Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Stedentrips
dagen

Beleef verrassend Kopenhagen incl. vlucht en ontbijt

ProfilHotels Richmond
Kopenhagen, Kopenhagen, Denemarken bekijk op kaart
Laat je verrassen tijdens een 3-, 4- of 5-daagse stedentrip naar Kopenhagen incl. vlucht en ontbijt

Op zoek naar een leuke stad binnen Europa voor een leuke stedentrip? Zoek niet verder en boek Kopenhagen! Kopenhagen zal je verrassen. Het is dichtbij, modern en compact. Het centrum van Kopenhagen kan je makkelijk te voet ontdekken en is dus perfect voor een stedentrip. Je vindt er eindeloos veel kleine straatjes met kleurige huisjes, een feels-like-home gevoel ontstaat door alle fietsers. Er zijn tal van leuke hotspots met het lekkerste eten en shoppen kun je er ook naar hartenlust. Kopenhagen is dus dé perfecte stedentrip!

Stedentrips
dagen

Beleef verrassend Kopenhagen incl. vlucht en ontbijt

ProfilHotels Richmond
Kopenhagen, Kopenhagen, Denemarken bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Kopenhagen vanaf een luchthaven naar keuze
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: voel je thuis en ontdek Kopenhagen op de fiets
Ontdek de oude binnenstad

De oude binnenstad van Kopenhagen is heel mooi. Perfect om die te voet te ontdekken. Er wordt volop gefietst - de Denen laten de auto zoveel mogelijk staan. En met al die fietsers om je heen voel je je hier meteen thuis.

Wat mooi is aan Kopenhagen is dat modern en authentiek hier heel goed samen gaan. Kopenhagen heeft allerlei historische gebouwen, maar de afgelopen jaren wordt de stad steeds moderner. Qua architectuur en design hebben ze het hier in Denemarken heel goed begrepen.

De mooiste plekken in de binnenstad

  • Rådhuspladsen oftewel het stadhuisplein is prachtig, omringd door statige, oude gebouwen.
  • Strøget is een lange (winkel)straat die loopt van Rådhuspladsen naar Kongens Nytorv. Leuk om die te voet te doen, je komt allerlei leuke winkels en volop plekken om te eten en drinken tegen.
  • Gammeltorv is een oud plein in de binnenstad, dat vroeger het centrale marktplein was.
  • Christiansborg is een oud paleis waar tegenwoordig het Deense parlement is gevestigd.
  • Rundetårn is een prachtige, oude uitkijktoren die je kunt beklimmen voor mooi uitzicht.
  • Nyhavn is de beroemdste plek van de stad: de haven - letterlijk betekent het 'de nieuwe haven' - waar het barst van de bars en restaurants.
  • Amalienborg is een kasteel van de Deense koninklijke familie, gesloten voor publiek maar aan de buitenkant zeker bijzonder om te zien.
Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
ProfilHotels Richmond
Vester Farimagsgade 33,
Kopenhagen, Denemarken
Kaart
Vester Farimagsgade 33, Kopenhagen, Denemarken
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het ProfilHotels Richmond ligt in het centrum van Kopenhagen, op minder dan 10 minuten lopen van de Tivoli-tuinen en de winkelstraat Strøget. Het biedt gratis Wi-Fi en moderne kamers met een flatscreen-tv. Alle keurig ingerichte kamers van Hotel Richmond beschikken over een bureau en een eigen badkamer met een douche en een haardroger. Sommige kamers zijn ook voorzien van fauteuils of een bank. De lobbybar is 24 uur per dag open en biedt een verscheidenheid aan drankjes, snacks en vers fruit. Het personeel kan restaurants, pubs en cafés in het stadscentrum van Kopenhagen aanbevelen. Het populaire Ørsteds Park ligt op minder dan 200 meter afstand. Het centraal station van Kopenhagen bevindt zich op 8 minuten lopen van het hotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
DKK 255 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Hoogtepunten

Kopenhagen

Steden
Bernstorffsgade 4

Kopenhagen is de hoofdstad van Denemarken en ligt aan de oostkust van het eiland Seeland en op het eiland Amager. De binnenstad is ruim opgezet en bevat vele monumentale panden uit de 17e eeuw.

Attractiepark Tivoli

Attractieparken
Vesterbrogade 3

Midden in het centrum van Kopenhagen is dit pretpark gelegen. Het park opende zijn deuren al in 1843 en telt zo'n 25 attracties.

Strøget

Shoppen
Amagertorv 23

De winkelstraat Strøget is de langste winkelstraat van Europa. U vindt er grote winkelketens en kleine boetiekjes.

Rosenborg Slot

Bezienswaardigheden
Øster Voldgade 4A

Dit prachtige slot in het centrum van Kopenhagen is een echte eye-catcher. U vindt er kroonjuwelen, verschillende kunstwerken en tentoonstellingen. Het slot is opengesteld voor publiek.

Nyhavn

Bezienswaardigheden
Nyhavn 14

De knusse haven van Denemarken met vele gekleurde vakwerkhuizen en gezellige terrasjes. De beroemde schrijver Hans Christian Andersen heeft aan deze haven gewoond.

Amalienborg

Bezienswaardigheden
Amalienborg Slotsplads 5

Rococo paleiscomplex uit de 18e-eeuw met een museum en marcherende koninklijke bewakers.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

DKK 255 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau