Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Campingvakanties
dagen

Luxe Villatent op 5*-camping op kasteellandgoed in Bretagne

Camping Domaine du Logis
La Chapelle-aux-Filtzméens, Bretagne, Frankrijk bekijk op kaart
4, 5, 8 of 11 dagen in een Luxe Villatent met eigen sanitair op prachtige 5*-camping op kasteellandgoed in Bretagne o.b.v. logies

Een prachtige 5-sterrencamping in Frankrijk op het landgoed van een kasteel uit de 15e eeuw. Op de camping kun je romantisch genieten op het terras met uitzicht op het prachtige kasteel. In één van de bijgebouwen is een gezellige bar gevestigd waar regelmatig een optreden wordt gegeven. Afkoelen kan in het zwembad met rondom een mooi terras met ligstoelen. Het zwembad is gelegen in de binnenplaats van het stijlvolle kasteel. De kinderen kunnen zich uren vermaken in het kinderbadje en het compleet nieuwe waterspraypark! Domaine du Logis is een rustige camping met veel groen. Het ligt in het hart van Bretagne, tussen Rennes en Saint-Malo, niet ver van de gezellige stadjes Combourg en La Chapelle. Op ca. 37 kilometer ligt het toeristische kustplaatsje Saint Malo, met leuke terrasjes, gezellige winkelstraatjes en mooie stranden. De omgeving leent zich ook goed om een mooie fietstocht te maken.

Campingvakanties
dagen

Luxe Villatent op 5*-camping op kasteellandgoed in Bretagne

Camping Domaine du Logis
La Chapelle-aux-Filtzméens, Bretagne, Frankrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4, 7 of 10 overnachtingen o.b.v. logies
  • Verblijf in een gloednieuwe Villatent Luxe met eigen sanitair
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Gelegen op het landgoed van 15e eeuws kasteel
  • Compleet nieuw waterspraypark!
  • In het hoogseizoen is er een kidsclub
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in de openbare ruimtes
  • Gratis parkeergelegenheid
  • Tip: Breng een bezoek aan de kustplaats Saint Malo
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 16 dagen voor aankomst

Tips tijdens je verblijf:

Mont Saint-Michel
Vlak voor de kust van Normandië vind je één van de beroemdste bouwwerken en bezienswaardigheden van Frankrijk: Mont Saint-Michel. Een sprookjesachtig schiereiland met een grote abdij die je al van verre kunt zien. Waar je ook kijkt, de baai van Mont Saint-Michel ziet er wonderlijk uit. Zand, zee en lucht delen de horizon met elkaar.
Vroeger kon je het eiland alleen lopend bereiken als het eb was, maar inmiddels is er een grote voetgangersbrug aangelegd waarmee toeristen welkom geheten worden op het schiereiland. Deze uitzonderlijke locatie is opgenomen in de werelderfgoedlijst van Unesco en is dus zeker een bezoek waard!

Alligator Bay
Ga je met kinderen op vakantie naar Noord-Bretagne, dan is een bezoekje aan Alligator Bay in Beauvoir, op steenworp afstand van Mont Saint-Michel, zeker een aanrader! Dit dierenpark met meer dan 800 reptielen is een beleving voor jong en oud! Je vindt hier de grootste groep krokodillen en alligators van Europa bij elkaar in één overdekte hal, waar ze hun natuurlijke leefomgeving zo goed mogelijk nagebouwd hebben. Buiten vind je meer dan 400 schildpadden, waarvan er een aantal vrij rondlopen die je mag aaien. Daarnaast vind je in het park nog terraria vol met leguanen, kameleons, hagedissen, slangen en veranen die je op ooghoogte kunt bekijken.

Stranden in Bretagne
Bij Bretagne denken mensen vaak niet meteen aan een strandvakantie, maar de stranden in Bretagne behoren met het fijne zand tot de mooiste stranden van Europa! De stranden doen zeker niet onder voor de stranden aan de Côte d’Azur, Normandië en de Languedoc. Langs de kust van Bretagne staan roze granietrotsen die samen met de zandstranden en bouwwerken een prachtig samenspel vormen. Door de werking van de wind en het zeewater hebben de rotsen soms bizarre vormen aangenomen. Verblijf je in Bretagne, dan is de kust nooit ver weg.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 16 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Camping Domaine du Logis
Domaine du Logis,
La Chapelle-aux-Filtzméens, Frankrijk
Kaart
Domaine du Logis, La Chapelle-aux-Filtzméens, Frankrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Domaine du Logis is een prachtige 5-sterrencamping in Frankrijk op het landgoed van een kasteel uit de 15e eeuw. De faciliteiten van de camping vind je in en tussen de oude bijgebouwen van het kasteel. Dit langgerekte gebouw is het hart van de camping! Hier vind je de receptie, de gezellige bar, het restaurant, de speelplaats en het zwembad. Daarnaast is er nog een midgetgolfbaan, voetbalkooi, fietscrossbaan en voetbalveld op de camping en sportliefhebbers kunnen gratis gebruikmaken van de fitnessruimte. In de avond komt de bar tot leven en in het hoogseizoen wordt er twee keer per week een concert georganiseerd. Ook worden er sportevenementen uitgezonden op groot scherm. Je Luxe Villatent is van alle gemakken voorzien en je hebt zelfs de beschikking over je eigen sanitair!

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 40,00 per huisdier per verblijf
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Buitenzwembad
  • Fietsverhuur
  • Restaurant
  • Wasserette
  • Kidsclub / animatie
  • Terras
  • Minimarkt
  • Speeltuin

Accommodatie faciliteiten

  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Eethoek
  • Balkon en/of terras
  • Tuinmeubilair
  • Douche
  • Toilet
Hoogtepunten

Rennes

Steden
Rennes

Rennes is de hoofdstad van de regio Bretagne. Het is een aangename stad, een mooie stad en bovendien kun je je hier prima vermaken. Laat je inspireren door de vrolijke sfeer, cultuur en dynamiek van de stad.

Saint-Malo

Steden
Saint-Malo

Saint-Malo is een bijzondere plek in Frankrijk. Must do: maak een wandeling over de muur. Je krijgt er niet alleen een mooi uitzicht over de oude stad, maar ook over de haven, de stranden, de grillige rotsformaties en aan de overkant van de monding van de rivier de Rance zie je de stad Dinard.

Mont Saint-Michel

Bezienswaardigheden
Le Mont Saint-Michel

Mont Saint Michel is gelegen op een rotsachtige schiereilandje op ongeveer 1 km vanaf de kust van Normandië. Via verschillende trappen loop je naar boven waar je de abdij kunt bezoeken.

Fougères

Steden, Bezienswaardigheden
Fougères

Bewonder hier het schitterende kasteel van Fougères, een van de grootste forten uit de Middeleeuwen die Europa rijk is, en bekijk wat er nog over is van de oude stadsmuren.

La Michaudiere

Tours & activiteiten
La Michaudière

De La Michaudiere is een typische paardenboerderij in het midden van een prachtige boomgaard. Vandaag de dag is het één van de belangrijkste attracties van Normandië.

Vannes

Steden
Vannes

Vannes is een veelzijdige stad. De knusse middeleeuwse binnenstad binnen de vestingmuren heeft ouderwetse klinkerstraatjes en kleurrijke vakwerkhuizen waarin allerlei winkels en horecagelegenheden zijn gevestigd. De delicatessenwinkels met kazen en gebak uit de streek zijn een lust voor het oog!

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten

De volgende kosten zijn verplicht en dienen ter plaatse betaald te worden:
- Lokale heffingen € 0,44 p.p.p.n.

Optionele kosten

De volgende kosten zijn optioneel. Indien je hiervan gebruik wenst te maken kun je contact opnemen met ons Service Center. Je ontvangt daarna een e-mail met betaalinstructies vanuit Villatent.
- Babypakket € 25,00 per verblijf
- Kachel € 5,00 per nacht
- Voorkeursboeking €20,00 per aanvraag

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 40,00 per huisdier per verblijf

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 0.44 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau