Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Fletcher Specials
3 dagen
Incl. ontbijt

Ontdek het verrassende Drenthe vanuit een 4*-Fletcher hotel incl. ontbijt en diner

Fletcher Wellness-Hotel De Hunzebergen
Exloo, Drenthe, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  voor p.p.
99,-
totaal: 229,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 8 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 3 dagen in een top hotel in Drenthe incl. ontbijt en diner

Dit prachtige, in de natuur gelegen 4*-hotel is zeer geschikt voor de echte romanticus. Het landgoed biedt zowel indoor als outdoor uitstekende ontspanningsfaciliteiten. In het inpandige Wellness & Beauty Centre kun je genieten van een zwembad, sauna, Turks stoombad, whirlpool, solarium, fitnessruimte en schoonheidssalon. Het dorp Exloo ligt in de Drentse Hondsrug, te midden van bossen, heidevelden en de rivier de Hunze. Dit gebied strekt zich ver uit tot de Duitse grens. Hier heb je diverse mogelijkheden om heerlijk te wandelen en te fietsen. Ontdek in de directe omgeving van Exloo de historische dorpjes met hun gezellige centra, ga bijvoorbeeld winkelen in Emmen of bezoek de Hunebedden die in de omgeving te vinden zijn.

Fletcher Specials
3 dagen
Incl. ontbijt

Ontdek het verrassende Drenthe vanuit een 4*-Fletcher hotel incl. ontbijt en diner

Fletcher Wellness-Hotel De Hunzebergen
Exloo, Drenthe, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 overnachtingen
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x hoofdgerecht op dag van aankomst
  • Mogelijkheid om fietsen te huren bij het hotel (tegen betaling)
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: bezoek de Hunebedden in Borger
Meer over Exloo..

Exloo is een dorp gelegen op de Hondsrug. Exloo is een karakteristiek esdorp op de Drentse zandronden. Attracties in de omgeving zijn Kabouterland, een kinderdierenpark en het Cultuurhistorisch Museum Bebinghehoes. Per auto kunt u makkelijk de steden Meppel, Hoogeveen en Assen bezoeken. Dichterbij liggen de plaatsen Emmen en Borger op slechts 10 km afstand.

Tips voor een dagje Assen
De mooie bossen vragen om een wandeling of fietstocht. Assen ligt nabij het prachtige natuurgebied het Drentsche Aa. Je vindt hier veel bijzondere planten en dieren. Maar ook de meeste prehistorische monumenten van ons land bij elkaar. Ken je het symbool van Drenthe? Vast wel! De hunebedden die ca. 5.000 jaar geleden door boerenstammen gebouwd werden. Ieder hunebed is een tombe gemaakt van enorme, massieve stenen. En wist je dat de hunebedden de oudste monumenten van Nederland zijn? Tip: Bezoek het Hunebedcentrum in Borger en ontdek meer over deze mysterieuze bouwwerken.

Fletcher Wellness-Hotel De Hunzebergen
Valtherweg 36,
Exloo, Nederland
Kaart
Valtherweg 36, Exloo, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Fletcher Wellness-Hotel De Hunzebergen ontleent zijn naam aan het fraaie gebied 'Hunzedal', waar vroeger het riviertje de Hunze stroomde. Het park is hooggelegen op de Drentse Hondsrug en grenst aan een omvangrijk gebied van bos en heide, waarin vele wandelroutes zijn uitgezet en waar je aansluiting vind op het zeer uitgebreide fietspadennet. Het park is zodanig opgezet dat het naast veel privacy ook veel rust biedt. Een hoofdlocatie met een keur aan comfortabele verblijfsfuncties in een exclusieve ambiance. Een wereld van luxe, gastvrijheid en gezelligheid. Specifiek trots is het landgoed op hun luxe kamers. Deze zijn ingericht op een stijlvolle eigentijdse wijze. Alles is aanwezig wat je van een 4-sterren accommodatie mag verwachten maar dan met net even die extra 'touch'.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Buitenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Tennisbaan
Ja
Fietsverhuur
Ja
Mindervalidekamers
Ja, op aanvraag
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Emmen

Steden
Emmen

Het gezellige Emmen heeft veel te bieden. Van een rijke geschiedenis tot een groots overdekt winkelgebied. In de zomer vind je er leuke terrasjes en gezellige marktjes.

Wildlands Adventure Zoo Emmen

Dierentuinen en aquaria
Raadhuisplein 99

Dit park is voor zowel jong en oud geschikt! Bewonder alle dieren in hun pracht en praal. Wildlands Adventure Zoo Emmen heette voorheen Dierenpark Emmen.

Hunebedcentrum

Bezienswaardigheden, Musea, Cultuur
Bronnegerstraat 12

Ben je gefascineerd door de Hunebedden? Bezoek het museum in Borger en kom meer te weten over deze mysterieuze stenen.

Monumentendorp Orvelte

Steden, Musea
Dorpsstraat 7

Orvelte is één van de mooiste dorpen in Drenthe. De monumentale boerderijen, de woningen, statige bomen en mooie tuinen en straten geven het dorp een unieke sfeer.

Kamp Westerbork

Bezienswaardigheden, Musea
Oosthalen 8

Midden in Drenthe ligt een plek met een geschiedenis. Hier worden de levens van honderdduizend Nederlandse Joden in herinnering gehouden.

Natuurgebied Bargerveen

Natuur & Parken
Zuidersloot 194

Het 2.100 hectare grote natuurgebied Bargerveen is het laatste restant van het vroegere Bourtagermoeras. Diverse fietsroutes nemen u mee door de prachtige omgeving.

Mindervalidekamers

Ja, op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau