Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Autovakanties
dagen

Geniet in de Oostenrijkse Alpen in Karinthië o.b.v. all-inclusive

Alpenhotel Marcius
Nassfeld, Karinthië, Oostenrijk bekijk op kaart
3, 6 of 8 dagen in een vakantiehuis of hotelkamer in de Oostenrijkse Alpen in Karinthië o.b.v. all-inclusive

Geniet met de hele familie van een vakantie in de Oostenrijkse Alpen! Dit deel van Karinthië staat bekend als meest zonnige deel van de Alpen. Hoge bergtoppen, de mooie natuur, de vele bergmeren, watervallen, de leuke attractieparken en de zuidelijke ligging tegen Slovenië en Italië maken Karinthië tot een geweldige vakantiebestemming! Tijdens je verblijf in het nostalgische Alpendorp Hermagor zal het je aan niets ontbreken. Je verblijft namelijk o.b.v. all-inclusive! In de omgeving is er voor ieder wat wils. Of je nu houdt van een sportieve activiteit, ontspanning in een kuuroord of veel wilt zien. Alles is mogelijk. Breng een bezoek aan een museum voor moderne kunst of bezoek de populaire attractie: Märchenwandermeile in het Lieser-Maltatal. Een sprookjesachtige wandeling en waarbij je over de langste hangbrug van de Alpen loopt.

Familiekamers met HOGE kinderkortingen!

Autovakanties
dagen

Geniet in de Oostenrijkse Alpen in Karinthië o.b.v. all-inclusive

Alpenhotel Marcius
Nassfeld, Karinthië, Oostenrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 5 of 7 overnachtingen
  • Incl. 1 x welkomstdrankje
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks een kleine lunch of een lunchpakket (lunchpakket €2,50) 12.00 – 13.00 uur
  • 's Middags koffie met gebak (15.00 - 16.00 uur)
  • Dagelijks dinerbuffet incl. saladebuffet (18.00-20.00 uur)
  • 1 x per week een thema avond in buffetvorm
  • Onbeperkt diverse drankjes, o.a. koffie/thee/fris/wijn/bier/selectie aan sterke drank (10.00 - 22.00 uur)
  • Gratis gebruik van de wellnessfaciliteiten
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Inclusief 'Plus card Holiday' voor leuke extra's en kortingen in de regio
  • Tip: breng een bezoek aan de Pressegger See
  • Tip: breng een bezoek aan het drielandenpunt nabij Villach (ca. 66km)
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 23 dagen voor aankomst

Tips tijdens je verblijf!

Volop wandelmogelijkheden!
Hermagor is een populaire plek en dit komt, doordat het dorp in de buurt ligt van twee natuurgebieden. Iets ten oosten van Hermagor vind je de Pressegger See en ten zuiden van het dorp ligt natuurgebied en bergwereld Nassfeld. Bergwereld Nassfeld is gelegen op de grens van Italië. In de zomer kun je gebruik maken van drie liften, welke allemaal naar een andere top gaan. Vanaf de bergstations vind je meerdere wandelpaden, fietspaden, berghutten en speeltuinen voor de kinderen. Op de top van de Madritsche vind je de Aqua Trail, een avonturenpad, waarbij je langs verschillende waterinstallaties komt. Vooral voor de kinderen is dit een leuke wandeling. Hou je wel van wat uitdaging? Ga dan via Ferrata Däumling, ongeveer anderhalve kilometer meter lang en na zo'n 260 hoogtemeters word je op de top beloond met een fantastisch uitzicht.

Neem een verkoelende duik in de Pressegger See
Net iets ten oosten van Hermagor ligt de Pressegger See. De Pressegger See wordt ook wel de 'badkuip' van Gailtal genoemd. Dit komt door de hoge temperaturen van het meer, die kan oplopen tot maar liefst 28 graden! Rondom het meer vind je meerdere stranden waar je in de zomer heerlijk kunt vertoeven. Daarnaast zijn er diverse watersporten mogelijk. Ga bijvoorbeeld kanoën, suppen of neem een surfles. Voor de kids is er Kärtner Erlebnispark. Dit avonturenpark is één grote speeltuin met meerdere leuke toestellen en attracties.

Breng een bezoek aan het drielandenpunt
Tijdens je verblijf in Hermagor mag een bezoek aan het drielandenpunt niet ontbreken! Een bijzondere plek in de omgeving van Villach (ca. 66km), het drielandenpunt tussen Oostenrijk, Italie en Slovenië. De kabelbaan brengt je naar een prachtig uitzicht. Vandaar kun je een korte wandeling maken naar het drielandenpunt.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 23 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Alpenhotel Marcius
Sonnleitn 4,
Nassfeld, Oostenrijk
Kaart
Sonnleitn 4, Nassfeld, Oostenrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Alpenhotel Marcius is gelegen op zo'n 1400 meter hoogte, midden in de prachtige natuur van Oostenrijk. Dit traditioneel Oostenrijks familiehotel bestaat uit een hoofd- en bijgebouw welke op zo'n 200 meter van elkaar gelegen zijn. De kamers zijn comfortabel ingericht en voorzien van een televisie en badkamer met douche, toilet en föhn. Het hotel beschikt over een restaurant waar voornamelijk regionale specialiteiten worden geserveerd. Na een lange dag kom je het best tot rust in de sauna, infraroodcabine of het zwembad van het hotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Nee
Bagage-opslag
Ja
Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Mindervalidekamers
Nee
Pooltafel
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Nee
Wellnessfaciliteiten
Ja
Hoogtepunten

Presseger See

Natuur & Parken
Presseggersee 1076

Dit prachtige meer in Oostenrijk wordt omringd door bergen, bossen en heidevelden. Er zijn vele watersportmogelijkheden.

Kärntner Erlebnispark

Attractieparken
Presseggersee 50

Nabij de Pressegger See vind je Kärntner Erlebnispark. Dit belevenispark heeft vele attracties voor jong en oud!

Weissensee

Natuur & Parken
Neusach 40

Bij dit prachtige bergmeer kijk je je ogen uit. Het meer is maar liefst 12 kilometer lang. Er worden zowel in de zomer als de winter diverse activiteiten georganiseerd.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Belangrijke informatie

Let op:
Het vakantiehuis is gelegen op ca. 500m van het hotel.
Alle ontspanningsfaciliteiten en eet- en drinkgelegenheden zijn in het hotel gevestigd.

Mindervalidekamers

Nee

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08.00 - 20.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.80 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau