Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Campingvakanties
dagen

Verblijf in een safaritent op een camping in de Franse Pyreneeën

Camping Le Rotja
Fuilla, Pyrénées-Orientales, Frankrijk bekijk op kaart
Verblijf 4, 5, 8 of 11 dagen in een safaritent op een camping nabij Fuilla in de Franse Pyreneeën

Wil je eens een ander stukje van Frankrijk leren kennen? Ga dan eens op vakantie naar het dorpje Fuilla in de Franse Pyreneeën! Fuilla ligt in een kleine vallei waar de Rotja-rivier doorheen stroomt. Je verblijft hier om te genieten van rust en tal van sportieve activiteiten. Raften, canyoning, wandelen, mountainbiken, paardrijden: het kan in de groene bergen en heuvels van de Pyreneeën allemaal. In de buurt van Fuilla verblijf je op de camping La Rotja. Een ideale camping midden in de natuur bij de prachtige Franse Pyreneeën. Op de camping ga je je prima vermaken dankzij de verschillende faciliteiten zoals een buitenzwembad, speeltuin, restaurant en terras! In de directe omgeving van de camping kun je heerlijk wandelen, zorg wel dat je goede wandelschoenen bij je hebt! Of je kunt op de camping blijven bij je safaritent of het zwembad!

Campingvakanties
dagen

Verblijf in een safaritent op een camping in de Franse Pyreneeën

Camping Le Rotja
Fuilla, Pyrénées-Orientales, Frankrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4, 7 of 10 overnachtingen o.b.v. logies
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Ontdek de ruige kant van Frankrijk
  • Camping scoort een 9,0 op Zoover!
  • Ideale omgeving om te wandelen
  • Gratis gebruik van Wi-Fi op het park
  • Gratis parkeren bij het park
  • Tip: breng een bezoek aan Perpignan
Leuke tips in de omgeving

Perpignan
Perpignan is de prachtige hoofdstad van het departement Pyrénées-Orientales. De stad bevindt zich in de Catalaanse regio en staat bekend om zijn Catalaanse sfeer. In de omgeving kun je wandelen door de Pyreneeën en genieten van het strand. Perpignan is één van de warmste bestemmingen van Frankrijk en is dus de ideale stad voor een leuk uitstapje of heerlijke vakantie! Perpignan is een mooie historische stad met talloze bezienswaardigheden. Zo moet je zeker een kijkje nemen bij Le Castillet, Palais des Rois de Majorque dat in de 13e eeuw werd gebouwd en één van de mooiste kerken is de Cathédrale Saint-Jean-Baptiste.

Wandelen in de regio bij Fullia
Wandelaars kunnen hier heerlijk genieten. In de regio Pyrénées-Orientales vind je ongeveer 3.500 kilometer aan wandelpaden, zowel lang als kort. De langeafstandsroute GR10 gaat bijvoorbeeld dwars door de Franse Pyreneeën en start aan de voet van de berg Pic du Canigou. Ook kun je de top van deze 2.784 meter hoge berg beklimmen. Plan dan onderweg een bezoekje aan de abdij van Saint-Martin-du-Canigou. Dit bouwwerk in romaanse stijl ligt op de flanken van de Pic du Canigou. Het uitzicht vanonder zijn bogengalerij is gewoonweg spectaculair. De tuin vol rozen en lavendel, de omringende rotswanden en bergen zijn echt een plaatje om te zien.

Camping Le Rotja
Avenue de la Rotja 11,
Fuilla, Frankrijk
Kaart
Avenue de la Rotja 11, Fuilla, Frankrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Op zoek naar een leuke camping in Zuid-Frankrijk? Dan is Camping le Rotja zeer geschikt. Het is een gezellige familiecamping met Nederlands beheer. Het mediterrane klimaat, de ligging en de gezellige sfeer op de camping zorgen voor een heerlijke plek om vakantie te vieren. Geniet van meerdere faciliteiten door bijvoorbeeld waterpret in het zwembad te beleven, de kinderen in de speeltuin te laten klauteren en heerlijk van een hapje en een drankje te genieten op het terras of in het restaurant. Verblijf in een sfeervol ingerichte safaritent, voorzien van een heerlijk ruim terras met luifel. Dankzij het gastoestel dat op wieltjes staat kun je zowel binnen als buiten koken! De keuken heeft een koelkast, fluitketel en koffiezetapparaat. Ook zijn er meerdere slaapcabines en je maakt gebruik van de sanitaire voorzieningen op de camping.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 5,00 per huisdier per nacht
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Buitenzwembad
  • Restaurant
  • Wasserette
  • Kidsclub / animatie
  • Terras
  • Speeltuin

Accommodatie faciliteiten

  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Balkon en/of terras
  • Tuinmeubilair
  • Wi-Fi
Hoogtepunten

Pas de la Casa

Outdooractiviteiten
Pas De La Casa

Pas de la Casa heeft veel te bieden voor sneeuwliefhebbers. Het gebied heeft meer dan 100 km aan pistes!

Escaldes-Engordany

Bezienswaardigheden, Steden
Escaldes-Engordany

In Escaldes-Engordany bevinden zich de grootste waterbekken van Andorra. Een opvallend puntig gebouw in de stad is die van de Thermen Spa Caldea.

Ordino

Bezienswaardigheden
Ordino

Ordino is een gezellig bergdorpje met als hoogste punt de toren van de oude kerk uit de 12e eeuw.

Andorra la Vella

Bezienswaardigheden, Steden, Shoppen
Andorra

Dit is de hoofdstad van Andorra. Shopliefhebbers halen hier hen hart op, want de meeste winkels zijn taxfree. Daarnaast kunt u hier de St. Stefanuskerk en het parlementshuis bezoeken.

Sant Pere de Rodes

Cultuur, Musea
Camí Del Monestir

Sant Pere de Rodes is een schitterend benedictijnenklooster dat in de 11e en 12e eeuw gebouwd werd. Het ligt op een hoogte van 520 meter boven de baai van Port de la Selva.

Naturlandia

Outdooractiviteiten, Bezienswaardigheden
Ctra. De La Rabassa

In Ecopark Naturlandia bevindt zich de langste Alpine slee-trein-baan ‘Tobotronic’ van de wereld! Tevens vindt u in dit park de Rabassa berg.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten

De volgende kosten zijn verplicht en dienen ter plaatse te worden voldaan:

  • Waarborgsom € 50,00 per accommodatie
  • Toeristenbelasting € 3,00 p.p.p.n.
Optionele kosten

De volgende kosten zijn optioneel wanneer je van deze producten gebruik wilt maken, neem dan contact op met ons service center. Deze kosten dienen bij aankomst te worden voldaan:

  • Lakenpakket € 8,00 per persoon
  • Kinderset (kinderstoel + campingbedje) € 2,00 per nacht
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 5,00 per huisdier per nacht

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08:00 - 21:00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau