Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Paasspecials
Vakantieparken in Nederland
4, 5 of 8 dagen

FLASHDEAL! ⚡ Geniet op een vakantiepark in Bemelen in Zuid-Limburg

Green Resort Mooi Bemelen
Bemelen, Limburg, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a.
282,45
per acco.
Voor deze vanaf-prijs zijn 3 aankomstdagen beschikbaar!
FLASHDEAL! ⚡ Geniet 4, 5 of 8 dagen op een vakantiepark in Bemelen in Zuid-Limburg

Geniet samen met het gezin op het vakantiepark Green Resort Mooi Bemelen in een volledig ingericht vakantiehuis. Verblijf in het rustieke dorpje Bemelen dat een ideale uitvalsbasis voor een vakantie in Zuid-Limburg is. Vanaf het park geniet je van de vele wandel- en fietsroutes door de heuvellandschappen van de omgeving. De plaatsen Maastricht en Valkenburg zijn een echte aanrader om te gaan bezoeken tijdens je verblijf. Met 20 minuten rijden zijn deze steden al te bereiken. Bewonder de verschillende museums of ga een heerlijk dagje shoppen met een heerlijke lunch bij een van de vele restaurants. Na een relax of avontuurlijke dag geniet je van eigen kookkunsten in het vakantiehuis of van een van de restaurants in de omliggende omgeving.

Kies bij het boeken het juiste aantal persoons accomodatie i.v.m. toeristenbelasting en bedlinnen

Let op: deze deal is boekbaar t/m 5 april!

Paasspecials
Vakantieparken in Nederland
4, 5 of 8 dagen

FLASHDEAL! ⚡ Geniet op een vakantiepark in Bemelen in Zuid-Limburg

Green Resort Mooi Bemelen
Bemelen, Limburg, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4 of 7 overnachtingen o.b.v. logies
  • Verblijf in 4-persoons vakantiehuis Biebosch of 6-persoons vakantiehuis Schaelsbergerbosch Plus
  • Inclusief eindschoonmaak, milieuheffingen, bedlinnen en toeristenbelasting
  • Splinternieuwe speeltuin voor de kinderen
  • Ontdek het Zuid-Limburgse heuvellandschap tijdens een wandeling of fietstocht
  • Tijdelijk boekbaar!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren op het park
  • Tip: bezoek Maastricht en Valkenburg
Wat is er te doen in de omgeving?

Temidden van een authentiek landschap, omringd door cultuur, natuurlijke pracht, sereniteit en amusement, onthult Resort Mooi Bemelen zich als een weergaloze bestemming met eindeloze opties voor elke generatie. Ontdek intrigerende culturele parels, beleef actievolle avonturen in de buitenlucht, bewonder de adembenemende natuur en geniet van gezinsuitjes die de omgeving rond Resort Mooi Bemelen te bieden heeft!

Hier enkele tips:

  • Natuurwandelingen en fietsen
    De omgeving van Bemelen staat bekend om zijn prachtige natuur en glooiende landschap. Huur fietsen of ga te voet op verkenningstocht door de natuurlijke schoonheid van de regio. Er zijn verschillende wandel- en fietsroutes beschikbaar die geschikt zijn voor alle leeftijden en niveaus. Geniet van adembenemende uitzichten, ontdek verborgen plekjes en maak onvergetelijke herinneringen.

  • Bezoek historische bezienswaardigheden
    In de buurt van Bemelen zijn er verschillende historische bezienswaardigheden die zowel leuk als leerzaam zijn voor de hele familie. Een aanrader is de mergelgrot 'De Gemeentegrot', waar jullie een ondergrondse rondleiding kunnen krijgen en meer te weten kunnen komen over de geschiedenis en geologie van de regio. Ook het nabijgelegen Kasteel Hoensbroek is een geweldige plek om te verkennen, met zijn indrukwekkende kasteelgebouw en verschillende interactieve tentoonstellingen.

  • Valkenburg
    Valkenburg ligt vlakbij Bemelen en is een charmant stadje vol activiteiten voor gezinnen. Breng een dag door in Valkenburg en verken de historische straatjes, bezoek de indrukwekkende Kasteelruïne of ga naar de Fluweelengrot, waar je een fascinerende ondergrondse wereld kunt ontdekken. Voor extra plezier kunnen jullie een ritje maken in de kabelbaan naar de Wilhelminatoren voor een prachtig panoramisch uitzicht over de omgeving. Vergeet ook niet om te genieten van de gezellige cafés, restaurants en winkels in de stad.

Green Resort Mooi Bemelen
Gasthuis 3,
Bemelen, Nederland
Kaart
Gasthuis 3, Bemelen, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Green Resort Mooi Bemelen is een luxe vakantiepark in Bemelen in Zuid-Limburg. De steden Valkenburg en Maastricht liggen op maar liefst 10 en 20 minuten van het park. Het vakantiepark beschikt over een terras, fietsverhuur en speeltuin. De bungalows van 50 m2 zijn van alle gemakken voorzien. Het beschikt over een ruime en gezellige living, een open keuken met combimagnetron en een badkamer die is uitgerust met een douche, toilet en wastafel. Er is gratis Wi-Fi en parkeergelegenheid beschikbaar bij het park. Ook beschikt Green Resort Mooi Bemelen over een verwarmd buitenzwembad. Het zwembad is geopend bij goed weer en seizoensgebonden. Het zwembad is geopend tot 1 oktober.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 7,00 per huisdier per nacht (max. 2)
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Buitenzwembad
  • Fietsverhuur
  • Restaurant
  • Terras
  • Speeltuin

Accommodatie faciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Combimagnetron
  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Vaatwasser
  • Televisie
  • Eethoek
  • Balkon en/of terras
  • Tuinmeubilair
  • Toilet
  • Airconditioning
  • Wi-Fi
Hoogtepunten

Thermae 2OOO

Spa en Wellness
Cauberg 25-27

Met een oppervlakte van zo’n 60.000 m2 is dit wellnessresort één van de grootste wellness centers van Nederland. Je kunt er o.a. genieten van binnen- en buitenbaden, sauna’s en stoombaden.

Gemeentegrot

Bezienswaardigheden, Cultuur
Cauberg 4

In deze Gemeentegrot onder Valkenburg maak je kennis met het verleden. Je krijgt hier een beeld van hoe men leefde in de Gemeentegrot.

Kasteel Valkenburg

Bezienswaardigheden, Cultuur
Grendelplein 13

Deze kasteelruïne torent boven Valkenburg uit en is een overblijfsel van de tachtigjarige oorlog en kun je bezichtigen.

Fluweelengrot

Bezienswaardigheden, Cultuur
Daalhemerweg 27

Deze grot is een mergelgrot die ontstaan is tijdens de bouw van het Kasteel van Valkenburg. Deze grot vormt een gangenstelsel onder de kasteelruïne.

De Grotestraat

Eten en drinken, Shoppen
Grotestraat Centrum

Deze straat in het oude centrum van Valkenburg vormt het centrum van het uitgaansleven van de stad. De kroegen en restaurants wisselen elkaar hier af.

Valkenburg

Steden
Valkenburg

Valkenburg is een toeristisch stadje in het zuiden van Limburg. Door het heuvelachtige landschap is de stad al lange tijd erg populair.

Optionele kosten

De volgende kosten zijn optioneel. Indien je hiervan gebruik wenst te maken kun je contact opnemen met ons Service Center. Je ontvangt daarna een e-mail met betaalinstructies vanuit Green Resort Mooi Bemelen.

  • Keukenpakket € 5,00 per pakket
  • Handdoekenpakket € 5,00 per pakket
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 7,00 per huisdier per nacht (max. 2)

Belangrijke informatie

Het verwarmde buitenbad is geopend van mei tot en met september.

Let op!
- Er wordt een borg gehanteerd van €500,00 per woning. Voor gasten onder de 26 jaar is deze verplicht. Gasten boven de 26 jaar wordt er een SEPA formulier aangeboden. Dit is een eenmalige machtiging. Zij mogen er ook ten alle tijden voor kiezen om een borg te betalen.
- Kies bij het boeken het juiste aantal persoons accomodatie i.v.m. toeristenbelasting en bedlinnen

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau