Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Stedentrips
dagen

Stedentrip Parijs: verblijf in de karakteristieke wijk Montmartre incl. ontbijt

Ibis Styles Paris Montmartre Nord
Parijs, Ile de France, Frankrijk bekijk op kaart
Verblijf 3 of 4 dagen in Parijs in de karakteristieke kunstenaarswijk Montmartre incl. ontbijt

Parijs is altijd een goed idee! De romantische stad heeft voor ieder wat wils. Je verblijft in de karakteristieke wijk Montmartre en staat bekend als de kunstenaarswijk van Parijs, dit komt doordat grote namen, zoals Dali, Picasso en Van Gogh in deze wijk hebben gewoond. Struin door Montmartre en ontdek smalle straatjes, kleine pleintjes en wit gekalkte huisjes. Ontmoet kunstenaars en bewonder schilderijen op het gezellige plein Place du Tertre. Vanaf het plein neem je de trap met meer dan 200 treden of de kabelbaan naar de Sacré Coeur. Het geeft je een waanzinnig uitzicht over de stad Parijs. Wandel 's avonds langs de Seine, beklim de Eiffeltoren en shop een outfit in de wijk Le Marais.

Stedentrips
dagen

Stedentrip Parijs: verblijf in de karakteristieke wijk Montmartre incl. ontbijt

Ibis Styles Paris Montmartre Nord
Parijs, Ile de France, Frankrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 of 3 overnachtingen
  • Volledig gerenoveerd in 2021!
  • Ontvangst met een welkomstdrankje
  • 2 of 3 x uitgebreid ontbijt
  • Het Jules Joffrin metrostation ligt 400 meter van het hotel
  • 15 minuten lopen naar de Sacre Coeur
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
Bezienswaardigheden Parijs:

Basilique du Sacré-Coeur
De Sacré-Coeur is met zijn prachtige gevel, indrukwekkende interieur en adembenemend uitzicht over Parijs zowel bij toeristen als locals ontzettend populair. De kerk is gebouwd na de oorlog tussen Frankrijk en Pruisen (1870-1871) om de doden te herdenken. Je kunt de kerk gratis bezoeken.

De Eiffeltoren
Het icoon van Parijs mag én is niet te missen! Het indrukwekkende bouwwerk is maar liefst 276 meter hoog. Alle verdiepingen zijn toegankelijk, mits je natuurlijk een toegangsbewijs hebt. De sfeer rond de toren is gezellig. Tip! Kleedje mee, stokbroodje mee, wijntje erbij en je hebt de perfecte picknick met imponerend uitzicht!

Rondvaart over de Seine
Een bezoek aan Parijs is niet compleet zonder een boottocht op de Seine. Er zijn verschillende opstapplaatsen in de stad, maar de route is vaak hetzelfde. Tip: maak de rondvaart ‘s avonds. De vele monumenten langs de Seine worden dan mooi uitgelicht. Dit is hét moment voor een romantische boottocht!

Ibis Styles Paris Montmartre Nord
77 rue du Ruisseau, 18e Arrondissement,
Parijs, Frankrijk
Kaart
77 rue du Ruisseau, 18e Arrondissement, Parijs, Frankrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Ibis Styles Paris Montmartre Nord ligt in de beroemde Parijse wijk Montmartre. In 2021 is Ibis Styles Paris Montmartre Nord volledig gerenoveerd. Het Jules Joffrin metrostation ligt op 400 meter van het hotel. Iedere ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. Tevens is het hotel voorzien van 24-uurs receptie en gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel. De moderne kamers beschikken over een flatscreen-tv, een bureau en telefoon. De badkamer is uitgerust met een douche, wastafel, föhn en een toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, openbare parkeergelegenheid
Parkeerkosten
Vanaf € 32,00 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Sacré-Coeur

Bezienswaardigheden
35 Rue Du Chevalier De La Barre

Deze 'heilige hartbasiliek' is prachtig gelegen op de heuvel van Montmartre. De basiliek is elke dag open voor bezoek. Tevens kun je de crypte bezoeken (tegen betaling).

Ijssalon Bältis

Eten en drinken
54 Rue Tiquetonne

Zelfs de locals staan met liefde een halfuur in de rij voor een ijsje van Bältis. Dit familiebedrijf wordt gerund door Jean-Michel en Nadim, die neven van elkaar zijn. De Libanese ijssalon heeft tal van lekkere smaken. Kun je niet kiezen? Vraag gerust of ze je kunnen verrassen.

Parijs

Bezienswaardigheden, Steden
Rue De Rivoli 156

Parijs, 'de stad van de liefde', 'de lichtstad' en 'de stad van de mode'. De taal, de Champs Elysées, de prachtige bouwwerken, de Eiffeltoren en natuurlijk de Seine beïnvloeden de romantische sfeer in Parijs.

Ladurée

Eten en drinken
75 Av. Des Champs-Élysées

Thee drinken met macarons bij Ladurée is een ervaring die je nooit meer vergeet. In een stijlvolle omgeving geniet je van de iconische zoetigheid in je favoriete smaak. Al is de Ispahan, een macarontaartje met rozensmaak, frambozen en lycheevulling, misschien nog wel lekkerder.

Louvre

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
1 Cour Carrée

Het Louvre is het meest bezochte museum van Parijs. De Mona Lisa, geschilderd door Leonardo da Vinci en nog altijd een van de bekendste schilderijen ter wereld, is het absolute topstuk van het museum.

L'Arc de Triomphe

Bezienswaardigheden, Cultuur
L'arc De Triomphe De L'etoile

De l'Arc de triomphe staat aan de bekende Champs d'Elysées en is een ware trekpleister. De l'Arc de Triomphe is ontworpen door de bekende Franse ontwerper Jean-François Chalgrin.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Parkeren

Ja, openbare parkeergelegenheid

Parkeerkosten

Vanaf € 32,00 per dag

Inchecken

Vanaf 12:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 5.20 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau