Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Wellness
dagen

Luxe 4*-wellnesshotel in het Duitse Elzach o.b.v. volpension

Elzland Hotel Pfauen
Elzach, Baden-Württemberg, Duitsland bekijk op kaart
3, 4, 6 of 8 dagen relaxen in een 4*-wellnesshotel in Elzach en verblijf o.b.v. volpension

Bijkomen en relaxen in Elzland? Kom naar het spa- en gezondheidshotel Elzland Hotel Pfauen. Tijdens je verblijf kun je gebruik maken van verschillende wellnessfaciliteiten en helemaal tot rust komen. De omgeving kenmerkt zich door de groene, uitgestrekte bossen en glooiende heuvels. Je kunt hier heerlijk wandelen en fietsen. Breng een bezoek aan het Zwarte Woud en de Tribergen watervallen. Ga naar het Duitse klokken museum in Hornberg of maak een ritje met de zomerrodelbaan. Het gezellige centrum van de mooie stad Freiburg bevindt zich op ca. drie kwartier rijden vanaf het hotel. Wandel door de stad en bekijk de gezellige winkeltjes, restaurant en barretjes.

Wellness
dagen

Luxe 4*-wellnesshotel in het Duitse Elzach o.b.v. volpension

Elzland Hotel Pfauen
Elzach, Baden-Württemberg, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5 of 7 overnachtingen
  • Gratis kamer upgrade naar een luxere kamer o.b.v. beschikbaarheid
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks een kleine lunchsnack van het buffet
  • Dagelijks 3-gangen keuzediner van regionale producten
  • Dagelijks verfrissende drankjes in het theehuis
  • Bronwater en thee op de kamer
  • Gratis gebruik van de vital-Spa met o.a. verschillende sauna's, stoombad en zwembad
  • Gratis gebruik van een badjas en saunahanddoeken
  • Gratis gebruik van de fitnessruimte (07.00 -22.00 uur)
  • Late check out tot 13.00 uur (o.b.v. beschikbaarheid)
  • Inclusief Konuskaart met leuke kortingen en gratis gebruik van openbaar vervoer
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel (o.b.v. beschikbaarheid)
  • Tip: Breng een bezoek aan de Kastelburg in Waldkirch
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 23 dagen voor aankomst

Leuke tips in de omgeving

Freiburg im Breisgau
De universiteitsstad Freiburg im Breisgau is de grootste stad en ook het historische centrum van de regio. In Freiburg is vooral het oude stadsgedeelte een bezoekje waard. Je zal in de smalle straatjes heel wat gootjes opmerken. Die Freiburger Bächle dienden vroeger om de bewoners van water te voorzien, maar vandaag zijn ze eerder kleine beekjes die het straatbeeld sieren. In het centrum kan je onder andere de bekende Munster van Freiburg bezoeken, een toren in gotische stijl van 116 meter hoog. Ook het stadhuis, de oude stadspoorten en de Martinstor zijn een bezoekje waard. Wie geïnteresseerd is in kunst moet zeker langsgaan bij het Augustinermuseum om er de uitgebreide collectie middeleeuwse kunst te bezoeken.

De koekoeksklokken van het Zwarte Woud
Aan het begin van de 18de eeuw werden in het Zwarte Woud de koekoeksklokken uitgevonden. Nog steeds zijn de klokken het symbool van de regio. In Furtwangen kan je zelfs een museum over de bijzondere klokken bezoeken. Je kan er niet alleen enkele van de oudste Duitse koekoeksklokken bewonderen, ook andere soorten uurwerken uit verschillende delen van de wereld kregen hier een plaatsje.

Kastelburg in Waldkirch
Kastelburg, gelegen op een helling aan de westzijde van Waldkirch. Maak een mooie wandeling voordat je bij Kastelburg bent. De start van de wandeling staat aangegeven en vangt aan op een paar honderd meter van het treinstation. Het leuke is dat de wandeling vergezeld gaat van uitleg, ook speciaal voor de kinderen via de vele ridders die zich op het pad naar de ruïne bevinden. De wandeling duurt ongeveer een half uur en is een prima begaanbare klim voor alle leeftijden. Bovenaan bij de ruïne wordt je beloond met een prachtig uitzicht over Waldkirch.
Minder bekend is de ruïne Schwarzenburg, bereikbaar via een wandeling van 6 km (kinderen vanaf 7 jaar). Rijdt richting de Schwarzwaldzoo en neem net daarvoor een smal straatje: de Schwarzenbergstrasse. Deze is doodlopend en je parkeert de auto aan het einde van de verharde weg. Je staat nu bovenaan de Zoo (naast de geiten). Vanaf hier is het 3 km naar de burcht en onderweg kom je mogelijk dieren tegen. En nu je er toch bent, kun je gelijk een bezoek brengen aan de Schwarzwaldzoo. En met je Konuskaart betaal je slechts € 5,50 per volwassene en € 3,00 per kind (tot 17 jaar).

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 23 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Elzland Hotel Pfauen
Pfauenstraße 6,
Elzach, Duitsland
Kaart
Pfauenstraße 6, Elzach, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Elzland Hotel Pfauen ligt in een charmant klein plaatsje Elzach. Het hotel beschikt over een restaurant, bar en een tuin. In de ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. Vanaf het zonneterras heb je uitzicht over Elzland en kun je genieten van een drankje. Voor ontspanning kun je terecht in de lounge bij de open haard of maak gebruik van het wellnesscentrum. Deze is voorzien van een stoombad, binnenzwembad en Finse sauna. Alle kamers zijn standaard voorzien van flatscreen-tv met satellietzenders, waterkoker, gratis Wi-Fi en met balkon met uitzicht op de omliggende natuur.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 15,00 p.d.
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Fietsverhuur
Ja
Fiets- en wandelroutes
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Oplaadpunt e-bike
Ja
Hoogtepunten

Triberg

Steden
Hauptstraße 65

Het gezellige stadje Triberg staat vooral bekend om de prachtige watervallen. In en rondom het stadje zijn leuke mogelijkheden voor prachtige wandelingen.

Triberg Watervallen

Bezienswaardigheden, Natuur & Parken
Gutach

In triberg zijn de Triberg Watervallen te vinden, welke de inwoners daar presenteren als de hoogste watervallen van Duitsland. Er loopt een mooie wandelroute langs de watervallen.

Europapark Germany

Attractieparken
Europa-Park-Straße 2

Europa-Park is het grootste attractiepark van Duitsland. Er zijn maar weinig parken waar zoveel attracties en shows te zien zijn als in dit park.

Freiburg im Breisgau

Steden
Freiburg Im Breisgau

Bezoek hier de Freiburger Münster, de Bächle in het oude stadscentrum of trek er op uit in het Steinwasenpark te midden van de bossen.

Freudenstadt

Steden, Bezienswaardigheden, Eten en drinken, Cultuur
Stuttgarter Strasse 80

In Freudenstadt vind je het grootste marktplein van Duitsland. Historische bouwwerken en prachtige huizen bevinden zich rondom het plein.

Straatsburg

Steden
Rue Du Vieux Marché Aux Poissons

Wandel door het sfeervolle oude centrum van Straatsburg met veel oude bruggetjes over de rivier de Ill, nauwe straatjes, terrassen en bekijk natuurlijk de typische Elzasser vakwerkhuizen.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 15,00 p.d.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07.00 - 22.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau