Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Fletcher Specials
dagen

Verblijf in Lochem en ontdek de Achterhoek incl. ontbijt, lunch en diner!

Fletcher Hotel-Restaurant Paasberg
Lochem, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
3 dagen genieten in Lochem in de Achterhoek incl. ontbijt, lunch en diner

Met veel vreugde en rust verblijf jij in het prachtige stadje Lochem. Dichtbij vind je de historische steden Zutphen en Deventer, twee plekjes die zeker een bezoek waard zijn. Bewonder het glooiende dekzandlandschap rond Lochem en trotseer de twee beboste heuvels, de Lochemse Berg en de Kalenberg. Het hotel vormt een ideaal vertrekpunt voor een heerlijke wandeling of fietstocht. Het stadje Lochem heeft een sfeervolle binnenstad met een historisch aanzicht en leuke winkeltjes. Voor meer stedelijk vertier kun je ook een uitstapje maken naar de Hanzestad Zutphen. Deze monumentale stad biedt een gezellig centrum en tal van bezienswaardigheden en musea.

Fletcher Specials
dagen

Verblijf in Lochem en ontdek de Achterhoek incl. ontbijt, lunch en diner!

Fletcher Hotel-Restaurant Paasberg
Lochem, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 overnachtingen
  • 2 x ontbijt
  • 1 x hoofdgerecht
  • Lunchpakket om mee te nemen tijdens het wandelen of fietsen
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij hotel
  • Mogelijkheid om fietsen te huren bij het hotel
  • Volledig corona-proof genieten!
  • Tip: lekker fietsen langs de acht kastelen van Vorden in de Achterhoek
Unieke activiteiten tijdens jouw verblijf

Maak een ballonvaart
Een ballonvaart is echt iets wat je ooit gedaan zou moeten hebben. Maar... vooral in de ochtend is dit echt een aanrader. Terwijl jij in de luchtballon zit, zie jij de zon opkomen. Wat is er nou mooier dan de zonsopkomst bewonderen vanuit de lucht? Helemaal niks! Aangezien iedereen in de regio nog lekker ligt te dutten, geniet jij van de stilte en de rust.

Een rondvaart met de fluisterboot
Kom langs alle mooie plekjes van Zutphen terwijl je in de fluisterboot zit. De grachten, historische monumenten en verrassende plekken zullen onvergetelijk zijn. Tijdens de tocht vertelt een gids meer over de Hanzestad.

Wandel door de dorpen... maar dan op een excentrieke manier
Wandelend door de dorpen is heerlijk! Je ziet, bewondert en leert veel. Maar het kan best wel vermoeiend zijn. Daarom is het super handig om een loopfiets te huren! En nu je toch zo goed bezig bent om unieke ervaringen op te doen... waarom dan niet zo? Zittend beweeg je je voort door de straatjes en over de pleinen... je benen worden veel minder belast en je kan dus veel en veel meer zien en ontdekken. Wie wil dat nu niet?

Even een stukje fietsen
Lochem heeft de leukste en leerzaamste fietsroutes. Je fietst langs de Berkel en de Lochemse Berg. Voor fietst biedt de Achterhoek een ongekend netwerk van fietsknooppunten en -routes. De afwisseling tussen de karakteristieke boerderijen en landhuizen zullen jouw route versieren.

Fletcher Hotel-Restaurant Paasberg
Paasberg 2,
Lochem, Nederland
Kaart
Paasberg 2, Lochem, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het hotel biedt comfortabele kamers. De kamers beschikken over een kluisje, bureau, ventilator, douche, met toiletartikelen, toilet, televisie, en een telefoon. In het sfeervolle restaurant van Hotel Paasberg kun je genieten van verfijnde à la carte gerechten, culinair samengestelde menu's en heerlijke buffetten. Wanneer je naar buiten kijkt, heb je zicht op de fraaie tuin van het hotel en kijk je weids weg over de weilanden. Na het diner is het, onder het genot van een drankje, goed vertoeven in de gezellige bar van het hotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Accommodatie faciliteiten

  • Balkon en/of terras

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fietsverhuur
Ja
Mindervalidekamers
Ja, één
Fietsenstalling
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Deventer

Steden
Brink

Deventer is één van de oudste steden van Nederland. Er zijn maar weinig steden in Nederland die zo veel monumenten kunnen tonen als Deventer.

Lochem

Steden
Lochem

De gemeente Lochem is rijk aan natuur en cultuur. Wie rust en ruimte zoekt en van natuur en landschap wil genieten, kan eindeloos fietsen en wandelen.

Kasteel Warmelo

Bezienswaardigheden, Kastelen
Stedeke 11

Landgoed Warmelo is gelegen in Diepenheim, gemeente “Hof van Twente”. Het Warmelo dateert van 1339. Het kasteel wordt omgeven door een park, met een totale oppervlakte van 7 hectare. Via een gemarkeerde wandelroute maak je kennis met vier eeuwen tuin-architectuur.

Vestingstadje Groenlo

Steden
Groenlo

Grolle, zoals de stad Groenlo vroeger heette, kent een roemruchte historie. Vele keren is er om de strategisch belangrijke stad gevochten. Groenlo ademt, als bakermat van Grolsch bier, een bourgondische sfeer van gastvrijheid en vertier.

8-Kastelenroute

Bezienswaardigheden, Outdooractiviteiten
Vorden

De kastelenroute is zowel met de fiets als met de auto te maken. De tocht gaat langs 8-kastelen, die helaas niet te bezoeken zijn. De eerste tocht werd gehouden in 1912.

Museum Buurtspoorweg

Musea
Stationsstraat 3

In dit museum stap je een stukje spoorweggeschiedenis in om te bewonderen én te beleven. Niet alleen reis je met historische stoomlocomotieven en rijtuigen tussen de museumlocaties in Haaksbergen en Boekelo, maar ook in en rond de museumlocaties is heel veel te zien.

Mindervalidekamers

Ja, één

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08.00 - 23.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau