Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Aan of nabij de kust
2 of 3 dagen
Incl. ontbijt

Luxe 4*-hotel aan het strand van IJmuiden incl. ontbijt

Leonardo Hotel IJmuiden Seaport Beach
IJmuiden, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
59,50
totaal: 143,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 11 aankomstdagen beschikbaar!
Heerlijk 2 of 3 dagen uitwaaien aan het strand bij de Noordzee incl. ontbijt

Heerlijk uitwaaien op het strand en wakker worden met het geluid van de zee op de achtergrond? Dan ben je aan het juiste adres in het 4*-Leonardo Hotel IJmuiden Seaport Beach, het hotel ligt op slechts 150 meter van het strand! Ideaal voor lange strandwandelingen of romantisch genieten van een prachtige zonsondergang. Voor een dagje winkelen ben je met 20 minuten rijden in Haarlem of ga naar Amsterdam, op slechts 29km gelegen. Na een gezellige dag neem je plaats in de bar met een verkoelend drankje of kom helemaal tot rust in de sauna van het hotel!

Aan of nabij de kust
2 of 3 dagen
Incl. ontbijt

Luxe 4*-hotel aan het strand van IJmuiden incl. ontbijt

Leonardo Hotel IJmuiden Seaport Beach
IJmuiden, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 of 2 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet t.w.v. €19,50 p.p.
  • Modern en luxe 4*-hotel!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Gelegen op slechts 150 meter lopen van het strand!
  • Hotel ligt 29 km van Amsterdam en 17 km van Haarlem
  • Tip: Breng een bezoek aan het Bunker Museum IJmuiden
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 10 dagen voor aankomst

Tips voor tijdens je verblijf!

Breng een bezoek aan de sfeervolle stad Haarlem
Haarlem is één van die leuke steden met een sfeervolle, historische stadskern. Bezoek Haarlem en laat je verrassen door de bezienswaardigheden, boetiekjes en pittoreske pleinen, door de oude én hedendaagse kunstenaars, de bourgondische sfeer en de rijke historie. Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem. Ontdek hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien of wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Wil je de omgeving van Haarlem ontdekken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga naar het schilderachtige dorp Spaarndam of stap op de fiets en rij via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort. Binnen no time sta je op het strand en kun je even lekker uitwaaien. Haarlem is de stad die álles heeft.

Ga op ontdekking bij Het Fort bij IJmuiden
Ben je toe aan wat avontuur? Ga dan op ontdekkingstocht door het fort van IJmuiden. In de monding van het Noordzee kanaal ligt het grootste fort van IJmuiden en onderdeel van de stelling van Amsterdam en UNESCO Werelderfgoed. Het is een unieke plek en een indrukwekkende belevenis. Je waant je door ontelbare zalen, lange gangenstelsel met meer dan veertig kamers en galerijen. Laat je betoveren door de historische en mysterieuze uitstraling van Forteiland IJmuiden.

Nationaal Park Zuid-Kennemerland
De Kennermerduinen is een natuurgebied dat onderdeel is van het Nationaal Park Zuid-Kennermerland. Het gebied strekt zich uit van IJmuiden tot Zandvoort. Het steeds verrassende duingebied, van landgoederen langs de buitenrand, via woeste duinen naar het Noordzeestrand, is het leefgebied van talloze bijzondere dieren en planten. Trek je wandelschoenen aan of huur een fiets en maak een heerlijke tocht in het gevarieerde landschap. Er is voor ieder wat wils. Aan de hand van een het fietsknooppuntennetwerk plan je een eigen route.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 10 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Leonardo Hotel IJmuiden Seaport Beach
Kennemerboulevard 250,
IJmuiden, Nederland
Kaart
Kennemerboulevard 250, IJmuiden, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4*-Leonardo Hotel IJmuiden Seaport Beach ligt in IJmuiden op 150 meter van strand, omringd door het Kennemermeer en de jachthaven. Iedere ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. Wanneer je plaats neemt in het restaurant Chef's! Food & Drinks, geniet je van prachtig uitzicht over de Kennemerduinen, Noordzee en Marina Seaport. Voor ontspanning kun je terecht in de sauna, het Turks stoombad en de fitnessruimte. Tevens is het hotel voorzien van bar, 24-uursreceptie en gratis gebruik van Wi-Fi. De kamers beschikken over een flatscreen-tv, een bureau en koffie- en theefaciliteiten. De badkamer is uitgerust met douche, wastafel, föhn en toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 13,00 per 24 uur
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€20,00 p.n.
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Lounge
Ja
Sauna
Ja
Fitnessruimte
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

IJmuiden

Steden, Stranden
Marktplein 33

IJmuiden is een gezellig havenstadje. IJmuiden heeft avontuurlijke stranden met volop mogelijkheden voor wind- en watersport.

Bloemendaal aan Zee

Stranden, Eten en drinken
Zeeweg 97

In Bloemendaal vind je alles wat je nodig hebt voor een heerlijke dag aan het strand. Het is een van de populairste badplaatsen van Nederland!

Nationaal Park Zuid-Kennemerland

Natuur & Parken
Nationaal Park Zuid-Kennemerland

Het Nationaal Park Zuid-Kennemerland strekt zich uit van Zandvoort tot IJmuiden. Het steeds verrassende duingebied, van landgoederen langs de buitenrand, via woeste duinen naar het Noordzeestrand, is het leefgebied van talloze bijzondere dieren en planten.

Zandvoort

Stranden, Eten en drinken
Boulevard Barnaart

Zandvoort heeft gedurende alle jaargetijden wel iets te bieden, variërend van een uitgestrekt strand, strandpaviljoens en leuke winkels, tot de rust van de omliggende duinen.

Sauna van Egmond

Spa en Wellness
Van Egmondstraat 4

Kom heerlijk vertoeven in Sauna van Egmond. Deze sauna beschikt onder andere over een pepermuntsauna, infraroodsauna, meknes sauna, kleurentherapie sauna, een Turks stoombad, verwarmd zwembad met bronwater en een whirlpool.

Haarlem

Steden, Bezienswaardigheden, Shoppen
Haarlem

In Haarlem is van alles te doen, het gehele jaar door. Ontdek de stad die bekend staat om haar hoogwaardige culturele aanbod en de grote diversiteit aan winkels.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€20,00 p.n.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 13,00 per 24 uur

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau