museum waar spullen en kledingstukken van het gezin Picasso zijn te zien. Picasso is waarschijnlijk de meest bekende Malagueño, terwijl hij eigenlijk nog geen 10 jaar van zijn leven in Málaga heeft gewoond. Het is interessant om een kijkje te nemen in het leven van Pablo Picasso. Het museum is klein en heeft niet heel veel meesterwerken. Voor de schilderijen van Picasso kun je in dit geval naar het Picasso Museum gaan. Het Picasso Museum ligt niet heel ver van het geboortehuis.

De haven moet je gezien hebben!
De haven van Málaga behoort tot één van de oudste ter wereld... het is ca. 3.000 jaar oud! Wandel via het centrum naar de haven en je komt als eerste over de Muelle Uno. Om je heen zie je een prachtige boulevard met veel gezellige terrassen en restaurants. Bestel dan ook vooral een lekker drankje terwijl je een geweldig uitzicht over de haven hebt. Uiteraard scoor je hier ook de allerleukste souvenirs. Nabij vind je leuke winkeltjes en het centrum Pompidou Málaga. Vlak achter de Muelle Uno, vind je het museum Pompidou, opvallend vanwege haar uiterlijk: een grote, glazen kubus met kleurige vierkante vlakken.

En waar ga je genieten van het zonnetje terwijl je een lekker hapje aan het eten bent? Hieronder lees je een paar tips van ons voor jou!

  • Bij Cervecería La Sureña voel je het zuiden! Proef hier de allerlekkerste tapasgerechten en een Spaanse sangria. Vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht op het water en zie je boten en schepen voorbij varen.
  • Ook bij Cambara (vlak naast Cervecería La Sureña) is het heerlijk smullen! Het menu heeft eindeloos veel keuze, dus er zit vast en zeker wel iets voor jou bij. Kies je uit kleine tapas of wordt het toch een goed bereidde steak? De keuze is reuze! Nu je er toch bent, kun je ook een verfrissende cocktail bestellen. Wordt het een mojito, een piña colada of een caipiriña?

Stap op de fiets en maak een geweldige rit!
Geniet optimaal van je bezoek aan Málaga en stap op de fiets. Op de fiets zie én beleef je veel meer. Je kunt ervoor kiezen om deel te nemen aan een fietstour met een gids zodat je binnen enkele uren de perfecte kennismaking met Málaga hebt. Een lokale gids neemt je mee langs de mooiste plekjes... Vind je het fijner om zonder gids te fietsen en zelf op pad te gaan? Vergeet dan niet langs de kust te fietsen. Dit is één van de makkelijkste én leukste uitstapjes buiten het centrum van de stad.

Ga ook zeker langs déze bezienswaardigheden!
- Het Alcazaba de Málaga is een voormalige Moorse fort en paleis dat op de helling van Gibralfaroberg ligt. Combineer dit samen met het Castillo de Gibralfaro, welke gelegen is op de Gibralfaroberg. Het 14e-eeuwse kasteel met zijn opvallende verdedigingsmuren ligt boven de paleizen en fort van het Alcazaba en biedt een schitterend panorama over de Málaga.

  • Het Teatro Tomana ligt in het centrum van Málaga en komt uit de laatste eeuw voor Christus. Je kunt dit gratis bezoeken!
  • Ben jij een echte wandelaar? Dan moet je zeker over de beroemde wandelpaden van El Caminito del Rey gelopen hebben. Deze liggen op maar liefst 50 kilometer hoogte! Tegen de rotswanden van de Gaitanes-kloof ligt 3 kilometer aan loopbruggen en de totale route is ongeveer 7 kilometer.
Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Salles Hotel Málaga Centro
Mármoles, 6,
Málaga, Spanje
Kaart
Mármoles, 6, Málaga, Spanje
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het is heerlijk vertoeven in het stijlvolle 4*-Salles Hotel Málaga Centro, welke gelegen is in het centrum van Málaga. Het is dé ideale uitvalsbasis voor een zonnige stedentrip in Spanje. Salles Hotel Málaga Centro biedt een seizoensgebonden zwembad op het dak met een indrukwekkend uitzicht over de stad. Het hotel ligt op minder dan 5 minuten lopen van de schilderachtige historische binnenstad van Málaga. De stijlvolle hotelkamers zijn klassiek of modern ingericht en zijn voorzien van gratis WiFi, een televisie, kluisje en een badkamer met een Frans balkon. De gezinskamers hebben een slaapbank of een stapelbed. Roomservice is beschikbaar. Salles Hotel Málaga Centro beschikt over een chic restaurant en een gezellige lounge met bar. Het ontbijtbuffet wordt geserveerd in de sfeervolle ontbijtruimte.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Er zijn mogelijk parkeerkosten van toepassing
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Minibar
  • Kluisje

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Lounge
Ja
Buitenzwembad
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Kerst vieren in Málaga

Kerstmarkt
-

Duizenden lampjes, kerststallen en enorme bomen. Kerst vieren in Málaga is een bijzondere ervaring. In de avonduren zijn er lichtshows in de Calle Larios die je laten duizelen. De verlichting is ieder jaar anders. Wedden dat een weekendje Málaga in december jouw favoriete traditie wordt?

Fietsen en Tapas in Málaga

Cultuur, Eten en drinken, Outdooractiviteiten
-

Fiets met een Nederlandse gids langs de hoogtepunten van Málaga. Onderweg stop je bij één van de oudste 'bodega's' van de stad voor een glaasje wijn en geniet je bij een Chiringuito (zo worden de beachbars genoemd) van heerlijke tapas. Mmmmh!

Calle Marqués de Larios

Bezienswaardigheden
Calle Marqués De Larios

Wie van shoppen houdt, kan hier terecht! Deze prachtige winkelstraat, ook wel Calle Larios genoemd, is gelegen in het historisch centrum van de stad.

Malaga

Musea, Steden
Malaga

Het rijke historische centrum heeft een aantal prachtige pareltjes uit het verleden te bieden en ook qua musea kunt u hier uitstekend terecht.

Casa Lola in Málaga

Eten en drinken
C. Granada, 46

Te herkennen aan de enorme rij en de opvallende tegeltjes met de Spaanse teksten. Casa Lola beloont je voor het wachten met voortreffelijke pintxos, vleeswaren, vis en uiteraard Tinto de Verano. Je kunt er niet reserveren, maar rond lunchtijd is de rij korter dan in de avonduren. Een website hebben ze niet, maar je vindt ze op de Calle Granada 46.

Picasso Museum

Musea
Palacio De Buenavista

Málaga is de geboortestad van Pablo Picasso, een museum ter nagedachtenis aan de kunstenaar kon natuurlijk niet uitblijven. Bekijk de prachtige werken van deze kunstenaar in Buenavista Palace.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Belangrijke informatie

Let op!
- Kinderen/extra bedden zijn op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Er zijn mogelijk parkeerkosten van toepassing

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau