Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Autovakanties
4, 5 of 8 dagen

Verblijf in een Cottage bij Center Parcs Bostalsee aan het meer

Center Parcs Bostalsee
Hohfelden, Saarland, Duitsland bekijk op kaart
Kies voor een vakantie in een Comfort, Premium of VIP Cottage bij Center Parcs Bostalsee aan het Bostalmeer

Center Parcs Bostalsee, genesteld in het zuidwesten van Duitsland en direct aan een prachtig recreatiemeer, biedt een wereld vol avontuur en ontspanning. De locatie is ideaal voor watersportliefhebbers, terwijl het park zelf een schat aan activiteiten biedt voor alle leeftijden. Laat jezelf wegdrijven in het zwemparadijs met maar liefst 3 glijbanen en een waterspeeltuin, ontspan in het warme bubbelbad, daag je vrienden uit voor een spelletje tennis, of verken de omgeving op een gehuurde fiets. Op het park vind je ook een kinderboerderij met konijnen, geiten en andere dieren om te knuffelen. Stap buiten het park en ontdek de vele attracties in de omgeving. Ervaar adrenaline bij de zomerrodelbaan in Petersberg, of duik in de luchtvaartwereld bij de vliegtentoonstelling in Hermeskeil. Op 20 km afstand ligt Natuurwildpark Freisen, met majestueuze elanden, sluwe vossen, nieuwsgierige wasberen en indrukwekkende roofvogels.

Autovakanties
4, 5 of 8 dagen

Verblijf in een Cottage bij Center Parcs Bostalsee aan het meer

Center Parcs Bostalsee
Hohfelden, Saarland, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 4, 5 of 7 overnachtingen o.b.v. logies
  • Verblijf in een volledig ingerichte Comfort, Premium of VIP Cottage
  • Incl. bedlinnen, toeristenbelasting en eindschoonmaak
  • Bowlen, paardrijden, minigolf en vele andere activiteiten
  • Watersporten op het Bostalmeer
  • Toegang tot zwemparadijs Aqua Mundo
  • Fietsen zijn te huur bij het park (tegen een toeslag)
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren op het park
  • Tip: bezoek Trier!
Spring Celebrations Center Parcs

Lente bij Center Parcs: een frisse start.
Als de lente aanbreekt is het net alsof de wereld ontwaakt uit een diepe winterslaap. De bloemen beginnen te bloeien en schilderen een landschap aan kleuren. De vogeltjes fluiten vrolijk en de lammetjes dartelen in de wei. De bomen, die eerder kaal en rustig waren, hullen zich in frisse groene kleuren. Kortom, een heerlijke vakantie midden in de natuur. Kleurrijke bloeiende bloemen en veel leuke activiteiten wachten op je!

Ontdek de prachtige kleuren van de bloeiende lente tijdens Spring Celebrations. Naast vrolijke lentedecoraties ontdek je kleurrijke bloemen en planten op verschillende plekken in het park. De Spring Hotspot is dé place to be tijdens het ontwaken van de lente. Ontdek handgemaakte producten en unieke creaties die de essentie van de lente weergeven. De lentemarkt is een centrum van gezinsvriendelijk plezier! Van livemuziek tot interactieve workshops, er is voor ieder wat wils.

Puzzelfans opgelet! Start de lente Speurtocht en zoek de borden met de puzzelopdrachten in het park. Lukt het jullie om alle opdrachten op te lossen en de geheime locatie te vinden? Dan wacht er een kleine verrassing! Ook de kleintjes vermaken zich prima tijdens de verschillende Kids Workshops. Heb je ooit je eigen Bijenhotel gebouwd? Knutsel, verf en versier het huisje van je nieuwe vrienden. Of ontwerp je eigen Mini Boerderij: kies tussen een schaap of een lama en gebruik de wol om een heerlijk zachte vacht te maken. Even ontspannen? Pak een drankje en een snack en kom gezellig met de hele familie een film kijken bij de nieuwe lente bioscoop.

Spring Celebrations is van 1 maart t/m 31 mei 2024.

Center Parcs Bostalsee
Lindenalle 1,
Hohfelden, Duitsland
Kaart
Lindenalle 1, Hohfelden, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Center Parcs Bostalsee ligt in het zuidwesten van Duitsland, direct aan een recreatiemeer. Op het park is veel te beleven voor jong en oud. Dobber in het zwemparadijs, ontspan in het bubbelbad, sla een balletje op de tennisbaan of huur een fiets. Center Parcs Bostalsee biedt vele kinderfaciliteiten. Behalve spelen in het zwemparadijs, kunnen kids onder meer voetballen, (midget)golfen, basketballen, lasergamen, boogschieten, pony rijden, waterfietsen en rijden op een mini quad. Ook is er een buitenspeeltuin, kinderboerderij, High Adventure Experience en speelhal Gametown aanwezig. Tevens worden er activiteiten georganiseerd, zoals sporttoernooien, kinderbingo, schminksessies en workshops. Op Center Parcs Bostalsee zijn meerdere sfeervolle restaurants waar je de hele dag terecht kunt voor een maaltijd. Geniet van een versnapering op het terras aan het water. Natuurlijk kun je ook zelf koken in je accommodatie, op het vakantiepark bevind zich een supermarkt.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Per accommodatie kan het verschillen of er huisdieren zijn toegestaan en hoeveel huisdieren er zijn toegestaan. Er zijn geen huisdieren toegestaan in hotelkamers.
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Bowlingbaan
  • Boogschieten
  • Kano
  • Voetbal
  • Binnenzwembad
  • Kids Safari
  • Tafeltennis
  • Gametown
  • Buitenzwembad
  • Fietsverhuur
  • Restaurant
  • Kinderboerderij
  • Kidsclub / animatie
  • Midgetgolf
  • Terras
  • Tennisbaan
  • Minimarkt
  • Snackbar
  • Speeltuin
  • Zwemparadijs
Hoogtepunten

Thalfang

Cultuur, Steden
Raffeisenstrasse 1

Gelegen in de natuurrijke Hunsrück tussen de Moezel en de Rijn is Thalfang een uitstekende plek voor een prachtige wandeling. Het is een leuk dorp met winkels en leuke restaurantjes.

Paleis van Trier

Bezienswaardigheden
Willy-Brandt-Platz 3

Het paleis van Trier ligt naast de Romeinse Constantijn Basiliek. Het in rococo-stijl gebouwde paleis dient tegenwoordig als pand voor verschillende overheidsorganen. De tuin is opengesteld voor publiek.

Constantijn Basiliek

Bezienswaardigheden
Konstantinpl. 10

Deze bijzonder vormgegeven basiliek heeft in de loop van de jaren al meerdere functies vervuld. Er zit een groot stuk geschiedenis in dit bijzondere gebouw naast het Keurvorstelijk Paleis van Trier.

Dom in Trier

Bezienswaardigheden
Liebfrauenstraße 12

Deze grootste christelijke kerk uit de klassieke Oudheid werd op een voormalig Constantijns paleiscomplex gebouwd. De huidige dom bevat nog een Romeinse kern met originele muren tot een hoogte van 25,88 m.

Trier

Cultuur, Steden, Musea, Shoppen, Eten en drinken
Kaiserstrasse 34

Trier is de oudste stad van Duitsland. Wanneer je in Trier bent mag je de Porta Nigra niet overslaan, dit is de Romeinse stadspoort. Ook de Dom van Trier is leuk om te bekijken.

Porta Nigra

Bezienswaardigheden
Porta-Nigra-Platz

De Porta Nigra is veruit het bekendste monument uit de Romeinse tijd in de Duitse stad Trier. Het is de noordelijke poort in de 6418 m lange stadsmuur en werd samen met de muur tussen 160 en 200 n.Chr. gebouwd.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Optionele kosten

De volgende kosten zijn optioneel. Wanneer je van deze producten gebruik wilt maken, neem dan contact op met ons service center. Deze kosten dienen vooraf bij ons gereserveerd en betaald te worden.

  • Handdoekenpakket à € 9,50 per pakket
  • Keukenpakket à € 7,50 per pakket
  • Babydekbedpakket à € 11,25 per pakket
  • Extra kindermeubilair (babybed/kinderstoel) à € 4,95 per stuk
  • Bedlinnen € 11,95 per persoon
Huisdieren toeslag/voorwaarden

Per accommodatie kan het verschillen of er huisdieren zijn toegestaan en hoeveel huisdieren er zijn toegestaan. Er zijn geen huisdieren toegestaan in hotelkamers.

Belangrijke informatie
  • De hoofdboeker dient minimaal 21 jaar of ouder te zijn
  • Het niet is toegestaan dat kinderen jonger dan 12 jaar alleen in een cottage verblijven. In elke cottage dient minimaal 1 volwassene te verblijven.

Huisdierenbeleid:

  • Aan het meebrengen van huisdieren zijn regels verbonden (ook geldig voor de pak faciliteiten): Honden dienen buiten de huisjes aangelijnd te zijn. Huisdieren dienen bij reservering en bij aankomst op het park te worden gemeld. Gasten dienen ervoor te zorgen dat de huisdieren vrij zijn van ongedierte. Honden en katten moeten altijd een chip hebben. Op verzoek dienen gasten het vaccinatieboekje van het huisdier te tonen.
  • Hulphonden zijn altijd welkom. In alle huisjes zijn hulphonden toegestaan. Assistentiehonden zijn ook toegestaan in themahuisjes, appartementen en hotel kamers. Hulphonden zijn ook welkom in al de Centrale Voorzieningen. Indien geval van een hulphond neem contact op met het callcenter van Center Parcs.
  • Per accommodatie kan het verschillen of er huisdieren zijn toegestaan en hoeveel huisdieren er zijn toegestaan. Er zijn geen huisdieren toegestaan in hotelkamers.
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

10:00 t/m 18:00 *kan per aankomst verschillen

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau