Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Campingvakanties
dagen

Verblijf in safaritent of sun lodge op camping nabij Idar-Oberstein

Camping Bockenauer Schweiz
Bockenau, Rheinland Pfalz, Duitsland bekijk op kaart
4, 5, 8 of 11 dagen met het hele gezin in een safaritent of Sun lodge op een familiepark nabij Idar-Oberstein

Camping Bockenauer Schweiz is een gezellige en rustige camping in Bockenau. De camping ligt aan de rand van het Soonwald, omringd door het natuurgebied, tussen de plaatsen Trier, Cochem en Mainz. De landelijke locatie van de camping in deze uitgestrekte vallei, is heerlijk voor de rustzoekers. Uitgebreide wandel- en fietspaden door bossen en weilanden bieden het hele jaar door veel plezier. Er is een avontuurlijke speeltuin en grote visvijver voor bezoekers. Op ca. 2 km afstand ligt het dorpje Bockenau. Hier vind je onder andere een bakker, slager, kapper en diverse restaurantjes. In de omgeving van de camping zijn vele attracties, zoals het Jäger aus Kurpfalz-Denkmal, een spoorwegmuseum en in Bad Sobernheim een openluchtmuseum en het Barfußpfad, oftewel het blotevoetenpad. Dit is toch zeker wel een bezoekje waard!

Campingvakanties
dagen

Verblijf in safaritent of sun lodge op camping nabij Idar-Oberstein

Camping Bockenauer Schweiz
Bockenau, Rheinland Pfalz, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4, 7 of 10 overnachtingen o.b.v. logies
  • Verblijf in een volledig uitgeruste Safaritent of Sun lodge
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Park wordt beoordeeld met een 8,3 op Zoover!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi bij de receptie en in de horeca
  • Gratis parkeren op het park
  • Tip: bezoek ook de steden Trier en Cochem
Idar Oberstein: stad van de edelstenen

Idar Oberstein kent een rijke geschiedenis omtrent het slijpen van prachtige edelstenen. Het ligt in het romantische dal van het riviertje de Nahe en is omringd door steile rotsen. De huizen in het stadje worden omsloten door de rotspartijen in het nauwe Nahedal. Boven de stad steken twee burchtruïnes en een rotskerk uit. De stad dankt zijn bekendheid aan de edelstenen en behoort hiermee toch tot één van de belangrijkste en meest toonaangevende steden ter wereld op het gebied van het bewerken van edelstenen en mijnbouw. Deze feiten gaan honderden jaren terug in de tijd.
Veel van de huizen in het oude deel van Idar Oberstein stammen uit de periode 16e tot 18e eeuw. Door de ligging in het dal zijn de huizen dicht tegen elkaar aangebouwd wat het een knus en gezellig aanzien geeft. De Rotskerk, de Felsenkirche stamt uit 1482. Via een trappad van 163 treden kom je bij het kerkje dat in de rotswand is gebouwd. Het is van binnen te bekijken. Opvallend zijn het mooie altaar en een kristallen kruisbeeld.
Nog wat hoger liggen de burchtruïnes Neue Schloss en Alte Schloss. De klim naar boven loont zeker de moeite want vanaf daar heb je een schitterend uitzicht over het stadje en de omgeving. Eenmaal weer beneden kun je genieten in één van de veel restaurantjes die de historische binnenstad rijk is.

Camping Bockenauer Schweiz
Daubacherbrucke 3,
Bockenau, Duitsland
Kaart
Daubacherbrucke 3, Bockenau, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Camping Bockenauer Schweiz is een gezellige en rustige camping in Rheinland-Pfalz tussen de plaatsen Trier, Cochem en Mainz. Met ongeveer 60 ruime plaatsen, omgeven door de natuur, is dit echt een heerlijke plek om lekker tot rust te komen. Op de camping vind je een modern sanitairgebouw en een avontuurlijke speeltuin. Er stromen verschillende beekjes langs en over de camping waar je lekker kunt pootje baden, er is een grote visvijver en een jeu de boules baan. In het hoogseizoen is er een opzet zwembad aanwezig, waar iedereen lekker af kan koelen. In het restaurant of op het terras kun je genieten van traditionele Duitse en ook Nederlandse gerechten en gratis gebruik maken van het Wi-Fi-netwerk. Er worden in het restaurant ook lokale wijnen en speciaalbieren geserveerd. Je verblijft in een sfeervol ingerichte safaritent, met een heerlijk ruim terras met luifel. De tent is verder voorzien van een volledig ingerichte keuken en twee slaapcabines.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Fietsverhuur
  • Restaurant
  • Wasserette
  • Speeltuin

Accommodatie faciliteiten

  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Eethoek
  • Tuinmeubilair
Hoogtepunten

Bad Kreuznach

Steden
Bosenheimer Strasse 129

Bad Kreuznach is een officieel erkende geneeskrachtige badplaats dat wordt bepaald door het kuurwezen. De stad heeft rondom een rivier- en boslandschap waar u wandelingen kunt maken.

Otterberg

Bezienswaardigheden
Otterberg

Bezoek hier zeker de bekende Abdijkerk, de vele vakwerkhuisjes, het kerkplein met de grote 'bronnensteen', de smederij Theis uit 1612 en de oude apotheek uit 1608.

Weingut Eduard Kroth

Wijngaard / bierbrouwerij
Moselstraße 2

Proef tijdens een bezoek aan Weingut Eduard Kroth de meest uiteenlopende wijnen uit de Moezelstreek. Daarnaast krijg je informatie over de wijnen en leer je hoe deze hier gemaakt worden. Dat laat je toch niet aan je neus voorbijgaan?

Wandelen met uitzicht op de Rijn

Tours & activiteiten
Boppard

Ook in Boppard en aan de Middenrijn staat wandelen volop in de aandacht! Het landschap rondom Boppard is uniek. Maar liefst vier lange afstand wandelroutes lopen door Boppard.

Wandelen langs de Moezel

Tours & activiteiten
---

Langs en rond de Moezel liggen vele wandelpaden. Het is bijna altijd mogelijk om aan beide oevers van de Moezel te wandelen. Via bruggen en veerpontjes kun je telkens weer op de andere oever komen.

Varen over de Moezel

Tours & activiteiten
---

Ontdek de Moezel per boot. Ongeveer de helft van de 544 kilometer lange Moezel slingert door Duitsland. Stap dus aan boord van een van de vele rondvaartboten. Dit is een heerlijke manier om de rivier en het wijnlandschap eromheen op een rustige manier in je op te nemen. Onderweg meer je aan bij de mooiste dorpjes voor een gezellig bezoek.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten

De volgende kosten zijn verplicht en dienen ter plaatse te worden voldaan:

  • Waarborgsom € 50,00 per accommodatie
  • Toeristenbelasting € 3,00 p.p.p.n.
  • Bij Sunlodge lakenpakket verplicht € 8,00 per persoons
Optionele kosten

De volgende kosten zijn optioneel wanneer je van deze producten gebruik wilt maken, neem dan contact op met ons service center. Deze kosten dienen bij aankomst te worden voldaan:

  • Lakenpakket € 8,00 per persoon
  • Kinderset (kinderstoel + campingbedje) € 2,00 per nacht
Belangrijke informatie

In de safaritent is geen eigen sanitair aanwezig. Je maakt gebruik van het sanitairgebouw op de camping.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

09.00 - 17.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau