Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Autorondreis
dagen

Autorondreis door de Auvergne en Provence incl. ontbijt en diner

Chabanettes Hotel & Spa
Auzelles, Puy-de-Dôme, Frankrijk bekijk op kaart
7-, 10- of 12-daagse autorondreis door de prachtige omgeving van de Auvergne en de Provence incl. ontbijt en diner

Tijdens deze reis maak je uitgebreid kennis met de ruige natuur van de Auvergne en de afwisselende Provence. Je verblijft eerst enkele nachten midden in de natuur van Auvergne, op korte afstand van het vulkaanlandschap rondom de Puy de Dôme. Vervolgens reis je door naar de veelzijdige Provence. Je wordt hartelijk verwelkomt door een Nederlands echtpaar, vlakbij de Mont Ventoux, midden tussen de wijngaarden. Historische plaatsen, oude opgravingen en heerlijke wandelgebieden liggen binnen handbereik. In rustige en landelijke gebieden zal je ontspannen maar ook ontdekken.

Autorondreis
dagen

Autorondreis door de Auvergne en Provence incl. ontbijt en diner

Chabanettes Hotel & Spa
Auzelles, Puy-de-Dôme, Frankrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4 of 5 overnachtingen bij Chabanettes Hotel & Spa in Auzelles
  • 3, 5 of 6 overnachtingen bij Domaine de la Grange Neuve
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x 4-gangendiner bij Chabanettes Hotel & Spa
  • 1 x diner bij Domaine de la Grange Neuve
  • Reis op eigen gelegenheid
  • Ontdek vele Franse hoogtepunten tijdens je reis
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in de hotels
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 30 dagen voor aankomst

Hoe ziet de reis eruit?

Dag 1 - Aankomst in Frankrijk, Auzelles
Je verblijft aankomende drie nachten in Chabanettes Hotel & Spa

Op deze prachtige dag, reis je naar het kleine dorp van Puy-de-Dôme. Auzelles is gelegen op de grens van het bos van Boven-Livradois. Een oase van rust, haar beschermde natuur en erfgoed, weerspiegelt de stad een rijke en oude geschiedenis. Wandelen geeft dan ook de perfecte gelegenheid om tot rust te komen.

Neem plaats in het restaurant bij Chabanettes Hotel & Spa en geniet van een overheerlijk 4-gangendiner.

Dag 2 en 3 - Auzelles Bezoek de Atelier du Sardier, een werkplaats van artistieke praktijken, als doel voor creativiteit. Er worden drie thema's aangeboden: muziek, schilderkunst en aarde. Je wordt begeleidt door een professionele educatieve kunstenaar. Breng ook een bezoekje aan de Saint-Blaise, een historisch monument vol met muurschilderingen.

Breng ook een bezoek aan Clermont-Ferrand. De stad is rijk aan mooie pleinen, middeleeuwse straatjes en historische gebouwen. Je kunt o.a. een bezoekje brengen aan de Notre-Dame-du-Port Basiliek, een prachtig gebouw uit de 11e eeuw. Om te winkelen, ben je hier ook zeker op het juiste adres! Er is een groot winkelcentrum en je vindt er leuke, kleine boetiekjes.

Dag 4 - Auzelles - La Roque-sur-Pernes
Je verblijft de aankomende drie nachten in Domaine de la Grange Neuve

Na het ontbijt rijd je naar Domaine de la Grange Neuve. Via Valence rijd je verder. Dit is een charmante stad in de Rhône vallei. Het zonnige klimaat, de ligging langs de rivier en het keurmerk "Stad van Kunst en Geschiedenis", maken deze stad onvergetelijk. Met zijn vele terrassen, de winkelstraten en prachtige monumenten hangt er in deze historische stad een knusse en gezellige sfeer.

Na de rit ben je aangekomen bij Domaine de la Grange Neuve. Bestel een drankje en rust uit op het terras of neem plaats aan de bar. Schuif 's avonds aan bij Domaine de la Grange Neuve voor een gezellig diner.

Dag 5 en 6 - La Roque-sur-Pernes
Dit hotel met buitenzwembad ligt in het hart van een natuurreservaat en biedt uitzicht op de Mont Ventouw. Boek voor een halve dag een wijnproeverij in Châteauneuf du Pape of een wijngaardtour en maak kennis met typische Franse smaken. Ga langs bij de Fontaine des Mascarons de Séguret of huur fietsen en en maak een prachtige tocht door de omgeving. Het Rome van Frankrijk, zo zou je Avignon ook wel kunnen noemen. Het allerbelangrijkste gebouw van Avignon is dan ook het Palais des Papes, ruim een eeuw lang woonde daar pausen. Je kan hier dan ook niet omheen. Het moest een paleis als een fort worden, vandaar ook de bijzondere architectuur.

Dag 7 - Einde van de rondreis
Na het uitchecken zit deze rondreis er op en ben je een mooie ervaring rijker. Je reist op eigen gelegenheid weer terug naar huis.

LET OP!

Wanneer een accommodatie niet meer beschikbaar is, verblijf je in een andere, maar gelijkwaardige accommodatie.

Bovenstaande dag omschrijving is o.b.v. de 7-daagse rondreis.

- Indien je kiest voor de 10-daagse rondreis, verblijf je één nacht extra in Chabanettes Hotel & Spa in Auzelles en twee nachten extra in Domaine de la Grange Neuve.

- Indien je kiest voor de 15-daagse rondreis, verblijf je twee nachten extra in Chabanettes Hotel & Spa in Auzelles en drie nachten extra in Domaine de la Grange Neuve.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 30 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Chabanettes Hotel & Spa
Cotes de Chabanettes Auzelles France,
Auzelles, Frankrijk
Kaart
Cotes de Chabanettes Auzelles France, Auzelles, Frankrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Dichtbij het Parc Naturel Regional Livradois Forez, vind je het gezellige Chabanettes Hotel & Spa. Hier geniet je van het uitzicht op het bos en de bergen. Het hotel beschikt over een eigen spa (o.b.v. reservering), met een hot tub, een infraroodsauna en een ontspanningsruime. Geniet van een heerlijk drankje aan de whiskeybar of ontspan op het terras aan de rivier.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lounge
Ja
Sauna
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Moulins

Bezienswaardigheden, Steden
Moulins

De historische stad Moulins gaat terug tot het jaar 900. Bezoek hier de oude brug Pont Régemortes en de prachtige Cathédrale Notre Dame.

Arboretum de Balaine

Natuur & Parken
61 Route De Paris

Deze Engelse tuin, gesticht in 1804 door Aglaé Adanson, en open voor het publiek van maart tot eind november, herbergt op 20 hectare meer dan 2500 soorten en variëteiten, waaronder een prachtige verzameling exotische boomsoorten.

Chantenay-Saint-Imbert

Steden, Natuur & Parken
Place De L Èglise

Het charmante dorp Chantenay-Saint-Imbert is gelegen in het Westen van Bourgondië. In het hart van Frankrijk overheerst serene rust in een glooiend landschap. U vindt hier eindeloze velden, bossen en dorpjes.

Parc floral d'Apremont

Natuur & Parken
Parc Floral D'apremont

De Floral Park van Apremont is dagelijks geopend van eind maart tot eind september geopend. Ontdek tijdens een wandeling de betoverende tuin die vele schatten herbergt.

Nevers

Steden
Nervers

Nevers is een stad vol geschiedenis. Bewonder het Paleis en de vele kerken. Wandel langs de Loire en geniet van het prachtige landschap dat u hier ziet.

Turenne

Steden
Avenue De Senateur Labrousse

Een middeleeuws plaatsje dat ooit een machtig bolwerk was. Het kasteel dat hoog boven het dorp uittorent, bood namelijk een uitstekend uitzicht over de omgeving. De macht die deze plaats had, zie je nog terug in de gebouwen in dit plaatsje. De prachtige kerk in Turenne mag je zeker niet missen. Deze werd ooit op bevel van de dochter van Willem van Oranje afgebouwd, wat maakte dat Turenne voor altijd een band heeft met de Nederlandse Koninklijke familie.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 16:30 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08.00 - 21.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau