Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Kerstmarkten
dagen

Ontdek magisch Berlijn tijdens de kerstperiode incl. vlucht

Leonardo Hotel Berlin
Berlijn, Berlijn, Duitsland bekijk op kaart
3 of 4 dagen kerstshoppen in Berlijn en verblijf in een superior hotel incl. vlucht en ontbijt

Berlijn is het Walhalla van de Duitse Kerstmarkten, er zijn er maar liefst 26 in de grote stad. De hele stad ademt dan ook kerst uit en wordt beleefd als een waar spektakel! De Duitse hoofdstad is prachtig versierd, er zijn vele kerstmarkten en er hangt een magische sfeer. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de kerstmarkt bij het Berlijnse Sony Center (Potsdamer Platz). Het dak van het futuristische Center is werkelijk prachtig verlicht. Struin langs de gezellige kraampjes met heerlijke culinaire specialiteiten en de warme punch en uiteraard glühwein. Op de Gendarmenmarkt staat er voor de 19de keer een feestelijke mix van beeldende kunst, culinaire lekkernijen met oude vakmanschap en animatie. Een van de mooiste kerstmarkten in Berlijn is met op de achtergrond het Kasteel Charlottenburg. Kom volledig in kerstsferen struinend langs talrijke gezellige kraampjes versiert met vele lichtjes.
Tip! Bezoek de kerstmarkt 's avonds om optimaal te kunnen genieten van de verlichting, geuren en smaken!

Kerstmarkten
dagen

Ontdek magisch Berlijn tijdens de kerstperiode incl. vlucht

Leonardo Hotel Berlin
Berlijn, Berlijn, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 of 3 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Berlijn vanaf een luchthaven naar keuze
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet t.w.v. € 15,00 p.p.p.d.
  • Ontdek de magie tijdens de kerstperiode in Berlijn
  • Maak per boot een rondvaart door Berlijn!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: ga schaatsen op de kerstmarkt Berlin Weihnachtszeit
Magische kerstmarkten in Berlijn

De mooiste tijd van het jaar staat weer voor de deur! Na een weekend shoppen in Berlijn kom je niet alleen met volle tassen thuis, maar ook helemaal in kerstsferen! Hieronder ontdek je enkele kerstmarkten in Berlijn.

Weihnachtszauber Gendarmenmarkt
De kerstmarkt op de Gendarmenmarkt is zonder twijfel een van de bekendste en populairste kerstmarkten van Berlijn. Je vindt de kerstmarkt op het bekende Konzerthaus plein. Er staan speciale kerstkraampjes met een mix van beeldende kunst, culinaire lekkernijen en oude vakmanschap. In de warmte van de grote kersttent, kan je zien hoe houtsnijders, Gürtler, Schneider, Kammacher en vele andere internationale ambachtelijke kunstenaars aan het werk gaan. Cadeautjes zijn er ook te vinden, waaronder houten speelgoed, maar ook voor een lekker hapje of drankje zit je hier goed. Geniet van een warme chocolademelk met slagroom, een gesuikerde appel of de typische braadworst.

Berlin Weihnachtszeit
De kerstmarkt Berlin Weihnachtszeit beschikt over een fantastische locatie, de kerstmarkt staat namelijk voor het Roten Rathaus. Struin langs maar liefst honderd gezellige kraampjes. De kerstmarkt is één van de oudste kerstmarkten in Berlijn en bestaat al sinds 1900. Gezinnen met kinderen zullen zich hier uitstekend vermaken! Maak een rit in het vijftig meter hoge reuzenrad en geniet van prachtig uitzicht over Berlijn of wat dacht je van een pirouette op de schaatsbaan. Daarnaast komt de kerstman meerdere malen per dag op bezoek op de kerstmarkt. En natuurlijk komt de kerstman niet alleen, want ook zijn rendieren en koets komen mee. Vergeet zeker niet om met de kerstman op de foto te gaan! Zo heb je een leuk aandenken voor thuis.

Potsdamer Platz
Ook de winterwonderwereld, Potsdamer Platz. Dit is een leuke kerstmarkt om te bezoeken! Deze kerstmarkt heeft een unieke ligging, hierdoor kun je een bezoek aan de markt combineren met een wandeling door de binnenstad. Het leuke aan de kerstmarkt is dat je er kunt rodelen. Voor een klein bedrag kun je de aangelegde sneeuwbaan onveilig maken!

De Weihnachtsmarkt bij Schloss
Een van de mooiste kerstmarkten in Berlijn is met op de achtergrond het Kasteel Charlottenburg. Zowel het kasteel als het voorplein en de bomen rond de kerstmarkt baden in blauw en rood licht. Er zijn zo'n honderd standjes in houten hutten, prachtig versierd en met een uitgebreid assortiment aan kerstspullen, heerlijke glühwein en lekker hapjes.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Leonardo Hotel Berlin
Wilmersdorfer Str. 32,
Berlijn, Duitsland
Kaart
Wilmersdorfer Str. 32, Berlijn, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Dit superior hotel ligt in de Berlijnse wijk Charlottenburg, tussen het expositiecentrum van Berlijn en de winkelstraat Kurfürstendamm. De Deutsche Oper en de winkelstraat Wilmersdorfer Straße liggen op 5 minuten wandelen van het hotel. Het Leonardo Hotel Berlin biedt ruime kamers met airconditioning, een 40-inch flatscreen-tv, faciliteiten voor warme dranken, een bureau en een eigen badkamer. Wi-Fi is beschikbaar in het hele hotel. Er zijn ook meertalige elektronische kranten beschikbaar. Er wordt een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd in de kleurrijke ontbijtzaal van het Leonardo. Je kunt ook in Wilma's bar/lounge met chique moderne interieur van drankjes en hapjes genieten.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 18,00 per auto per dag
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Mindervalidekamers
Op aanvraag
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Hoogtepunten

Slot Charlottenburg

Bezienswaardigheden, Cultuur
Spandauer Damm 20-24

Slot Charlottenburg is het grootste paleis in Berlijn. Het stamt uit van de Pruisische vorsten en werd gebouwd tussen 1695 en 1699.

Kürfurstendam

Shoppen
Kurfürstendamm

De Kürfurstendam is de grootste winkelboulevard van Berlijn. Gelegen in het westen van de stad. Hier vindt u allerhande winkels. Van duur tot goedkoop.

KaDeWe Warenhuis

Shoppen
Tauentzienstraße 21-24

Dit is het meest prestigieuze warenhuis van de stad! Daarnaast is het de grootste winkel van Europa met een oppervlakte van 60.000 m2 en meer dan 380.000 verschillende, luxe, artikelen.

Potsdamer Platz

Bezienswaardigheden, Cultuur
Potsdamer Platz

De Potsdamer Platz is een van de bekendste pleinen in het centrum van Berlijn en tevens een belangrijk verkeersknooppunt.

Het Rijksdaggebouw

Bezienswaardigheden, Cultuur
Platz Der Republik 1

Het Rijksdaggebouw is het parlementsgebouw van Duitsland. Dit statige bouwwerk dat stamt uit de negentiende eeuw heeft een unieke glazen koepel, waar u als bezoeker doorheen kunt lopen.

Brandenburger Tor

Bezienswaardigheden, Cultuur
Pariser Platz

De Brandenburger Tor, één van de belangrijkste en bekende bezienswaardigheden en hét hedendaagse symbool van Berlijn.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Belangrijke informatie

Let op:
In een aantal Duitse steden is het verplicht de auto van een milieusticker te voorzien. Rijd je door een Umweltzone zonder sticker, dan loop je het risico op een boete. Niet alle auto's komen in aanmerking voor een milieusticker. Raadpleeg voor het reserveren deze link.

Mindervalidekamers

Op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 18,00 per auto per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau