Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Autovakanties
3, 4, 5 of 6 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Verblijf in de gezellige wijnstad Rüdesheim am Rhein o.b.v. halfpension

Hoteltraube Rüdesheim
Rüdesheim, Hessen, Duitsland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
115,-
totaal: 257,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 13 aankomstdagen beschikbaar!
3, 4, 5 of 6 dagen aan de Rijn in de gezellige wijnstad Rüdesheim o.b.v. halfpension

De geweldige wijnstad Rüdesheim heeft een bijzondere, traditionele uitstraling. De stad maakt deel uit van het Middenrijndal, dat erkend wordt als Werelderfgoed van Unesco. In deze wijnstad kun je heel veel ontdekken, dus ga zeker op pad! Dankzij de prachtige locatie is het een perfecte plek om in de natuur te vertoeven. Maak prachtige wandel- en fietstochten over verschillende landschappen en kom langs belangrijke bezienswaardigheden. Verder kun je via de markt, door naar een prachtig houten gebouw: het houten Klunkhardshof en kun je het 13e-eeuws Burg Rheinstein van de Pruisen bezoeken. Aangezien de stad ook wel een wijnstad genoemd wordt, moet je natuurlijk niet vergeten om één van de vele wijnfeesten bij te wonen. De traditionele wijnfeesten worden gevierd op oude straten en pleinen. Er wordt veel wijn gegoten, je kunt er lekker eten en verschillende kunsten bewonderen. Zin in een romantisch uitje? Langs de steden aan de Rijn worden jaarlijks geweldige vuurwerkshows gehouden. Een bijzondere ervaring!

Autovakanties
3, 4, 5 of 6 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Verblijf in de gezellige wijnstad Rüdesheim am Rhein o.b.v. halfpension

Hoteltraube Rüdesheim
Rüdesheim, Hessen, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3 , 4 of 5 overnachtingen
  • Ontvangst met een welkomstdrankje
  • Inclusief dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Inclusief dagelijks 2-gangendiner bij het partnerrestaurant in de directe omgeving
  • Hotel gelegen in het centrum van Rüdesheim
  • Kinderen t/m 5 jaar verblijven gratis
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: ga ook een dagje naar Koblenz
Leuke tips in de omgeving

Dé trekpleister Drosselgasse

Wanneer je aan Rüdesheim denkt, denk je aan Drosselgasse. Dit is dé trekpleister van de stad. Het is een historisch en charmant steegje dat vol staat met souvenirwinkels en wijntavernes. De Drosselgasse is ca. 145 meter lang en loopt pal door het hart van de stad heen. Je kunt hier mooie foto's maken van historische gebouwen en jezelf helemaal onderdompelen met live muziek en culinaire hoogstandjes. Een van de must-sees is Breuer's Rüdesheimer Schloss, een historisch restaurant en hotel.

Tip! Ga 's avonds naar de Drosselgasse, dan staat de straat helemaal vol met verschillende verrassingen.

Ga naar de Burg Ehrenfels

Wandelend door het wijngaardpad tussen Rüdesheim en Assmannhausen, word je verrast door de middeleeuwse kasteelruïne. De Burg Ehrenfels is gelegen op een steile helling en is gebouwd in de middeleeuwen. In de Dertigjarige Oorlog is het kasteel voor een gedeelte beschadigd en in de Negenjarige Oorlog gedeeltelijk afgebroken, maar tot op heden is het kasteel nog steeds in een geweldige staat.

Bewonder de burcht

Een bezoekje brengen aan de Brömserburg is een absolute must-do tijdens je vakantie in Rüdesheim. De burcht is sinds de 10e tot de 19e eeuw eigendom van de aartsbisschoppen van Mainz, maar in de 12e eeuw is de burcht verandert naar een woonhuis. Vroeger was de burcht omringd door water en was zo sterk dat er zelfs een mijngang is ontstaan. Tegenwoordig dient het als het Rheingauer Weinmuseum. In de burchttuin staan oude wijnpersen uit verschillende eeuwen.

Hoteltraube Rüdesheim
Rheinstraße 6-9,
Rüdesheim, Duitsland
Kaart
Rheinstraße 6-9, Rüdesheim, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Verscholen tussen wijnvelden vind je het historisch dorpje Rüdesheim. Gelegen in het historische centrum vind je Hoteltraube Rüdesheim. Naast adembenemende uitzichten heeft de regio een breed aanbod aan buitenactiviteiten, historische kastelen en monumenten. Met uitzicht over de rivier de Rijn droom je weg in fijn verzorgde kamers van het hotel. Deze kamers zijn standaard voorzien van een televisie, zithoek en een eigen badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. Ontdek de kunst aan de muren in de verschillende ruimtes, welke stuk voor stuk geselecteerde kunstwerken van getalenteerde kunstenaars zijn. Alle zijn ondersteund door de kunstvereniging caratart. Geniet na een drukke dag van regionale wijnen, proef de beroemde koffie van Rüdesheim of neem een ​​verfrissend drankje in de hotelbar. Om de ochtend goed te beginnen, word er elke ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd met heerlijke broodjes, vers geperst sap en zelfgemaakte jam.

Momenteel wordt het wellness centrum gerenoveerd en is het tot nader order gesloten.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, vooraf reserveren
Parkeerkosten
€ 10,00 p.d.
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 10,00 p.d.
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Lounge
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Bad Kreuznach

Steden
Bosenheimer Strasse 129

Bad Kreuznach is een officieel erkende geneeskrachtige badplaats dat wordt bepaald door het kuurwezen. De stad heeft rondom een rivier- en boslandschap waar u wandelingen kunt maken.

Mainz

Steden
Albert Schweitzer Strasse 115

Mainz is één van de oude stadjes die zijn oude tradities heeft behouden. Mainz heeft veel universiteiten, bisschoppen, grootse kathedralen en omroepen.

Gutenberg Museum

Musea
Liebfrauenstraße 5

Dit museum vernoemd naar Johannes Gutenberg, uitvinder van Schwarze Kunst (boekdrukkunst). U krijgt hier een mooi beeld van de ontwikkeling van diverse schrift- en drukwerkkunsten.

Wandelen met uitzicht op de Rijn

Tours & activiteiten
Boppard

Ook in Boppard en aan de Middenrijn staat wandelen volop in de aandacht! Het landschap rondom Boppard is uniek. Maar liefst vier lange afstand wandelroutes lopen door Boppard.

Diez

Steden, Bezienswaardigheden
Diez

Diez is een schilderachtige plaats aan de rivier de Lahn en telt meerdere authentieke vakwerkhuizen. Dankzij de geschiedenis kent de stad prachtige kastelen, zoals het Slot Oranienstein.

Residenzschloss Koblenz

Bezienswaardigheden, Cultuur
Kaiserin-Augusta-Anlagen

Het Residenzschloss van Koblenz is zeker indrukwekkend. Het is een classicistisch gebouw, gebouwd in de periode 1777-1787.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 10,00 p.d.

Belangrijke informatie

Let op:

Het wellness centrum en het zwembad zijn tot nader order gesloten.

In een aantal Duitse steden is het verplicht de auto van een milieusticker te voorzien. Rijd je door een Umweltzone zonder sticker, dan loop je het risico op een boete. Niet alle auto's komen in aanmerking voor een milieusticker. Raadpleeg voor het reserveren deze link.

Parkeren

Ja, vooraf reserveren

Parkeerkosten

€ 10,00 p.d.

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau