Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Steden dichtbij
dagen

Luxe 4*-hotel bij Maastricht aan N.P. de Hoge Kempen

Eurotel Lanaken – Different Hotels
Lanaken, Belgisch Limburg, België bekijk op kaart
2, 3 of 4 dagen voordelig 4*-hotel nabij Maastricht direct aan N.P. de Hoge Kempen, optioneel incl. ontbijt

Verblijf net over de grens in het Belgische Lanaken. Natuurliefhebbers komen in Lanaken volop aan hun trekken. Tijdens je verblijf in Eurotel Lanaken - Different Hotels bevind je je midden in het prachtige landschap van het Belgisch-Limburgse Maasland. Maak hier prachtige wandel- en fietstochten. Vanuit het hotel loop je zo het naastgelegen Nationaal Park Hoge Kempen binnen vanuit jouw dichtstbijzijnde toegangspoort. Er zijn tal van activiteiten en je geniet van een verrassend landschap van bergen en meren met hoge toppen en spectaculaire panorama’s. Houd je van shoppen? Bezoek dan Maastricht op slechts 6 kilometer van het hotel of ga naar Maasmechelen Village.

Steden dichtbij
dagen

Luxe 4*-hotel bij Maastricht aan N.P. de Hoge Kempen

Eurotel Lanaken – Different Hotels
Lanaken, Belgisch Limburg, België bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Ook te boeken inclusief: dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Maastricht op slechts 6 km (20 busminuten) afstand gelegen
  • Gelegen in een natuurrijke en rustige omgeving
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: breng een bezoek aan het drielanden punt bij Vaals
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 5 dagen voor aankomst

Leuke tips in Maastricht

Het Vrijthof
Algemeen beschouwd als misschien wel het mooiste stadsplein van Nederland: de geschiedenis van het Vrijthof voert terug tot in de Romeinse tijd. Aan het schitterende plein liggen maarliefst 38 rijksmonumenten, waaronder de Maastrichtse ‘kerkentweeling’ Sint-Servaas en Sint-Jan, de militaire Hoofdwacht uit 1736, unieke kanunnikenhuizen (waaronder het Spaans Gouvernement, het oudste woonhuis van Maastricht), het neoclassicistische Generaalshuis, het voormalig hoofdpostkantoor en het historische hotel Du Casque. Uiteraard vind je ook volop terrassen op het Vrijthof. Ieder jaar vinden er volop culturele evenementen plaats, waaronder de wereldberoemde concerten van ‘local’ André Rieu.

De Sint Servaasbrug
Wandel langs de oevers naar of over de Sint Servaasbrug, een oude stenen boogbrug over de Maas, die twee stadsdelen met elkaar verbindt. Vanaf de brug heb je een fantastisch uitzicht op de (in de winter mooi verlichte) stad. De prachtige 13de eeuwse stenen boogbrug vormt een van de meest karakteristieke bouwwerken van Maastricht. Het is officieel de oudste brug van Nederland.

De Helpoort
De Helpoort is een goed bewaard stuk geschiedenis uit 1229. De oude stadspoort met verdedigingsmuur eromheen – onderdeel van de eerste middeleeuwse stadsmuur van Maastricht – is een imposante verschijning in het oude centrum van Maastricht. Het is de oudste nog bestaande stadspoort van Nederland.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 5 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Eurotel Lanaken – Different Hotels
Koning Albertlaan 264,
Lanaken, België
Kaart
Koning Albertlaan 264, Lanaken, België
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4-sterren hotel Eurotel Lanaken ligt in het groene hart van Belgisch Limburg op slechts 6 kilometer van Maastricht. Geniet van een mooie fiets- of wandeltocht in de omgeving en bezoek diverse musea. Het hotel ligt aan een van de wegen richting nationaal park Hoge Kempen. De 70 hotelkamers van Eurotel Lanaken zijn standaard voorzien van een televisie, telefoon, kluisje, gratis Wi-Fi en een badkamer met een bad en/of douche, toilet en haardroger.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 9,50 p.n.
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 25,00 met reservering
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Fitnessruimte
Ja
Fietsverhuur
Ja
Fietsenstalling
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Stadhuis van Maastricht

Bezienswaardigheden
Markt 78

De Nederlandse architect en kunstschilder Pieter Post heeft het charmante stadhuis aan de Markt ontworpen. Daarbij is de locatie aan de Markt door hem gekozen als 'beste adres'.

Vrijthof

Eten en drinken, Nachtleven
Vrijthof

Het Vrijthof is het grootste en bekendste plein van Maastricht. Je vind hier tal van gezellige terrasjes en restaurants. Tijdens de kerstperiode vind je hier een leuke kerstmarkt.

Maastricht

Steden
Maastricht

Maastricht is een mooie stad met historische panden en hippe design winkels. Neem plaats op één van de vele terrasjes en geniet van al het moois dat de stad te bieden heeft.

Maasmechelen Village

Shoppen
Zetellaan 100

Maasmechelen Village ligt op het kruispunt van België, Duitsland en Nederland. Prestigieuze Belgische en internationale merken zoals Gaastra, Levi’s, Nike en Karen Millen.

Alden Biesen

Bezienswaardigheden
Kasteelstraat 6

Kasteeldomein Alden Biesen is indrukwekkend om te zien. Met een prachtige tuin en park kijk je je ogen uit. Je kunt het kasteel met of zonder gids bezoeken.

Haspengouw

Natuur & Parken
Sint-Truiden

Haspengouw is een grote natuurstreek in Belgisch-Limburg. Bekijk de prachtige bloesems en pluk fruit in de grootste fruitstreek van West-Europa. Bezoek ook vele kastelen en monumenten.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 25,00 met reservering

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 9,50 p.n.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 4.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau