Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Stedentrips
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

MEGADEAL! ⚡ 4*-hotel in het centrum van Antwerpen incl. ontbijt

Mercure Antwerp City Centre
Antwerpen, Antwerpen, België bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
54,50
totaal: 134,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 23 aankomstdagen beschikbaar!
MEGADEAL! ⚡ 2, 3 of 4 dagen genieten in een 4*-hotel in hartje Antwerpen incl. ontbijt

Mercure Antwerp City Centre heeft een centrale ligging. Zo ben je binnen enkele minuten lopen midden in het centrum van deze veelzijdige stad. In Antwerpen kun je naar hartenlust winkelen in de bekende winkelstraten De Meir, de Modewijk of de exclusieve Keyserlei.

Uitgeshopt?
Er zijn veel musea die de moeite waard zijn om te bekijken zoals het Rubenshuis of het ModeMuseum (MOMU). De Zoo van Antwerpen, één van de mooiste stadsdierentuinen van Europa ligt op zo'n 5 minuten lopen van het hotel. Vergeet in Antwerpen ook zeker niet te genieten van heerlijke Belgisch speciaal biertje of echte Vlaamse frites!

Stedentrips
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

MEGADEAL! ⚡ 4*-hotel in het centrum van Antwerpen incl. ontbijt

Mercure Antwerp City Centre
Antwerpen, Antwerpen, België bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis koffie- en theefaciliteiten op de kamer
  • Het hotel is centraal gelegen aan het Stadspark
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: ontdek Antwerpen op de fiets
Tips in de omgeving

Antwerpse Diamantenwijk
Tijdens je verblijf in Antwerpen mag een bezoek aan de Antwerpse Diamantenwijk natuurlijk niet ontbreken! Je vind de Diamond Square Mile nabij het Centraal Station van Antwerpen. Wist je dat ongeveer 80% van de ruwe diamanten uit Antwerpen komt.

ZOO Antwerpen
De Antwerpse ZOO is een van de oudste en beroemdste dierentuinen in Europa. Trek voor een bezoek een halve dag uit, want er is voldoende te zien en te beleven. Pinguïns in Vriesland, olifanten en giraffen in een unieke Egyptische tempel en nijlpaarden in de roze villa: je kan hier meer dan 950 soorten en ruim 5.000 dieren bewonderen. ZOO Antwerpen heeft een internationale reputatie door haar medewerking aan kweekprogramma’s voor bedreigde diersoorten zoals de bonobo en de okapi. De mooie karaktervolle gebouwen en tuin van de dierentuin zijn beschermd als monument. Bij haar oprichting in 1843 lag de ZOO net buiten de stadsmuren. Nu is de dierentuin een oase van rust in het hartje van de stad, net naast het Centraal Station.

Shop till you drop
In Antwerpen kan zelfs winkelen een cultureel uitstapje worden vanwege de mooie 18e en 19e eeuwse historische panden waarin de winkels zich bevinden. In de bekende winkelstraat de 'Meir' vind je de meest bekekende kledingwinkels. Daarnaast vind je in Antwerpen ook talloze winkels van grote luxe merken, afwisselend met kleine boetiekjes en vintage winkeltjes. Struin door de omliggende winkelstraten van de Meir, van de Schuttershofstraat tot de Kloosterstraat.

Mercure Antwerp City Centre
Quinten Matsijslei 25,
Antwerpen, België
Kaart
Quinten Matsijslei 25, Antwerpen, België
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4*-sterrenhotel Mercure Antwerpen is gelegen in de Diamantwijk en bevindt zich op een ideale plek in het hart van Antwerpen. Het Centraal Station is op slechts 5 minuten lopen. Het hotel beschikt over gratis Wi-Fi, een fitnesscenter, een loungebar en een restaurant. Alle 127 kamers zijn voorzien van een eigen badkamer met douche of bad, airconditioning, een kluisje, een TV, koffie- en theefaciliteiten.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, openbare parkeergelegenheid nabij het hotel
Parkeerkosten
€ 19,00 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fitnessruimte
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

't Groen Kwartier Antwerpen

Wijken
Henri La Fontainestraat

De woonwijk 't Groen Kwartier is een hidden gem waar je de lokale charme van Antwerpen kunt ontdekken. Breng vooral een bezoek aan het hippe koffietentje Caffènation voor een heerlijke bak met een zelfgemaakt taartje, of het sterrenrestaurant The Jane - die haar verse kruiden oogst op het dakterras.

Oude binnenstad

Bezienswaardigheden
De Keyserlei 29

De prachtige historische binnenstad van Antwerpen is een bezienswaardigheid op zich. Laat je door een gids leiden langs het Steen, de Bourla en de Grote Markt.

Vreemdelingenmarkt

Eten en drinken
Oude Vaartplaats

Iedereen kent de Vogeltjesmarkt in Antwerpen. Op zaterdag wordt op dezelfde locatie de Vreemdelingenmarkt gehouden. Hier worden vooral buitenlandse goederen aangeboden.

Centraal Station Antwerpen

Bezienswaardigheden
Antwerpen-Centraal

Eén van de mooiste gebouwen van Antwerpen is het Centraal Station, ook wel Midden-Statie of Spoorwegkathedraal genoemd. Neem zeker een kijkje!

ZOO Antwerpen

Dierentuinen en aquaria
Koningin Astridplein 20-26

De Antwerpse ZOO is een van de oudste en beroemdste dierentuinen in Europa. Trek voor een bezoek een halve dag uit, want er is voldoende te zien en te beleven. Pinguïns in Vriesland, olifanten en giraffen in een unieke Egyptische tempel en nijlpaarden in de roze villa: je kan hier meer dan 950 soorten en ruim 5.000 dieren bewonderen.

Rubenshuis

Musea
Wapper 15

In het Rubenshuis leefde Peter Paul Rubens, een van de grootste barok kunstenaren, 25 jaar met zijn gezin.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Parkeren

Ja, openbare parkeergelegenheid nabij het hotel

Parkeerkosten

€ 19,00 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau