Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Campingvakanties
dagen

Safaritent op top beoordeelde boerderijcamping in Dronten

Boerderijcamping de Hinde
Dronten, Flevoland, Nederland bekijk op kaart
Verblijf 4, 5, 8 of 11 dagen met het hele gezin in een safaritent op een boerderijcamping in Dronten

Geniet samen met het gezin in een van de safaritenten op Boerderijcamping de Hinde, dat is gelegen in de adembenemende natuur van Dronten. Tussen Kampen en Elburg, gelegen bij het Veluwemeer met een bosrijke omgeving. Doordat de camping grenst aan een natuurrijk gebied geniet je volop van de vele fiets- en wandeltochten die je te wachten staan. Op de camping kunnen de kinderen volop plezier maken met de knuffeldieren, speelgelegenheden en een stro-speelhoek. Op de warme zomerdagen is het heerlijk om even af te koelen in het water van het Drontermeer of Veluwemeer of om te relaxen op een van de stranden. Verder zijn er vele soorten gezellige markten in de omgeving waar je lekker kunt rondkijken en kunt genieten van een gezellige sfeer. Wil je er een dagje tussen uit? Combineer dan je natuurlijke vakantie met een actieve uitdaging door een bezoek aan Walibi Holland te brengen (12,3 km) of het Dolfinarium (28,7 km).

Campingvakanties
dagen

Safaritent op top beoordeelde boerderijcamping in Dronten

Boerderijcamping de Hinde
Dronten, Flevoland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4, 7 of 10 overnachtingen o.b.v. logies
  • Verblijf in een sfeervol ingerichte safaritent met toilet
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Camping beoordeeld op Zoover met een 9,3!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren op de camping
  • Tip: bezoek het Walibi Holland (12,3 km) of het Dolfinarium (28,7 km)
Boerderijcamping de Hinde
Stobbenweg 6,
Dronten, Nederland
Kaart
Stobbenweg 6, Dronten, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Boerderijcamping de Hinde is gelegen in Flevoland aan de rand van Dronten. Tussen Kampen en Elburg, gelegen bij het Veluwemeer met een bosrijke omgeving. Bij de camping vind je een wasserette en voor de kids zijn er skelters, een zandbak, trampoline en fietsjes. De Safaritenten zijn standaard voorzien van een terras met tuinmeubilair, 2 slaapcabines, keuken met koffie- en theefaciliteiten en een toilet. Er is gratis Wi-Fi en parkeergelegenheid beschikbaar op de camping.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee

Vakantiepark

  • Kinderboerderij
  • Wasserette
  • Minimarkt
  • Speeltuin

Accommodatie faciliteiten

  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Balkon en/of terras
  • Tuinmeubilair
  • Toilet
Hoogtepunten

Elburg

Steden
Elburg

Prachtig gelegen aan de randmeren ligt één van Nederlands meest bezienswaardige oude stadjes: Elburg. Een stad met vele monumenten en sfeervolle horecagelegenheden. Vroeger was het zelfs een welvarende Hanzestad.

Walibi Holland

Attractieparken
Spijkweg 30

Gieren en gillen in Walibi, stap in de hoogste achtbaan van de Benelux, de Goliath. Of beleef een vliegenvlug avontuur in de Condor. Het kan allemaal in Walibi.

Museum Schokland

Musea
Middelbuurt 3

Het museum ligt op de Middelbuurt, één van de drie woonterpen van het vroegere eiland Schokland. Bij het museum hoort ook de historische museumkerk uit 1834. Hier kunt u een tentoonstelling vinden over Schokland. Ook zijn er diverse tijdelijke tentoonstellingen om te bezichtigen.

Museum Korps Rijdende Artillerie

Musea
Eperweg 149

Indien u houdt van onze militaire geschiedenis is dit museum zeker een aanrader voor u!

Anton Pieck Museum

Musea
Achterstraat 46-48

Bewonder hier het werk van Anton Pieck, geestelijk vader van de Efteling, en bekend van zijn romantische illustraties.

Heerlijk Hattem

Eten en drinken
Adelaarshoek 18

Verstopt in het historische centrum van Hattem, staan de overblijfselen van de Voorburcht (in de volksmond Spookhuis genoemd). In de keuken werken ze met lokale producten en internationale invloeden. Aanrader! Op het centrale plein in Hattem vind je nóg een aanrader: in restaurant ''Bij de Jongens'' worden culinaire hoogstandjes uit de open keuken getoverd.

Verplichte kosten

De volgende kosten zijn verplicht en dienen ter plaatse te worden voldaan:

  • Waarborgsom € 50,00 per accommodatie
  • Toeristenbelasting € 3,30 p.p.p.n.
Optionele kosten

De volgende kosten zijn optioneel wanneer je van deze producten gebruik wilt maken, neem dan contact op met ons service center. Deze kosten dienen bij aankomst te worden voldaan:

  • Lakenpakket € 8,00 per persoon
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.30 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau