Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Autovakanties
4, 5 of 8 dagen

Verblijf in een luxe cottage in Center Parcs midden in de Loirestreek

Center Parcs Les Hauts de Bruyères
Chautmont-sur-Tharonne, Loir-et-Cher, Frankrijk bekijk op kaart
Weekend, midweek of week in een Comfort, Premium of VIP Cottage in Center Parcs Les Hauts de Bruyères midden in de Loirestreek

Het kindvriendelijke vakantiepark Les Hauts de Bruyères ligt bij het dorpje Chamont-sur-Tharonne in het département Loir-et-Cher. De groene en bosrijke Sologne was ooit het jachtgebied van de Franse koningen en de omgeving leent zich dan ook om de mooie kastelen van de Loire te ontdekken. Reis door een gebied dat rijk is aan traditie, ontdek de Loire-kastelen en de dennenbossen. De omgeving leent zich ook prima voor wandelingen en fietstochten door de bossen. Center Parcs Les Hauts de Bruyères ligt ongeveer 40km ten zuiden van de mooie stad Orleans en ongeveer 45km van het grootste kasteel van Frankrijk: Chambord. Beiden topbestemmingen voor een uitstapje! Het park beschikt over het zwemparadijs Aqua Mundo met gave glijbanen. De Topsy Turve glijbaan heeft een 100m lange duikvlucht in het donker. Ook de wildwaterbaan is een spannende ervaring. Het park heeft ook een Experience Factory van enorme omvang waar avontuurlijk kan worden geklauterd. Op dit vakantiepark kun je met kids een onvergetelijke vakantie beleven!

Let op! Wanneer je deze actie boekt met kinderen, geef dan bij het opmerkingenveld in het boekingsproces de leeftijden door.

Autovakanties
4, 5 of 8 dagen

Verblijf in een luxe cottage in Center Parcs midden in de Loirestreek

Center Parcs Les Hauts de Bruyères
Chautmont-sur-Tharonne, Loir-et-Cher, Frankrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4 of 7 overnachtingen o.b.v. logies
  • Verblijf in een volledig ingerichte Comfort, Premium of VIP Cottage
  • Incl. één set bedlinnen
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Activiteiten voor alle leeftijden
  • Toegang tot zwemparadijs Aqua Mundo
  • Fietsen zijn te huur bij het park (tegen een toeslag)
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren op het park
  • Tip: ontdek de prachtige kastelen in de Loirestreek
Winter Wonderland Center Parcs | Extra informatie

Ervaar de magie van Center Parcs deze winter
Stel je voor: de feestelijke versiering van Winter Wonderland die het hele vakantiepark in magische sferen steekt en je leidt naar de Winter Hotspot. En nog veel meer: plons tussen de palmen, steek de open haard aan in je cottage, ga met z’n allen gourmetten en maak een wandeling in de natuur. Ook deze winter maak je samen de mooiste herinneringen.

Ga langs bij de Winter Hotspot, dé plek om je eindeloos te vermaken tijdens Winter Wonderland. Doe mee aan verschillende activiteiten, leg je favoriete momenten vast bij de Winter Wonderland Fotospot en rooster een marshmallow op het haardvuur. Even ontspannen? Pak een drankje en een snack en kom gezellig met de hele familie een (kerst)film kijken bij de nieuwe Winter Cinema*. Ook de kleintjes vermaken zich prima tijdens de verschillende Kids Workshops, zoals Kids Workshop: Versier een winter lekkernij. Of de kids luisteren naar een interactief verhaal bij Wonders of the Sky waarbij ze na het verhaal worden meegenomen om de sterrenhemel te ontdekken.

Winter Wonderland is van 13 november 2023 t/m 28 januari 2024

Reservering inclusief kinderen:
Het maximum aantal personen per accommodatie is inclusief baby's/kinderen. Indien jouw gezelschap bestaat uit volwassenen en kinderen, dan verzoeken wij je om tijdens het reserveringsproces in het opmerkingenveld de leeftijd van de kinderen aan te geven. Dit om eventuele verwarringen en teleurstellingen ter plaatse te voorkomen. Er zijn een beperkt aantal baby’s/kinderen t/m 2 jaar toegestaan de cottages in verband met de ruimte en veiligheid. Let op: Overschrijding van het maximum aangegeven aantal personen en/of het aantal baby’s t/m 2 jaar in een accommodatie is dan ook echt niet toegestaan. Je boeking zal dan worden geannuleerd.

Let op! Niet in alle cottages zijn kinderen t/m 2 jaar toegestaan!

Center Parcs Les Hauts de Bruyères
Rue Lamotte,
Chautmont-sur-Tharonne, Frankrijk
Kaart
Rue Lamotte, Chautmont-sur-Tharonne, Frankrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Center Parcs Les Hauts de Bruyères ligt in Chaumont-sur-Tharonne in de regio Sologne. Het biedt een waterpark van maar liefst 1600 m²: Aqua Mundo met 3 glijbanen, 3 buitenbaden, een lazy river en 4 overdekte zwembaden, waaronder een golfbad. De cottages hebben een terras met uitzicht op de natuurlijke omgeving, een woonruimte met een flatscreen-tv, een open haard en houten vloeren. De keuken is van alle gemakken voorzien. Het park beschikt verder over o.a. een supermarkt, restaurant en een bar. Bij Center Parcs kun je diverse activiteiten ondernemen, zoals fietsen, boomklimmen, kanoën, boogschieten en paintballen.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 7,00 per huisdier per nacht. Let op! Er zijn geen huisdieren toegestaan in gethematiseerde cottages, appartementen en hotelkamers. Raadpleeg het huisdierenbeleid voor meer info
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Binnenzwembad
  • Buitenzwembad
  • Fietsverhuur
  • Restaurant
  • Kidsclub / animatie
  • Midgetgolf
  • Terras
  • Tennisbaan
  • Minimarkt
  • Speeltuin

Accommodatie faciliteiten

  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Vaatwasser
  • Magnetron
  • Televisie
  • Eethoek
  • Balkon en/of terras
  • Tuinmeubilair
  • Bad
  • Toilet
  • Wi-Fi
Hoogtepunten

Chateau Chambord

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Le Château

Chateau Chambord werd gebouwd door koning Frans I, die overleed voordat het kasteel in 1566 werd voltooid. Met zijn 440 kamers is Chateau Chambord één van de grootste kastelen langs de Loire.

Chateau Cheverny

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
30 Le Parc

Chateau Cheverny ligt in de Loire-streek bij de rivier de Loire. Het kasteel heeft een prachtige botanische tuin, gemaakt naar het interieur van het hotel. Ontdek dit prachtige en levendige erfgoed.

Blois

Bezienswaardigheden, Cultuur, Steden
4 Rue Denis Papin

De stad Blois is gebouwd op de twee heuvels aan de oevers van de Loire. Blois is de hoofdstad van het departement Loir-et-Cher. Het Kasteel van Blois en de kathedraal Saint-Louis zijn de belangrijkste gebouwen van de stad.

Orléans

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea, Steden
1 Rue Du Mail S

De stad Orléans staat bekend om Jeanne d'Arc. Jeanne d'Arc is een nationale heldin van Frankrijk. In het centrum van Orléans staat daarom ook een ruitersstandbeeld van Jeanne d'Arc.

Kathedraal van Bourges

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Place Etienne Dolet

Deze kathedraal uit de 12e eeuw is geklasseerd bij het werelderfgoed van de UNESCO. Het bijzondere aan deze kathedraal is dat ze geen dwarsschip heeft.

Bourges

Steden
Bourges

In Moulins vind je middeleeuwse bezienswaardigheden en vele musea. Maar ook voor de winkelliefhebber heeft de stad genoeg te bieden.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten

Er zijn geen verplichte kosten van toepassing.

Optionele kosten

De volgende kosten zijn optioneel. Wanneer je van deze producten gebruik wilt maken, neem dan contact op met ons service center. Deze kosten dienen vooraf bij ons gereserveerd en betaald te worden.

  • Handdoekenpakket à € 8,00 per pakket
  • Keukenpakket à € 6,95 per pakket
  • Babydekbedpakket à € 11,25 per pakket
  • Extra kindermeubilair (babybed/kinderstoel) à € 4,95 per stuk
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 7,00 per huisdier per nacht. Let op! Er zijn geen huisdieren toegestaan in gethematiseerde cottages, appartementen en hotelkamers. Raadpleeg het huisdierenbeleid voor meer info

Belangrijke informatie
  • De hoofdboeker dient minimaal 21 jaar of ouder te zijn
  • Het niet is toegestaan dat kinderen jonger dan 12 jaar alleen in een cottage verblijven. In elke cottage dient minimaal 1 volwassene te verblijven.
  • De Action Factory is van 2 april 2024 t/m 8 juli 2024 gesloten vanwege verbouwingen.

Let op! Wanneer je deze actie boekt met kinderen, geef dan bij het opmerkingenveld in het boekingsproces de leeftijden door.

Huisdierenbeleid:
- Aan het meebrengen van huisdieren zijn regels verbonden (ook geldig voor de pak faciliteiten): Honden dienen buiten de huisjes aangelijnd te zijn. Huisdieren dienen bij reservering en bij aankomst op het park te worden gemeld. Gasten dienen ervoor te zorgen dat de huisdieren vrij zijn van ongedierte. Honden en katten moeten altijd een chip hebben. Op verzoek dienen gasten het vaccinatieboekje van het huisdier te tonen.
- Hulphonden zijn altijd welkom. In alle huisjes zijn hulphonden toegestaan. Assistentiehonden zijn ook toegestaan in themahuisjes, appartementen en hotel kamers. Hulphonden zijn ook welkom in al de Centrale Voorzieningen. Indien geval van een hulphond neem contact op met het callcenter van Center Parcs.
-Er is 1 huisdier toegestaan in een 2-persoons cottage.
-Er zijn 2 huisdieren toegestaan in een 4-persoons of grotere cottage.
-En er zijn geen huisdieren toegestaan in gethematiseerde cottages, appartementen en hotelkamers.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau