Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Vakantiehuizen
dagen

Luxe vakantievilla tussen de Dordogne en de Vendée o.b.v. logies

Bourg Est Vigiliere
Les Forges, Deux-Sèvres, Frankrijk bekijk op kaart
Geniet 8, 11, 15 of 22 dagen in een luxe vakantievilla op een vakantiepark nabij Dordogne en de Vendée o.b.v. logies

Wil je helemaal tot rust komen? Geniet dan van een vakantie op het vakantiepark Bourg Est Vigiliere in West-Frankrijk. Poitou-Charentes is een streek vol verrassingen! Ontdek het moerasgebied dat zich kenmerkt door prachtige natuur, een ideale plek voor wandel en fietsroutes. Je verblijft op een kleinschalig vakantiepark in een vrijstaande riante villa die van alle gemakken is voorzien! Vanaf het ruime overdekte terras geniet je terwijl de kinderen alle vrijheid hebben om te spelen. Voor leuke activiteiten ben je hier ook aan het juiste adres. Ga een potje golven of neem een duik in het zwembad.

Vakantiehuizen
dagen

Luxe vakantievilla tussen de Dordogne en de Vendée o.b.v. logies

Bourg Est Vigiliere
Les Forges, Deux-Sèvres, Frankrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 7, 10, 14 of 21 overnachtingen o.b.v. logies
  • Verblijf in riante luxe villa (ook te boeken incl. privé zwembad)
  • De omgeving staat bekend om zijn vele zonuren per jaar
  • Vakantiepark ligt direct aan de befaamde 27 holes golfbaan 'Golf des Forges'
  • Nederlands sprekend animatieteam (in het hoogseizoen)
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in de accommodatie
  • Tip: breng een bezoek aan de plaatsen Parthenay en Poitiers
Meer over de omgeving..

In de omgeving zijn leuke dorpjes te ontdekken en wanneer je wat verder rijdt richting de kust kom je in de populaire badplaats La Rochelle. Struin door de stad en bewonder de mooie kades, imposante herenhuizen en oude vestigingsmuren. Terwijl je vertoeft op het terras geniet je van prachtig uitzicht over de haven en de zee. Om even af te koelen neem je een duik in de zee of ga lekker luieren op het strand. Voor een dagtrip breng je een bezoek aan de grote plaatsen Poitiers en Niort. Ontdek hier de vele bezienswaardigheden van de steden. Sluit je dag af met een heerlijk diner en geniet van verse vis, vleesgerechten en een heerlijke Franse wijn.

Bourg Est Vigiliere
5, Le Bois Senis,
Les Forges, Frankrijk
Kaart
5, Le Bois Senis, Les Forges, Frankrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Bourg Est Vigiliere is een kleinschalig vakantiepark in West-Frankrijk in de streek Poitou-Charente en ligt tussen de bekende streken ''Dordogne'' en ''Vendee''. Het park is voorzien van riante vrijstaande vakantievilla's (sommige met privé zwembad) met veel luxe en comfort, Wi-Fi en aantrekkelijke faciliteiten. Vanuit de keurige entree kom je in de sfeervolle woonkamer met een prachtig uitzicht op de tuin. In de ruime woonkamer/eetkamer staat een fijne zithoek met flat-screen TV (incl. NL/BE zenders). Aangrenzend is een volledig uitgeruste keuken met o.a. vaatwasser, oven, magnetron en koffiezetter. In de bijkeuken staat de wasmachine en wasdroger. Het park beschikt over verschillende faciliteiten zoals de befaamde 27 holes golfbaan en een zwembad. Voor de kinderen is er in het hoogseizoen een Nederlands animatieteam aanwezig. Tevens is er in het hoogseizoen mogelijk om gebruik te maken van de broodjesservice.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 7,00 per huisdier per nacht
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Restaurant
  • Terras

Accommodatie faciliteiten

  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Vaatwasser
  • Magnetron
  • Televisie
  • Eethoek
  • Balkon en/of terras
  • Tuinmeubilair
  • Douche
  • Toilet
  • Wi-Fi

Faciliteiten

Golfbaan
Ja
Hoogtepunten

Golfbaan 'Les Forges'

Outdooractiviteiten, Recreatie en spellen
5 Le Bois Senis

Vakantiepark Domaine Les Forges staat bekend om z’n golfmogelijkheden. Naast het park is een 27-holes golfbaan te vinden, ideaal voor de beginnende als ervaren golfers.

Parthenay

Steden
Parthenay

Parthenay is een mooie middeleeuwse pelgrimsstad. Op woensdag vind je hier één van de grootste veemarkten van Frankrijk op een oppervlakte van ca 13.000 vierkante meter.

Poitiers

Steden
Poitiers

Het oude centrum van Poitiers is gelegen op een heuvel naast de plaats waar de twee rivieren Clain en Boivre samenvloeien. Geniet hier van de winkeltjes en gezellige restaurants.

Themapark Futuroscope

Attractieparken
Avenue René Monory

Pretpark Futuroscope is een futuristisch themapark dat is opgebouwd rond de thema's multimedia, cinematografie en futuristische audio-visuele technieken.

Zilvermijn Melle

Bezienswaardigheden
Zilvermijn Melle

Onder het stadje Melle is ongeveer 20 kilometer van het netwerk van gangen in de vroegere zilvermijnen toegankelijk, waarvan en gedeelte voor publiek is opengesteld.

La Rochelle

Steden
La Rochelle

La Rochelle is letterlijk en figuurlijk een heerlijke stad aan de Atlantische Oceaan. Het levendige centrum en de omgeving zijn ideaal voor een leuk uitje!

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten

De volgende kosten zijn verplicht en dienen ter plaatse te worden voldaan:
- Eindschoonmaak 4-persoons villa € 99,00 per accommodatie
- Eindschoonmaak 6-persoons villa € 109,00 per accommodatie

  • Waarborgsom: € 300,00 per accommodatie per verblijf (borg)
  • Bedlinnen: € 10,00 per persoon per verblijf
Optionele kosten

De volgende kosten zijn optioneel. Wanneer je van deze producten gebruik wilt maken, neem dan contact op met ons service center. De kosten dienen voor aankomst te worden betaald:
- Kinderbed € 2,50 per dag
- Kinderstoel € 2,50 per dag
- Handdoeken € 8,00 per set
- Theedoeken € 4,00 per set

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 7,00 per huisdier per nacht

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08.30 - 21.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.25 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau