Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Steden dichtbij
3 dagen

Luxe 4*-Boutique hotel in hartje Den Haag bij Scheveningen strand incl ontbijt

Boutique Hotel Corona
Den Haag, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
108,-
totaal: 259,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 5 aankomstdagen beschikbaar!
2 of 3 dagen luxe en gerenoveerd 4*-boutique hotel in hartje Den Haag nabij het strand van Scheveningen incl. ontbijt

Heerlijk vertoeven in het oudste 4*-hotel van Den Haag, gelegen midden in het centrum van de stad. Het is de ideale uitvalbasis om de stad met het strand te combineren. In de directe omgeving kun je lekker shoppen of een bezoek brengen aan de bezienswaardigheden in de omgeving van Den Haag. Ga langs o.a. het Binnenhof met de Tweede Kamer en Ridderzaal, het Mauritshuis en het Vredespaleis. Daarnaast fiets je in slechts 20 minuten (5 km) naar het strand van Scheveningen. Waai lekker uit op het strand of wandel over de boulevard. Durf jij in het reuzenrad of te bungeejumpen? Dat kan bij de Pier! De Pier is een gezellige, overdekte wandelpromenade met daarboven een open wandeldek en aan het einde vier eilanden... Den Haag is dé stad aan de zee!

Steden dichtbij
3 dagen

Luxe 4*-Boutique hotel in hartje Den Haag bij Scheveningen strand incl ontbijt

Boutique Hotel Corona
Den Haag, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 of 2 overnachtingen
  • Inclusief dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet t.w.v. € 18,50 p.p.p.d.
  • Verblijf in een authentiek, en reeds gerenoveerd 4*-boutique hotel
  • Midden in het centrum van Den Haag!
  • Gelegen op slechts 5 km van Scheveningen strand
  • Extra bed of babybed tegen meerprijs (op aanvraag) mogelijk
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
Tips voor je verblijf in Den Haag!

Nieuwe Stadhuis van Den Haag
Den Haag heeft in de loop der jaren maar liefst 4 stadhuizen gekend. Het huidige stadhuis kreeg een zeer opvallende look dankzij de Amerikaanse architect Richard Meyer. Het moderne stadhuis is gelegen aan het Spui en valt op door zijn felle witte kleuren, vandaar wordt het stadhuis ook wel eens ‘het Ijspaleis’ genoemd. Bovendien kenmerkt het gebouw zich ook door tentoonstellingsruimtes, galerijen én het grootste atrium van Nederland!

Museum De Gevangenpoort
Deze middeleeuwse gevangenis ligt vlakbij de Hofvijver en was vanaf de 13e eeuw de hoofdpoort tot het Binnenhof. Enkele eeuwen later werd het een gevangenis en gerechtsgebouw waar verdachte misdadigers op hun proces zaten te wachten. Ruim 400 jaar hebben hier gevangen vastgezeten waaronder enkele beroemde regenten. Breng een bezoekje aan het museum en luister naar de spannende verhalen over politieke samenzweringen, de straffen die gevangen opgelegd kregen en het leven in de cellen. Je ziet het niet alleen, je beleeft het ook echt. Zo kregen de veroordeelden een bordje rond de nek met daarop de reden van hun terechtstelling. Enkele van deze bordjes kan je nog bezichtigen in het museum.

Boutique Hotel Corona
Buitenhof 39,
Den Haag, Nederland
Kaart
Buitenhof 39, Den Haag, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Kom overnachten in het oudste viersterrenhotel van Den Haag waar geschiedenis, Boutique-art en comfort samen komen. Boutique Hotel Corona is gevestigd in het bruisende centrum van Den Haag. Het hotel is gevestigd in drie zeventiende-eeuwse panden. De hoge plafonds op de begane grond en de prachtige kroonluchters tonen een glimp van de rijke historie van deze panden. Boutique Hotel Corona beschikt over 72 kamers, met elk een uniek karakter en ontworpen om aan al uw behoeftes te kunnen voldoen. Op de begane grond vind je ‘Best in Town’: B.I.T. Grill & Café. In dit ongedwongen en sfeervolle restaurant met een stoere uitstraling kun je de hele dag terecht voor de beste gerechten uit de Josper Grill. Je kunt hier genieten van een smakelijk ontbijt, lunch, borrel of diner. Boutique Hotel Corona hotel ligt op loopafstand van onder andere het Mauritshuis, het bruisende winkelcentrum, het Binnenhof met de Tweede Kamer en de Ridderzaal, het Escher Museum en Paleis Noordeinde. Meerdere tramhaltes bevinden zich bijna voor onze deur en brengen je in slechts 15 minuten naar Scheveningen en het strand. Het hotel is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer of met de auto via de snelwegen A12, A4, A44 en A13.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 30,00 per dag (Parkeergarage Museumkwartier)
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

The Tourist Tram

Tours & activiteiten
Parallelweg 224

Laat je in een authentieke tram meevoeren langs alle highlights van Den Haag en Scheveningen. Zonder last te krijgen van zere voeten! Toch de mooiste plekken wat uitgebreider bekijken? Stap gerust uit en pak zodra je er klaar voor bent de volgende tram.

SkyView de Pier

Tours & activiteiten
Strandweg 156

Bekijk vanaf 50 meter hoogte hoe surfers de golven trotseren of richt je blik op de boulevard. Vanuit het reuzenrad heb je een adembenemend uitzicht over het strand, de stad en de duinen. Het is ook mogelijk in het rad te high tea'en.

Museum de Gevangenpoort

Musea
Buitenhof 33

Benieuwd naar het verhaal van misdaad en straf door de eeuwen heen? Breng een bezoek aan dit museum en leer hier alles over!

Binnenhof & Ridderzaal

Bezienswaardigheden, Cultuur
Hofweg 1

Het Binnenhof & de Ridderzaal behoren tot de meest herkenbare plaatsen van Nederland. Via het toegangspoortje op het Binnenhof stapt u midden in het hart van onze democratie.

Museum Bredius

Musea
Lange Vijverberg 14

Dit museum, gelegen aan de Hofvijver in een herenhuis uit de 18e eeuw, laat u de privé collectie van Abraham Bredius zien met o.a. Rembrandt, Jan Steen, van Neer, ‘d Hoendecoeter en Hobbema.

Paleis Noordeinde

Bezienswaardigheden
Noordeinde 68

Eén van de grote kenmerken van Den Haag, is Paleis Noordeinde, het paleis dat dienst doet als werkpaleis van de Koning.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 30,00 per dag (Parkeergarage Museumkwartier)

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 6.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau