Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Moezel
dagen

STUNT! ⚡ Genieten aan de Rijn nabij Koblenz o.b.v. halfpension

Hotel Restaurant Jägerhof
Kamp-Bornhofen, Rheinland Pfalz, Duitsland bekijk op kaart
Verblijf 4, 5, 6 of 8 dagen tussen de kastelen en wijngaarden in de romantische Midden-Rijn nabij Koblenz o.b.v. halfpension

Tijdens je verblijf in de prachtige omgeving van de Midden-Rijn in Hotel Restaurant Jägerhof geniet je van heerlijke gerechten die het restaurant te bieden heeft. De burchten Sterrenberg en Liebenstein, die over het plaatsje Kamp-Bornhofen waken, bieden een mooi zicht op het Rijndal en de uitgestrekte bossen van Hunsrück en Taunus. De lokale vaarbedrijven bieden bijzondere boottochten op de Rijn en op de Moezel. Smalle paden, steile routes, idyllische wijnbergen, schaduwrijke dalen en steeds maar weer een schitterend uitzicht van boven op de Rijn... dat wordt genieten!

Let op: je verblijft in het hoofdgebouw of bijgebouw. Dit is afhankelijk van de beschikbaarheid.

Moezel
dagen

STUNT! ⚡ Genieten aan de Rijn nabij Koblenz o.b.v. halfpension

Hotel Restaurant Jägerhof
Kamp-Bornhofen, Rheinland Pfalz, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4, 5 of 7 overnachtingen
  • Ontvangst met een welkomstdrankje
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks 3-gangendiner of een buffetdiner
  • Inclusief 2 drankjes bij het diner (bier, wijn of frisdrank)
  • Inclusief één gratis wandelkaart per kamer
  • Inclusief gastenkaart voor leuke kortingen en gratis extra's in de regio
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Je verblijft in het hoofdgebouw óf in het bijgebouw afhankelijk van de beschikbaarheid
  • Maximaal 1 kind t/m 5 jaar verblijft GRATIS!
  • Prachtige omgeving om lekker te wandelen en te fietsen
  • Gelegen op een uurtje rijden van de prachtige Burg Eltz en De Geierlay
  • Tip: bezoek de ruïne burcht Katz, een 13e eeuws kasteel
Leuke tips in de omgeving

Kamp-Bornhofen
Kamp-Bornhofen ligt sinds de voor-Romeinse tijd genesteld aan de Rijn, met zijn vele kastelen waaraan evenveel legendes verbonden zijn. De natuurlijke gastvrijheid die je hier aantreft, stamt wellicht ook uit die tijd. De burchten Sterrenberg en Liebenstein, die over het plaatsje Kamp-Bornhofen waken, bieden een mooi zicht op het Rijndal en de uitgestrekte bossen van Hunsrück en Taunus. De lokale vaarbedrijven bieden bijzondere boottochten op de Rijn en op de Moezel.

Breng een bezoek aan de Loreley
Een van de mooiste en romantische bezienswaardigheden van de Rijn is de Loreley. De beroemden en in vroegere tijden beruchte Loreley ligt ten zuiden van het dorp St. Goarhausen. De rots vernauwt de loop van de Rijn en veroorzaakt hierdoor een gevaarlijke stroomversnelling. Vanaf de rots verleidde de sirene de schippers met haar zoete gezang, zodat hun schepen vergingen. Het echte verhaal was inderdaad dat de schepen vergingen, omdat de Rijn 25 meter diep is en 113 meter smal en er een gevaarlijke stroming voer.

Varen over de Rijn
Tijdens een boottocht over de Rijn heb je prachtig uitzicht. Vanaf het dek heb je uitzicht op de bergen met vele middeleeuwse kastelen, ruïnes, wijngaarden en historische stadjes die voorbij glijden.

Hotel Restaurant Jägerhof
Bahnhofstraße 6,
Kamp-Bornhofen, Duitsland
Kaart
Bahnhofstraße 6, Kamp-Bornhofen, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Restaurant Jägerhof beschikt over 35 kamers en bestaat uit een hoofdgebouw en een bijgebouw. Geniet van de culinaire gerechten die het hotel aanbiedt. Na een drukke dag kun je ontspannen aan de bar van het hotel of genieten van een heerlijk wijntje op het terras. De kamer waarin je verblijft beschikt over een tweepersoonsbed, zithoek, badkamer met toilet, bad en/of douche. Er is een restaurant in het hotel waar enkel gasten van het hotel gebruik van kunnen maken.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 5,00 per nacht
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Toilet
  • Telefoon
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Nee
Mindervalidekamers
Nee
Rolstoeltoegankelijkheid
Nee
Terras
Ja
Hoogtepunten

Wandelen met uitzicht op de Rijn

Tours & activiteiten
Boppard

Ook in Boppard en aan de Middenrijn staat wandelen volop in de aandacht! Het landschap rondom Boppard is uniek. Maar liefst vier lange afstand wandelroutes lopen door Boppard.

Residenzschloss Koblenz

Bezienswaardigheden, Cultuur
Kaiserin-Augusta-Anlagen

Het Residenzschloss van Koblenz is zeker indrukwekkend. Het is een classicistisch gebouw, gebouwd in de periode 1777-1787.

Koblenz

Steden
Koblenz

De historische stad Koblenz heeft naast de beroemde wijn vele historische monumenten die een bezoek meer dan waard zijn.

Mutter-Beethoven-Haus

Musea
Wambachstraße 204

Het Mutter-Beethoven-Haus is een museum dat gewijd is aan Ludwig van Beethoven. In dit huis werd zijn moeder geboren. Het staat op de lijst van UNESCO cultureel erfgoedlijst.

Deutsches Eck

Bezienswaardigheden, Cultuur
Konrad-Adenauer-Ufer

Op dit punt komen de Rijn en Moezel samen en heb je een schitterend uitzicht over het water, de heuvels en de stad. Op de Deutsches Eck staat ook het monument voor Keizer Wilhelm I.

Liebfrauenkirche Koblenz

Bezienswaardigheden
An Der Liebfrauenkirche 16

De Liebfrauenkirche is sinds de middeleeuwen de hoofdkerk van de stad. De kerk bepaalt het silhouet van het oude stadscentrum.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 5,00 per nacht

Mindervalidekamers

Nee

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08:00 - 00:00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.20 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau