Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Stedentrips
3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Ontdek Krakau en verblijf in een 4*-hotel incl. vlucht en ontbijt

INX Design hotel
Krakau, Klein-Polen, Polen bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
196,62
totaal: 427,69 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Geniet 3, 4 of 5 dagen in een 4*-hotel in het mooie Krakau incl. vlucht en ontbijt

De zoektocht naar het ideale charmante hotel in Krakau hoeft niet lang te duren. Welkom bij INX Design Hotel, de ideale keuze voor reizigers zoals jij. INX Design Hotel ligt in de beroemde Joodse wijk Kazimierz. Vroeger was dit een vervallen buurt, maar in de jaren '90 kwam hier verandering in toen deze wijk in de Schindler's List van Steven Spielberg verscheen. Gebouwen werden gerenoveerd, er kwamen sfeervolle restaurants, trendy bars en er werden kunstgalerieën geopend. Hedendaags is het een artistieke, hippe en jonge wijk. Verder ligt het hotel dichtbij de populairste bezienswaardigheden van Krakau zoals The Ghetto Heroes Square (0,6 km) en Planty Park (1,1 km). Het is daardoor ideaal voor korte trips. Ga tijdens je bezoek naar één van de Aziatische restaurants, waaronder Youmiko Sushi, Taste of India en Urara Sushi & Shabu Shabu. Ze liggen allemaal in de buurt van INX Design Hotel. Wat ook zeker de moeite waard is tijdens je reis is een bezoek aan The Botanical Garden of the Jagiellonian University.

Stedentrips
3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Ontdek Krakau en verblijf in een 4*-hotel incl. vlucht en ontbijt

INX Design hotel
Krakau, Klein-Polen, Polen bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Krakau vanaf een luchthaven naar keuze
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Hotel ligt in Kazimierz, een oude Joodse wijk in het centrum van Krakau!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: boek een tour naar de Wieliczka-zoutmijn vanuit Krakau
Tips over de omgeving

Jazeker! Krakau wordt door UNESCO geprezen als één van de mooiste steden van Europa. Natuurlijk wil jij de leukste dingen doen en leren van de stad tijdens je stedentrip. Je kunt op eigen houtje of samen met een gids de stad verkennen. Lees hieronder onze tips voor jouw stedentrip in Krakau!

Bezienswaardigheden uitgelicht!

Wawel Kasteel
Het Wawel Kasteel ligt in het hart van Krakau, op een rotsachtige helling. Sinds de middeleeuwen is de Grote Markt dé ontmoetingsplek van Krakau, maar voorheen was dat het Wawel Kasteel. Er werd veel handel verdreven en het werd steeds drukker waardoor het een populaire vestingplaats werd. Het kasteel is gebouwd in gotische, renaissance en barokke stijlen... dat komt doordat er verschillende leiders van over in Polen waren. Sinds 1930 wordt het kasteel niet meer gebruikt als woonplaats voor de koninklijke familie en is nu een museum.

Wieliczka-zoutmijn
De door UNESCO beschermde zoutmijn Wieliczka, met zijn zoutgrotten en houtsnijwerken, ligt net ten zuiden van Krakau. Daal af met een gids om de gangen en gangen te bezichtigen; leer over vroegere mijnbouwprocessen en bewonder de met zout gebeitelde kamers, waaronder het pronkstuk St. Kinga Chapel.

Nog meer tips voor jouw stedentrip

  • Neem een duik in het verborgen lagoon Zakrzówek (The Hidden Lagoon)
  • Bezoek de Benedictijnse monniken in het mooie dorpje en klooster van Tyniec
  • Wandel door de hippe Kazimierz wijk
  • Natuurlijk ga je lekker traditioneel Pools eten: de zapiekanka, obwarzanek of de kielbasa
Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
INX Design hotel
ul. Starowiślna 91, Oude Stad,
Krakau, Polen
Kaart
ul. Starowiślna 91, Oude Stad, Krakau, Polen
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4-sterrenhotel INX Design Hotel ligt in Krakau, op 1,5 km van het Schindler Factory Museum. Het biedt een fitnesscentrum, een gemeenschappelijke lounge, een 24-uurs receptie, een geldautomaat, een businesscentrum en gratis Wi-Fi. Elke hotelkamer heeft een bureau, een flatscreen-tv, een eigen badkamer en een waterkoker. Een aantal units van het INX Design Hotel zijn voorzien van een terras. Er is een kledingkast op alle kamers. Er wordt elke ochtend een ontbijtbuffet verzorgd bij de accommodatie. Het restaurant van het hotel is gespecialiseerd in Poolse, Thaise en Amerikaanse gerechten en biedt ook vegetarische en glutenvrije opties.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 18,00 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Sauna
Ja
Fitnessruimte
Ja
Fiets- en wandelroutes
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Sint-Petrus-en-Pauluskerk

Bezienswaardigheden, Cultuur
Sint-Petrus-En-Pauluskerk

De Sint-Petrus-en-Pauluskerk is de eerste en direct ook één van de mooiste vroegbarokke gebouwen van heel Polen.

Mariakerk

Bezienswaardigheden
Plac Mariacki 5

Deze prachtige kerk is zowel van binnen als van buiten een lust voor het oog. Vooral het altaar is indrukwekkend.

Rynek Głowny - Grote Markt

Wijken
Rynek Głowny

De Grote Markt is het bruisende hart van Krakau. Op dit belangrijke marktplein vindt u een aantal bezienswaardigheden, zoals de Mariakerk en de Adalbertkerk.

Lakenhallen/Sukiennice

Bezienswaardigheden
Rynek Główny 1-3

Op de Grote Markt vind je de Lakenhallen. Deze bazaar gevuld met Poolse handgemaakte producten, is zeker een bezoek waard. Kijk je ogen uit, alleen het gebouw zelf is een lust voor het oog.

Wieliczka-zoutmijn

Bezienswaardigheden, Cultuur
Wieliczka-Zoutmijn

Net iets buiten de stad in het plaatsje Wieliczka vindt u de Wieliczka-zoutmijn. Deze mijn is één van de oudste zoutmijnen ter wereld en staat op de UNESCO-werelderfgoedlijst.

Energylandia

Attractieparken
Aleja 3 Maja 2 Zator

Vermaak voor de hele familie met meer dan 60 attracties, van unieke extreme achtbanen en drop towers tot glijbanen, carrousels, shows en de winkels en restaurants van het park.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 18,00 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 0.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau