Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Campingvakanties
dagen

Verblijf in een safaritent in La Romieu in Zuid-Frankrijk

Castel le Camp de Florence
La Romieu, Occitanie, Frankrijk bekijk op kaart
Verblijf 4, 5, 8, 11 of 15 dagen in een safaritent in La Romieu in Zuid-Frankrijk

Geniet in de prachtige landschappen van La Romieu op de 4*-camping Castel le Camp de Florence. Met je verblijf in een safaritent heb je alle vrijheid om te genieten van de camping en de adembenemende natuur. Op de camping vind je een heerlijk buitenzwembad voor jong en oud waar je kunt relaxen op een van de ligbedden of kunt genieten van veel waterpret. Ook is er een animatieteam aanwezig die voor actieve activiteiten zorgt, maar ook voor vermakelijke avonden. Voor een avontuurlijke dag is er bij het park Cape Cauderoue veel te beleven! Klim de bomen in, daag elkaar uit met een potje lasergamen of ga kanoën over de rivier. Na een heerlijke dag kun je genieten van je eigen kookkunsten of heerlijk neerploffen bij het restaurant op de camping waar je geniet van culinaire specialiteiten.

Campingvakanties
dagen

Verblijf in een safaritent in La Romieu in Zuid-Frankrijk

Castel le Camp de Florence
La Romieu, Occitanie, Frankrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4, 7, 10 of 14 overnachtingen o.b.v. logies
  • Verblijf in een 5-Persoons Safaritent met eigen sanitair
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Camping op Zoover beoordeeld met 9,2!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi op de camping
  • Gratis parkeergelegenheid
  • Tip: bezoek het park Cape Cauderoue
Castel le Camp de Florence
Camp De Florence, Au Camp,
La Romieu, Frankrijk
Kaart
Camp De Florence, Au Camp, La Romieu, Frankrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4*-Castel le Camp de Florence is gelegen in het plaatsje La Romieu in Zuid-Frankrijk. De camping heeft alles wat je maar kunt wensen voor een heerlijke vakantie. Van ontspanning en welzijn naar sport en activiteiten voor alle leeftijden. De camping beschikt over een waterpark ontworpen voor gezinnen, restaurant en een kinderclub. Deze sfeervol ingerichte safaritent is voorzien van een ruim terras met luifel, twee slaapcabines, compleet ingerichte keuken en een badkamer die is uitgerust met een douche, wastafel en toilet. Er is gratis Wi-Fi en parkeergelegenheid beschikbaar op de camping.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 5,00 per huisdier per nacht
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Buitenzwembad
  • Fietsverhuur
  • Restaurant
  • Kinderboerderij
  • Wasserette
  • Kidsclub / animatie
  • Terras
  • Tennisbaan
  • Speeltuin

Accommodatie faciliteiten

  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Balkon en/of terras
  • Tuinmeubilair
  • Douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
Hoogtepunten

Château Castelnaud

Bezienswaardigheden
Castelnaud-La-Chapelle

Al sinds de dertiende eeuw komt dit kasteel voor in belangrijke vermeldingen. Hoog boven op een berg prijkt het boven alles uit. Zijn imposante voorkomen zit hem niet alleen in zijn ligging, maar ook in zijn statige uiterlijk. Sinds 1966 behoort het kasteel tot de historische monumenten van Frankrijk

Grotte du Pech-Merle

Bezienswaardigheden
Pech Merle

Vlakbij de plaats Cabrerets in de buurt van de Quercy rivier zijn een paar opmerkelijke grotten te vinden. Naast de druipstenen zijn er ook grotten te vinden met rotstekeningen die dateren uit de prehistorie. Veelal worden hier dieren afgebeeld.

Sarlat

Steden
Place Du Peyrou

Sarlat was ooit de hoofdstad van de streek Périgord. Dit fraaie middeleeuwse stadje kent vele bezienswaardigheden zoals huizen uit de 14e t/m de 18e eeuw, kleine en grote pleinen en poortgewelven. Breng ook zeker een bezoek aan het Place de la Liberté met schitterende gevels en vele terrassen en vergeet de Cathédrale St. Sacerdos niet. Het herbergt tal van historische gebouwen en op zaterdag en woensdag is er een levendige markt waar vele producten uit de streek te koop zijn.

Rocamadour

Bezienswaardigheden
Rocamadour

Op Lourdes na is dit de meest bezochte bedevaartplaats van Frankrijk. De stad is voornamelijk tegen en op een rots gebouwd. De stad heeft zijn naam te danken aan Sint-Amadour, welke vergeleken wordt met een leerling van Jezus. Deze persoon werd geheel in tact gevonden in een graftombe in de bergwand.

Souillac

Steden
Avenue De Sarlat

Een klein plaatsje, maar wel één waar genoeg te doen is. Ludiek is het marktje dat op vrijdag wordt gehouden. Ook de kathedraal in Souillac is bezienswaardig, terwijl het op een (onverhoopt) regenachtige middag goed toeven is in het unieke Musée de l’Automates.

Turenne

Steden
Avenue De Senateur Labrousse

Een middeleeuws plaatsje dat ooit een machtig bolwerk was. Het kasteel dat hoog boven het dorp uittorent, bood namelijk een uitstekend uitzicht over de omgeving. De macht die deze plaats had, zie je nog terug in de gebouwen in dit plaatsje. De prachtige kerk in Turenne mag je zeker niet missen. Deze werd ooit op bevel van de dochter van Willem van Oranje afgebouwd, wat maakte dat Turenne voor altijd een band heeft met de Nederlandse Koninklijke familie.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten

De volgende kosten zijn verplicht en dienen ter plaatse te worden voldaan:

  • Waarborgsom € 200,00 per accommodatie
  • Toeristenbelasting € 0,50 p.p.p.n. vanaf 18 jaar
Optionele kosten

De volgende kosten zijn optioneel wanneer je van deze producten gebruik wilt maken, neem dan contact op met ons service center. Deze kosten dienen bij aankomst te worden voldaan:

  • Lakenpakket € 10,00 per persoon
  • Handdoekenpakket € 6,00 per persoon
  • eindschoonmaak € 60,00 per accommodatie
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 5,00 per huisdier per nacht

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08.00 - 19.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 0.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau