Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Fletcher Specials
dagen

Verblijf in het groene hart van Zuid-Holland bij Kinderdijk en Gouda incl. diner

Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Brug
Lekkerkerk, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Verblijf 3 dagen in het groene hart van Zuid-Holland in Lekkerkerk bij Kinderdijk en Gouda incl. diner

Het comfortabele Fletcher Hotel-Restaurant de Witte Brug is gelegen in de Krimpenerwaard, een mooi stukje natuur. Dit poldergebied kenmerkt zich door knotwilgen, sloten en oude boerderijen. Geniet in de omgeving van de vele wandel- en fietsroutes die je leiden langs rustige plekken, weidse natuur en schilderachtige dorpen zoals Schoonhoven (zilverstad) en Oudewater met hun prachtige grachtjes. Vanaf de kade van Lekkerkerk kun je kijken naar de molens van de Kinderdijk voor een puur Hollands aanzicht. Ben je op zoek naar stedelijk vertier? Breng dan een bezoek aan de nabijgelegen steden Gouda (ca. 21 km) en Rotterdam (ca. 18 km)!

Fletcher Specials
dagen

Verblijf in het groene hart van Zuid-Holland bij Kinderdijk en Gouda incl. diner

Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Brug
Lekkerkerk, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 overnachtingen incl. uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x hoofdgerecht t.w.v. € 16,00 p.p.
  • Hotel gelegen midden in poldergebied de Krimpenerwaard
  • Vele fiets- en wandelroutes in de omgeving
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: breng een bezoek aan de stad Gouda of Kinderdijk
Hotel restaurant is geopend voor ontbijt, lunch en diner!

Hotelgasten zijn nog steeds welkom in het restaurant. Tijdens je verblijf kun je gewoon genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet en à la carte lunch of diner in het restaurant.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Brug
Kerkweg 138,
Lekkerkerk, Nederland
Kaart
Kerkweg 138, Lekkerkerk, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Centraal gelegen in het Groene Hart van Zuid-Holland vind je dit karakteristieke hotel. Het moderne Hotel-Restaurant is respectievelijk gevestigd in een modern hotelgebouw en een authentieke boerderij uit 1795 en is van alle gemakken voorzien. Alle kamers zijn rookvrije en uitgerust met tv, wekkerradio, telefoon, haardroger, badkamer met douche en toilet. In het restaurant bereidt de chef-kok met zijn team een keur aan nationale en internationale gerechten met diverse streekinvloeden.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 15,00 p.h.p.n.
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Nee
Lounge
Ja
Stoombad
Ja
Mindervalidekamers
Nee
Rolstoeltoegankelijkheid
Nee
Hoogtepunten

Kinderdijk

Bezienswaardigheden, Steden
Kinderdijk

Maak kennis met de 19 molens uit de 18e eeuw. Volg de molenroute wandelend of op de fiets. Bezoek de molenwerkplaats en bekijk hoe een molen wordt onderhouden.

Gouda

Steden
Gouda

Gouda is altijd een rijke stad geweest en dit is nog steeds merkbaar in het historische centrum. De stad staat bekend om zijn Goudse kaas.

Het stadhuis Gouda

Bezienswaardigheden
Markt 1

Zowel van binnen als van buiten is het Stadhuys indrukwekkend om te zien. Buiten zijn het bordes, de luiken, het carillon en de beelden van toonaangevende hoofdrolspelers in de Goudse geschiedenis echte eyecatchers.

De Goudse Waag

Bezienswaardigheden
Markt 35

De Goudse Waag is een historisch gebouw uit 1668. Eerder werden hier de Goudse kazen gewogen. Tegenwoordig is dit het Kaas- en Ambachten museum, waar u van alles te weten komt over de historie van de Goudse Waag en de producten, die hier gewogen en verhandeld werden.

Diergaarde Blijdorp

Dierentuinen en aquaria
Blijdorplaan 8

Diergaarde Blijdorp is één van de grotere dierentuinen van Nederland. Bizons in Noord-Amerika, wolven in Europa en de kamelen op de Mongoolse steppe: ze zijn er allemaal.

Rotterdam

Steden
Stationsplein 1, Rotterdam

In de grote havenstad Rotterdam kan er eindeloos geshopt worden. Voor jong en oud is dierentuin Diergaarde Blijdorp 7 dagen per week open.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 15,00 p.h.p.n.

Mindervalidekamers

Nee

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

ma-vr 07.00-22.30 / za/zo 07.30-22.30 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau