Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Van der Valk specials
2, 3 of 4 dagen

Verblijf in 4*-Van der Valk hotel in Twente

Van der Valk Theaterhotel Almelo
Almelo, Overijssel, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
44,-
totaal: 111,25 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Verblijf 2, 3 of 4 dagen in luxe 4*-Van der Valk hotel in Twente

In het hart van de gezellige stad Almelo vind je het 4-sterren Van der Valk Theaterhotel Almelo. Het hotel beschikt over een verwarmd binnenzwembad, een Turks stoombad en een fitnesszaal waar je gratis gebruik van kunt maken. Daarnaast bevindt zich een sfeervol theater, waar meer dan 80 voorstellingen per jaar worden gehouden onder hetzelfde dak! De binnenstad van Almelo staat bol van de gezellige restaurants en cafés! Door de verscheidenheid aan winkels en de prettige sfeer, is het heerlijk winkelen in deze stad. Bezoek bijvoorbeeld de Doelenstraat. Cultuurliefhebbers kunnen terecht in één van de kleinschalige musea en in Galerie Skulpturenpark Groeneveld. Ook voor de natuur- en sportliefhebber is er genoeg te doen in Almelo. Door de centrale ligging van het hotel ben je in no-time in het natuurrijke Twentse landschap waar fietsen, mountainbiken en paardrijden mogelijk is. Het hotel is ook een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan Enschede, Ootmarsum of Oldenzaal.

Van der Valk specials
2, 3 of 4 dagen

Verblijf in 4*-Van der Valk hotel in Twente

Van der Valk Theaterhotel Almelo
Almelo, Overijssel, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Ook te boeken incl. uitgebreid ontbijtbuffet
  • Vrij gebruik van indoor verwarmd zwembad met Turks stoombad, sauna en fitness
  • Hotel beschikt over 4 bijzondere restaurants op loopafstand
  • Hotel gelegen in het centrum van Almelo
  • Mogelijkheid om fietsen (e-bikes) te huren bij het hotel (tegen betaling)
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: Bezoek kunstenaarsstad Ootmarsum of het pittoreske Delden
Van der Valk Theaterhotel Almelo
Schouwburgplein 1,
Almelo, Nederland
Kaart
Schouwburgplein 1, Almelo, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het hotel beschikt over een eigen theater. De hotelkamers zijn voorzien van viersterren comfort: comfortabele bedden, een zitje, koelkastje, flatscreen televisie, telefoon, espresso koffiemachine en een kluis. Daarnaast beschikken de kamers over een badkamer met toilet, föhn en douche. Er is vrij toegang tot het zwembad, het Turks stoombad en de fitnesszaal. In het gehele hotel is gratis Wi-Fi aanwezig. In De Brasserie kun je terecht voor een borrel, lunch of diner in een informele sfeer. Specialiteitenrestaurant De Oude Sociëteit heeft een klassieke uitstraling en biedt diverse gerechten met verfijnde smaken. Ook heb je de keus om tapas te gaan eten in Tapasrestaurant Solera of geniet van een lekkere daghap in Johnny’s bar. Tevens kun je tegen betaling e-bikes huren om de omgeving te verkennen.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
P4: gratis o.b.v. beschikbaarheid, indien deze vol is P3: € 5,50 per 24 uur
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 25,00 per nacht
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Solarium
Ja
Stoombad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Mindervalidekamers
Ja, op aanvraag
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Hoogtepunten

Almelo

Steden
Almelo

Almelo heeft een leuk centrum waar je gezellig kunt winkelen. Ook vind je hier veel monumenten en oude gebouwen.

Bolletje koffieschenkerij en museum

Musea
Grotestraat 182

Heb je weleens gewinkeld in 1867? Of een bakje ‘troost’ gedronken in een authentieke koffieschenkerij uit die dagen? Als je houd van de sfeer van het verleden, dan moet je beslist eens het geboortehuis van Bolletje bezoeken in het fraaie winkelhart van Almelo. De traditionele bakkerijwinkel is daar volop in bedrijf. Alle producten van Bolletje zijn er te koop, plus de aanlokkelijkste cadeaupakketten.

Beeklustpark

Natuur & Parken
Ledeboerslaan

Het Beeklustpark is een een park voor jong en oud en is in het bezit van een Green Flag Award. Het park heeft een bijzondere muziek koepel waar op zondag vaak een optreden staan gepland.

Kasteel Twickel

Bezienswaardigheden, Cultuur
Twickelerlaan 1A

Op het landgoed bevinden zich zo'n honderdvijftig boerderijen, herkenbaar aan zwart-witte luiken, en andere gebouwen zoals twee watermolens, de watertoren en de houtzagerij.

Zoutmuseum

Musea
Langestraat 30

Het Zoutmuseum vertelt het complete verhaal over zout. In het museum gaat het niet alleen over de geschiedenis rondom Twickel, Boekelo en Hengelo, maar ook om de periodes veel verder terug in de tijd.

Ootmarsum

Steden
Ootmarsum

Ootmarsum staat bekend om de vele kunstgalerieën en wordt wel de 'Kunststad van het oosten' genoemd.

Enschede

Steden
Enschede

Enschede is de cultuurstad van Twente. Vroeger was het de belangrijkste Textielindustriestad van Nederland, maar dat heeft nu plaats gemaakt voor een modern en levendig centrum.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 25,00 per nacht

Belangrijke informatie

Inchecken kan vanaf een leeftijd van 18 jaar. Bij het inchecken dient een geldig legitimatiebewijs getoond te worden. Minderjarige personen dienen altijd te worden vergezeld door een persoon van 18 jaar of ouder. Minderjarigen dienen altijd in het bezit te zijn van een ouderverklaring. Tevens wordt gasten gevraagd om een creditcard garantie af te geven. Indien je niet in het bezit zijn van een creditcard, betaalt je een borg van €150,00. Dit kan per pin of in contanten.

Mindervalidekamers

Ja, op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

P4: gratis o.b.v. beschikbaarheid, indien deze vol is P3: € 5,50 per 24 uur

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.65 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau