Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Stedentrips
3, 4, 5 of 6 dagen
Incl. ontbijt

Stedentrip naar Riga incl. vlucht en ontbijt

Rija VEF Hotel
Riga, Riga, Letland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
189,-
totaal: 410,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 2 aankomstdagen beschikbaar!
Geniet van een 3-, 4-, 5- of 6-daagse stedentrip naar het historische Riga incl. vlucht en ontbijt

Welkom bij Hotel Rija VEF, dat zich in een nieuwe zakenwijk in de buurt van het historische stadscentrum bevindt van Riga. Naar het winkel- en amusementscentrum Domina is het slechts 5 minuten lopen. Het Jurmala-strand kun je met de auto in een half uurtje bereiken. Tijdens je verblijf bij Hotel Rija VEF kan je Arena Riga (2,4 km) en Jugenda Stila Nami (3,3 km) bezoeken, enkele van de populairste attracties in Riga. Als je graag naar een Indisch restaurant gaat, ligt Hotel Rija VEF in de buurt van Singh's, Wok N Kurry en Balta Bufete. Riga staat ook bekend om een aantal geweldige parken, waaronder Mezaparks, Vermanes Garden en Bastejkalna Park, die in de buurt van Hotel Rija VEF liggen. Hotel Rija VEF bied je het beste van Riga, zodat je optimaal kunt ontspannen en genieten.

Stedentrips
3, 4, 5 of 6 dagen
Incl. ontbijt

Stedentrip naar Riga incl. vlucht en ontbijt

Rija VEF Hotel
Riga, Riga, Letland bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 4 of 5 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Riga vanaf een luchthaven naar keuze
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Hotel gelegen op slechts 15 minuten rijden van het centrum
  • Inclusief toeristenbelasting Riga
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: bekijk de zonsondergang vanaf één van de vele rooftop bars of de Academy of Science
Omgeving tips

Bezoek het strand van Riga
Geloof het of niet, maar Riga ligt aan de zee. Mocht je dus in de zomer gaan dan kun je gerust je zwemkleding meenemen, want het kan er zomaar eens boven de 30 graden en zonnig zijn! Vanaf de stad neem je heel eenvoudig een bus richting het strand. Een bus is spotgoedkoop en het strand gratis. Wat wil je nog meer?

Geniet van culinaire hoogstandjes voor een redelijke prijs
In Riga kun je echt lekker uit eten, zonder de hoofdprijs te betalen. Daarbij komt dat het ook nog eens een hele moderne stad is en je er dus veel hippe foodtentjes kunt vinden! Iets dat je in Nederland misschien te duur vindt, is in Riga nog heel betaalbaar. Zo kun je bij Forest restaurant genieten van verfijnde smaken en prachtig opgemaakte borden voor de prijs van een eenvoudig eetcafé in Nederland. Een stedentrip Riga is dan ook een feest voor foodies. Eten en drinken in het oude centrum is wel duurder dan de straten er omheen. Wil je dus goed en goedkoop uit eten, vermijd dan Riga Old Town.

Verken Riga op de fiets
Een leuke manier om Riga te verkennen is per fiets! In een korte tijd zie je heel veel en kun je net iets meer van Riga ontdekken dan alleen het oude centrum. Baja Bikes biedt een leuke fietstour in Riga aan, waarin een enthousiaste gids jou de stad op een andere manier laat ervaren. Je boekt de tour eenvoudig online en betaalt ter plaatse. Zo weet je zeker dat je niks mist van de bezienswaardigheden van Riga en zelfs nog wat extra highlights van de stad ontdekt. Je kunt ook zelf een fiets huren bij Baja Bikes als je zonder gids op pad wilt.

Bezoek één van de ruïn bars
Zoals we al eerder schreven is Riga up-coming. Zo schieten nieuwe bars als paddenstoelen uit de grond. Leegstaande gebouwen worden omgetoverd tot de hipste tentjes. Denk aan bars in voormalige fabrieken, magazijnen, muziekscholen en andere gebouwen die een perfect decor vormen voor een hippe bar of restaurant. Het is zeker de moeite waard om de oude bierbrouwerij Valdemāra Pasāža en de straat ernaast, de Aristīda Briāna, te bezoeken. Hier vind je verschillende bars en clubs, inclusief een nog werkende bierbrouwerij! Ben je klaar voor dé hipster bar van de Baltische staten? Ga dan naar Vest! Een bar waar ze de betekenis van hipster compleet hebben begrepen met retro tafelvoetbal, tattoo artiesten en op sommige dagen kun je er zelfs je baard laten doen.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Rija VEF Hotel
Brivibas Iela 199c,
Riga, Letland
Kaart
Brivibas Iela 199c, Riga, Letland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Alle kamers van het Rija VEF Hotel with FREE Parking zijn ingericht in verschillende kleuren en hebben grote ramen. Ze zijn elk voorzien van een bureau en een moderne badkamer met een haardroger. Sommige kamers beschikken over thee- en koffiefaciliteiten. Er wordt elke ochtend een gevarieerd ontbijtbuffet geserveerd in het hotel. In de Sunny Melody Bar of op het terras kun je van een drankje genieten. Je kunt ontspannen in een meditatieruimte, de Floating Universe. Het personeel van de 24-uursreceptie is altijd beschikbaar.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Vrijheidsmonument

Bezienswaardigheden, Cultuur
Central District

Het monument werd opgericht in 1935, toen Letland tussen de twee wereldoorlogen een periode van onafhankelijkheid kende.

De oude stad van Riga

Bezienswaardigheden, Cultuur
Teātra Iela

Het centrum van Riga is bijna een openluchtmuseum van de art-nouveaustijl.

Sint-Jakobskerk

Bezienswaardigheden
Jēkaba Iela 9

De Sint-Jakobskerk is één van de oudste kerken in Riga. Deze kerk is de enige in de stad die nog een gotische torenspits heeft.

De St. Peterskathedraal

Bezienswaardigheden
Skārņu Street 19, Riga, Latvia,

De St. Peterskathedraal kathedraal is gebouwd in gotische stijl. In de 72-meter hoge toren bevindt zich een observatieplatform van waar je een mooi uitzicht hebt over de stad.

Bezettingsmuseum

Musea
Doma Laukums 1

In dit museum kom je alles te weten over de Russische en Duitse bezetting. Bekijk en beluister de indrukwekkende beelden over de mensen die werden afgevoerd naar de strafkampen.

Dom van Riga

Bezienswaardigheden, Cultuur
Herdera Laukums 6

De Dom van Riga is de grootste kathedraal in de Baltische staten.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau