Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Stedentrips
2, 3 of 4 dagen

Uniek designhotel in hartje Rotterdam

The James Rotterdam
Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
44,50
totaal: 114,74 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 2 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 2, 3 of 4 dagen in een uniek designhotel in hartje Rotterdam

The James ligt op een ideale locatie om Rotterdam te ontdekken! Direct naast het hotel is genoeg te doen en te zien; ga shoppen in de Bijenkorf of bij de boetiekjes van de Van Oldenbarneveltstraat, luister plaatjes in muziekcentrum de Doelen, kijk een filmpje in de Pathé Bioscoop, of ga naar de Schouwburg Rotterdam. Bovendien ben je met enkele stappen op de Coolsingel en met een wandeling van een kwartiertje bij de populaire Markthal. Heb je iets langer de tijd? Stap dan op de trein vanaf het nabijgelegen Centraal Station en reis in een mum van tijd naar Amsterdam of Den Haag.

Stedentrips
2, 3 of 4 dagen

Uniek designhotel in hartje Rotterdam

The James Rotterdam
Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen o.b.v. logies
  • Verblijf in een uniek hotel midden in het centrum van Rotterdam
  • Het Centraal Station van Rotterdam ligt op 850 meter van het hotel
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: neem de watertaxi
Leuke tips:

Neem de watertaxi
Dit unieke vervoersmiddel is één van de vele dingen die Rotterdam zo bijzonder maakt. Je kunt de Maas vanaf het water ontdekken en hij brengt je naar zo’n 50 verschillende locaties. Onze tip: plan een watertaxi-trip naar Hotel New York op Kop van Zuid!

Bezoek Hotel New York
Eenmaal daar aangekomen met de watertaxi kun je er genieten van hun afternoon tea, een borrel op het ruimte terras aan het water en het prachtige uitzicht over de stad.

Borrelen bij Fenix Food Factory
Vanaf Hotel New York loop je over de Hoerenloper (zo heet de brug!) richting Fenix Food Factory: dé plek om te borrelen in Rotterdam. Je hebt hier allerlei foodstands waar je kleine hapjes kunt halen die je vervolgens op kunt eten op het terras of in de foodhal zelf. Onze tip: bestel de samengestelde borrelplank en biertjes van de Kaapse Brouwers.

The James Rotterdam
Aert van Nesstraat 25,
Rotterdam, Nederland
Kaart
Aert van Nesstraat 25, Rotterdam, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

The James Rotterdam ligt in het hart van Rotterdam, vlak bij levendige straten zoals de Coolsingel, de Meent en de Lijnbaan. Op 600 meter van de accommodatie bevindt zich de Markthal van Rotterdam, en Ahoy Rotterdam ligt 5,3 km verderop. Deze accommodatie is de perfecte plek om te ontspannen, je op te frissen en na te genieten van een drukke dag in de wervelende stad Rotterdam. Je vindt er onder meer een 24-uursreceptie, parkeergelegenheid, een loungeruimte met een levensmiddelenwinkel die 24 uur per dag geopend is, een fitnessruimte en een vergaderruimte. Er is overal gratis breedband-Wi-Fi beschikbaar. Alle kamers zijn voorzien van kingsize bedden van topkwaliteit, een kluisje, een koelkast, een bureau, een tv en een designbadkamer met een regendouche. Sommige kamers van The James Rotterdam hebben ook een zithoek en bieden uitzicht op de stad.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, reserveren noodzakelijk
Parkeerkosten
€ 20,00 per nacht
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Wi-Fi
Ja
Lounge
Ja
Fitnessruimte
Ja
Hoogtepunten

Koopgoot

Shoppen
Koopgoot

Deze winkelstraat (goot) ligt deels onder de grond van de hoger gelegen Coolsingel. Hierdoor wordt het verkeer in de binnenstad minder opgehouden door het winkelend publiek.

Maritiem Museum Rotterdam

Musea
Leuvehaven 1

Wandel door zes eeuwen Nederlandse Maritieme geschiedenis. Met een gigantische collectie en vele activiteiten is er voor zowel grote als kleine avonturiers veel te beleven.

Markthal Rotterdam

Bezienswaardigheden, Eten en drinken
Dominee Jan Scharpstraat 298

De Markthal Rotterdam is de eerste overdekte marktvloer van Nederland. Het is een bruisende markthal die uit zijn voegen barst van de mooiste en lekkerste producten.

Rotterdam

Steden
Stationsplein 1, Rotterdam

In de grote havenstad Rotterdam kan er eindeloos geshopt worden. Voor jong en oud is dierentuin Diergaarde Blijdorp 7 dagen per week open.

Boijmans van Beuningen Depot

Musea
Museumpark 18

Stap binnen in het eerste publiek toegankelijk kunstdepot ter wereld. Hier zijn meer dan 150.000 kunstwerken verzameld en tentoongesteld. Scan via de app QR-codes van kunstwerken, sla ze op en maak je eigen kunstverzameling.

Kijk-kubus museumwoning

Musea
Overblaak 70

Je kent ze vast: de gekke kubuswoningen in Rotterdam. In deze speciaal ingerichte kubuswoningen krijg je als bezoeker een indruk hoe het is om hier te wonen.

Belangrijke informatie

Let op:
- Er geldt een minimale leeftijd van 25 jaar voor de hoofdboeker
- Bij het inchecken is een borg van Euro 100 (in contant) vereist, deze wordt bij het uitchecken geretourneerd

Parkeren

Ja, reserveren noodzakelijk

Parkeerkosten

€ 20,00 per nacht

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à 6.5% per accommodatie per verblijf. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau