Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Stedentrips
dagen

4*-hotel bij het Rembrandtpark in Amsterdam incl. ontbijt

Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark
Amsterdam, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Verblijf 2, 3 of 4 dagen in het nieuwe 4*-hotel in Amsterdam bij het Rembrandtpark incl. ontbijt

Het 4*-Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark bevindt zich direct aan het Rembrandtpark. Het indrukwekkende gebouw is gelegen op 15 minuten afstand van het oude centrum van Amsterdam en heeft een goede verbinding naar zowel het centrum (directe verbinding met tram 13) als de luchthaven Schiphol. De omgeving van het Rembrandtpark leent zich dan ook perfect voor een mooie wandeling (met picknick!) of fietstocht. Je vind er grasvelden, vijvers, speelplaatsen en de oudste kinderboerderij van Amsterdam: 'de Uylenburg'. Op de 17e etage van het hotel vind je de Skybar, het restaurant en Rooftop Terrace Floor 17. Hiervandaan heb je een spectaculair en panoramisch uitzicht over Amsterdam. Zie jij jezelf al zitten op een zwoele zomeravond met een cocktail in je hand?

Stedentrips
dagen

4*-hotel bij het Rembrandtpark in Amsterdam incl. ontbijt

Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark
Amsterdam, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Hotel beschikt over het hoogste terras van Amsterdam!
  • Mogelijkheid om fietsen te huren bij het hotel (tegen betaling)
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Mogelijkheid tot parkeren bij het hotel (tegen betaling)
  • Tip: picknicken in het Rembrandtpark
Skybar en restaurant op de 17e etage!

Hotel Amsterdam Rembrandtpark beschikt over het hoogste hotel terras van Amsterdam! Op de 17e etage van het Leonardo hotel bevinden zich de Skybar, Restaurant en Rooftop Terrace Floor17. De open keuken, vlotte bediening en het panoramische uitzicht over Amsterdam zorgen voor de perfecte avond uit. Laat je verrassen door een variatie aan gerechten bereid met lokale producten!

Leuke tips in de omgeving

Ontdek Amsterdam per fiets
Huur een fiets(bij het het hotel) en ontdek de stad! Fiets als een Amsterdammer door de drukke stad of door het rustige Vondelpark, geniet van een picknick en stop bij mooie plekjes aan de grachten.

De Dam
De Dam is een plein in het centrum van Amsterdam. Het is het historische hart van de stad en de locatie van veel evenementen van nationale betekenis. Hier ligt de historie van Amsterdam.

Lekker hoog in de A'DAM Toren
Was het hotel terras nog niet hoog genoeg? Bij de A'DAM Toren ga je nog een stukje hoger en zal je zeker je ogen uitkijken! Met zijn 22 verdiepingen ver boven alles en iedereen, geniet jij van het beste uitzicht. Tip: in de toren kun je gezellig zitten bij de barretjes en in het restaurant.

Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark
Staalmeesterslaan 410,
Amsterdam, Nederland
Kaart
Staalmeesterslaan 410, Amsterdam, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark beschikt over moderne en elegante kamers naast het Rembrandtpark en de ringweg A10 in Amsterdam. Het hotel heeft een sky bar op de 17e verdieping met een panoramisch uitzicht over Amsterdam en gratis Wi-Fi. Alle kamers van het Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark zijn voorzien van airconditioning, een flatscreen-tv, een zithoek en koffie- en theefaciliteiten. Ze beschikken ook over een eigen badkamer met een bad of een douche. Verder beschikt het hotel o.a. over een restaurant en fitnessruimte. De tramhalte Admiraal Helfrichstraat biedt met tram 13 een directe tramverbinding naar het centrum in ongeveer 20 minuten en ligt op 350 meter afstand. Het hotel heeft een overdekt parkeerterrein.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 25,00 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Solarium
Ja
Fitnessruimte
Ja
Midgetgolf
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Vondelpark

Natuur & Parken
Vondelstraat 73

Dit mooie park is vernoemd naar de dichter en toneelschrijver Joost van den Vondel. Voornamelijk de openlucht theatervoorstellingen en concerten zijn er populair.

Stedelijk Museum Amsterdam

Musea
Museumplein 10

In het Stedelijk Museum Amsterdam vind je moderne, hedendaagse kunst. De collectie bestaat onder meer uit kunstwerken van wereldberoemde kunstenaars.

Van Gogh Museum

Musea
Museumplein 6

Stap in Van Goghs Wereld. Ontdek de grootste collectie werken van Vincent van Gogh in het Van Gogh Museum met meesterwerken als Amandelbloesem en De slaapkamer.

Anne Frank Huis

Bezienswaardigheden
Prinsengracht 263-267

In het Anne Frank Huis heeft het joodse meisje Anne Frank ondergedoken gezeten. Zij schreef hier haar wereldberoemde dagboek.

Rijksmuseum

Musea
Museumstraat 1

Het Rijksmuseum behoort tot de belangrijkste en grootste musea van Nederland. Er zijn zo’n 200 zalen gevuld met ruim 1 miljoen voorwerpen uit collecties van de 17de eeuwse Nederlandse meesters. Het pronkstuk is natuurlijk ‘de Nachtwacht’ van Rembrandt.

Sauna Deco

Spa en Wellness
Herengracht 115

Genieten en ontspannen met een vleugje Parijse luxe? Bezoek Sauna Deco, een unieke locatie aan de Amsterdamse grachten.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 25,00 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau