Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Autovakanties
4, 5 of 8 dagen

Verblijf in Center Parcs op het Normandische platteland

Center Parcs Les Bois-Francs
Verneuil-sur-Avre, Normandië, Frankrijk bekijk op kaart
Weekend, midweek of week in Center Parcs Les Bois-Francs op het Normandische platteland

Het veelzijdige Center Parcs Les Bois-Francs ligt in het prachtige Normandië, nabij het plaatsje Verneuil-sur-Avre. Het park bevindt zich in een groene oase van maar liefst 310 ha. aan bossen. Op dit gezellige vakantiepark voor het hele gezin zal niemand zich vervelen! Zwemmen in de Aqua Mundo, Bungee Ejection, de Action Factory en diverse eetgelegenheden! Maar ook buiten het park kun je leuke dagjes uit plannen. Schilderachtige dorpjes met vakwerkhuizen en gezellige eettentjes vind je hier overal. In de directe omgeving vind je de historische steden Rouen en Caen. Ook kun je diverse kastelen bezoeken of wat dacht je van een dagje Parijs(ca. 100km)? De indrukwekkende kust van het departement Calvados(ca. 140km) ligt wat verder weg. Met zijn hoge kliffen en memorabele plekken als de invasiestranden, is het wel een autoritje waard!

Let op! Wanneer je deze actie boekt met kinderen, geef dan bij het opmerkingenveld in het boekingsproces de leeftijden door.

Autovakanties
4, 5 of 8 dagen

Verblijf in Center Parcs op het Normandische platteland

Center Parcs Les Bois-Francs
Verneuil-sur-Avre, Normandië, Frankrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4 of 7 overnachtingen o.b.v. logies
  • Verblijf in een volledig ingerichte Comfort, Premium of VIP Cottage
  • Inclusief één set bedlinnen
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Activiteiten voor alle leeftijden
  • Toegang tot zwemparadijs Aqua Mundo
  • Fietsen zijn te huur bij het park (tegen een toeslag)
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren op het park
  • Tip: ga ook een dagje naar Parijs of Disneyland!
Winter Wonderland Center Parcs | Extra informatie

Ervaar de magie van Center Parcs deze winter
Stel je voor: de feestelijke versiering van Winter Wonderland die het hele vakantiepark in magische sferen steekt en je leidt naar de Winter Hotspot. En nog veel meer: plons tussen de palmen, steek de open haard aan in je cottage, ga met z’n allen gourmetten en maak een wandeling in de natuur. Ook deze winter maak je samen de mooiste herinneringen.

Ga langs bij de Winter Hotspot, dé plek om je eindeloos te vermaken tijdens Winter Wonderland. Doe mee aan verschillende activiteiten, leg je favoriete momenten vast bij de Winter Wonderland Fotospot en rooster een marshmallow op het haardvuur. Even ontspannen? Pak een drankje en een snack en kom gezellig met de hele familie een (kerst)film kijken bij de nieuwe Winter Cinema*. Ook de kleintjes vermaken zich prima tijdens de verschillende Kids Workshops, zoals Kids Workshop: Versier een winter lekkernij. Of de kids luisteren naar een interactief verhaal bij Wonders of the Sky waarbij ze na het verhaal worden meegenomen om de sterrenhemel te ontdekken.

Winter Wonderland is van 13 november 2023 t/m 28 januari 2024

Reservering inclusief kinderen:
Het maximum aantal personen per accommodatie is inclusief baby's/kinderen. Indien jouw gezelschap bestaat uit volwassenen en kinderen, dan verzoeken wij je om tijdens het reserveringsproces in het opmerkingenveld de leeftijd van de kinderen aan te geven. Dit om eventuele verwarringen en teleurstellingen ter plaatse te voorkomen. Er zijn een beperkt aantal baby’s/kinderen t/m 2 jaar toegestaan de cottages in verband met de ruimte en veiligheid. Let op: Overschrijding van het maximum aangegeven aantal personen en/of het aantal baby’s t/m 2 jaar in een accommodatie is dan ook echt niet toegestaan. Je boeking zal dan worden geannuleerd.

Let op! Niet in alle cottages zijn kinderen t/m 2 jaar toegestaan!

Center Parcs Les Bois-Francs
Les Bois Francs,
Verneuil-sur-Avre, Frankrijk
Kaart
Les Bois Francs, Verneuil-sur-Avre, Frankrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Center Parcs Les Bois-Francs ligt in het noordwesten van Frankrijk in de regio Normandië. Het bungalowpark biedt vele faciliteiten, zoals een wellness center, een tropisch zwemparadijs, meerdere restaurants en workshops. Op Center Parcs Les Bois-Franc zijn verschillende sportfaciliteiten, zoals een golfbaan, bowlingbaan en biljarttafel. Bovendien worden er regelmatig activiteiten georganiseerd, zoals nordic walking. In de Deep Nature Spa kun je ontspannen in de sauna’s, bubbelbaden, hammams en zwembaden. Voor een dagje weg huur je een fiets of segway. Kinderen kunnen urenlang spelen in het zwemparadijs. Het golfslagbad, de glijbanen, waterpistes, wildwater rivieren en zwembaden zorgen voor eindeloos veel speelplezier. Verder zijn er veel activiteiten, zoals boogschieten, paintballen en een avonturenparcours in de buitenlucht. Ook worden er workshops georganiseerd, zoals een workshop koken, voetballen, zingen of circus.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Per accommodatie kan het verschillen of er huisdieren zijn toegestaan en hoeveel huisdieren er zijn toegestaan. Er zijn geen huisdieren toegestaan in hotelkamers.
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Binnenzwembad
  • Buitenzwembad
  • Fietsverhuur
  • Restaurant
  • Kidsclub / animatie
  • Midgetgolf
  • Terras
  • Tennisbaan
  • Minimarkt
  • Speeltuin

Accommodatie faciliteiten

  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Vaatwasser
  • Magnetron
  • Televisie
  • Eethoek
  • Balkon en/of terras
  • Tuinmeubilair
  • Bad
  • Toilet
  • Wi-Fi

Faciliteiten

Sauna
Ja
Golfbaan
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Hoogtepunten

Huis en tuinen van Claude Monet

Bezienswaardigheden
84 Rue Claude Monet

Bezoek het huis van Claude Monet, waar de schilder van 1883 tot 1926 met zijn gezin gewoond heeft. Het huis, en vooral de prachtige tuinen, zijn een enorme inspiratiebron geweest voor de beroemde impressionistische schilder. Hier heeft Claude Monet enkele van zijn grootste werken geschilderd, waaronder de beroemde 'Nymphéas' (Waterlelie).

Normandie-Maine Regional Natural Park

18 Bis Place Du Général Leveneur

Dit regionale natuurpark in Normandië is een groot bos- en heuvelachtig gebied waar mooie wandeltochten gemaakt kunnen worden. In dit park zijn meerdere watervallen en de zogeheten 'Kloof van Arthour', die een diepte van liefst 70 meter heeft!

Kasteel van Dampierre

Kastelen
2 Grande Rue

Het kasteel dat gebouwd werd in de 16e eeuw door de familie de Clermont, werd bezocht door François 1 en vernield tijdens de godsdienstoorlogen. Dit pareltje uit de renaissance werd in 2002 verwoest door een brand en wordt nu gerestaureerd. Bewonder het vroeg-antiek meubilair, de collectie wapens, de watertuinen, het labyrint van buksbomen waarin legendes en symbolen samengaan.

De tuinen van Versailles

Kastelen
Place D'armes

De perfecte symmetrie, de nauwkeurig gesnoeide heggen en struiken, de talloze vijvers, vergulde fonteinen, beelden, paviljoenen, lusthofjes en zuilengalerijen. Maar ook de kaarsrechte, kilometers lange wandelpaden en het ingenieuze spel met perspectief vormen samen met de kolossale afmetingen het handelsmerk van de tuinen van Versailles.

Kasteel van Versailles

Kastelen
Place D'armes

Het kasteel van Versailles, meesterwerk van classicistische kunst en gebouwd in de 17e eeuw, trekt bezoekers uit de hele wereld aan. Dit majestueus gebouw, symbool van pracht en overdrijving, was tijdens de monarchie het decor voor talrijke evenementen en prestigieuze feesten. Het kasteel staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

La Michaudiere

Tours & activiteiten
La Michaudière

De La Michaudiere is een typische paardenboerderij in het midden van een prachtige boomgaard. Vandaag de dag is het één van de belangrijkste attracties van Normandië.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Optionele kosten

De volgende kosten zijn optioneel. Wanneer je van deze producten gebruik wilt maken, neem dan contact op met ons service center. Deze kosten dienen vooraf bij ons gereserveerd en betaald te worden.

  • Handdoekenpakket à € 8,00 per pakket
  • Keukenpakket à € 6,95 per pakket
  • Babydekbedpakket à € 11,25 per pakket
  • Extra kindermeubilair (babybed/kinderstoel) à € 4,95 per stuk
Huisdieren toeslag/voorwaarden

Per accommodatie kan het verschillen of er huisdieren zijn toegestaan en hoeveel huisdieren er zijn toegestaan. Er zijn geen huisdieren toegestaan in hotelkamers.

Belangrijke informatie
  • De hoofdboeker dient minimaal 21 jaar of ouder te zijn
  • Het niet is toegestaan dat kinderen jonger dan 12 jaar alleen in een cottage verblijven. In elke cottage dient minimaal 1 volwassene te verblijven.

Let op! Wanneer je deze actie boekt met kinderen, geef dan bij het opmerkingenveld in het boekingsproces de leeftijden door.

Huisdierenbeleid:
- Aan het meebrengen van huisdieren zijn regels verbonden (ook geldig voor de pak faciliteiten): Honden dienen buiten de huisjes aangelijnd te zijn. Huisdieren dienen bij reservering en bij aankomst op het park te worden gemeld. Gasten dienen ervoor te zorgen dat de huisdieren vrij zijn van ongedierte. Honden en katten moeten altijd een chip hebben. Op verzoek dienen gasten het vaccinatieboekje van het huisdier te tonen.
- Hulphonden zijn altijd welkom. In alle huisjes zijn hulphonden toegestaan. Assistentiehonden zijn ook toegestaan in themahuisjes, appartementen en hotel kamers. Hulphonden zijn ook welkom in al de Centrale Voorzieningen. Indien geval van een hulphond neem contact op met het callcenter van Center Parcs.
-Er is 1 huisdier toegestaan in een 2-persoons cottage.
-Er zijn 2 huisdieren toegestaan in een 4-persoons of grotere cottage.
-En er zijn geen huisdieren toegestaan in gethematiseerde cottages, appartementen en hotelkamers.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

9:00 - 17:00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau