Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Aan of nabij de kust
2, 3, 4 of 5 dagen

Combineer stad, strand en natuur in Delft, optioneel incl. ontbijt

Shanghai hotel Holland Delft
Delft, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
52,-
totaal: 132,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 29 aankomstdagen beschikbaar!
2, 3, 4 of 5 dagen Delft nabij de stranden van Scheveningen en Kijkduin en natuurgebied Delftse Hout

Verblijf nu één, twee, drie of vier nachten in het comfortabele 4-sterren Shanghai hotel in Delft. Het hotel is de ideale uitvalbasis voor een paar heerlijke en afwisselende dagen. Huur (tegen betaling) een fiets bij het hotel en ontdek de omgeving. Met slechts 5 minuten fietsen ben je in Natuurgebied Delftse Hout (1,5 km). Volg vanaf hier één van de vele fietroutes en stop onderweg voor een heerlijke picknick op het strandje bij het zwem- en vismeer. Vervolg je route naar het centrum van Delft (3 km). Bezoek hier o.a. de Nieuwe Kerk, het Stadhuis en andere bezienswaardigheden. Bij mooi weer kun je uitwijken naar de stranden van Scheveningen (13 km) en Kijkduin (14 km). Wandel hier langs de gezellige boulevards of ga lekker uitwaaien op het strand. Vanuit Shanghai Hotel Delft kun je alle kanten op!

Aan of nabij de kust
2, 3, 4 of 5 dagen

Combineer stad, strand en natuur in Delft, optioneel incl. ontbijt

Shanghai hotel Holland Delft
Delft, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Optioneel: dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet t.w.v. € 15,00 p.p.p.d.
  • Gelegen op 16 min. rijden van stranden van Scheveningen en Kijkduin
  • Hotel gelegen op loopafstand van natuurgebied Delftse Hout
  • Ontdek het prachtige centrum van Delft
  • Gratis Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: huur een fiets en ontdek de veelzijdige omgeving!
Leuke tips in de omgeving

Stedelijk Museum Het Prinsenhof
Het Stedelijk Museum Prinsenhof is het gebouw waar in 1584 Willem van Oranje werd neergeschoten. De kogelgaten van de aanslag op Willem van Oranje zijn nog steeds te zien, en daarnaast toont het museum items uit het leven van Willem van Oranje en wordt er in een speciale ruimte via een documentaire de moord gereconstrueerd. Verder is er in het museum de 'Meester in Innovatie tentoonstelling' te zien, waarbij er verschillende kunstwerken te zien zijn van onder andere Rubens en Van Heemskerck samen met werken van belangrijke Delftse wetenschappers. Als laatste richt het museum zich ook nog op het Delfts Blauw en de geschiedenis hiervan.

Koninklijke Porceleyne Fles en Royal Delft
Bij Delft denk je natuurlijk aan Delfts Blauw. Hoewel dit overal in de stad wel terug te vinden is ligt het hart van het Delfts Blauw in De Koninklijke Porceleyne Fles. De Porceleyne Fles is een oude fabriek uit de 17e eeuw en is de laatste overgebleven fabriek, waar aardewerk nog steeds met de hand beschilderd wordt om Delfts Blauw te produceren. In hetzelfde gebouw bevindt zich een museum over het Delftse aardewerk, "Royal Delft Experience". Hierbij kom je veel over de geschiedenis van het Delfts Blauw te weten en kan je zien hoe het aardewerk geproduceerd wordt. Daarnaast is er nog de mogelijkheid om zelf een Delfts Blauw tegeltje te maken.

Vermeer Centrum Delft
Delft is dé stad van Johannes Vermeer, één van de meest beroemde Nederlandsche schilders uit de Gouden Eeuw. In 1632 werd hij in Delft geboren en hier heeft hij zijn hele leven gewoond en gewerkt. Het Vermeercentrum is geheel gewijd aan de schilder. In het museum kan je via een visuele ontdekkingstocht meer over het leven en het werk van Johannes Vermeer te weten komen, maar ook over hoe Delft er tijdens het leven van Vermeer uitzag.

Shanghai hotel Holland Delft
Kleveringweg 11,
Delft, Nederland
Kaart
Kleveringweg 11, Delft, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Dit mooie 4-sterren hotel in Delft is ingericht in decoratieve Orientaalse stijlen en accenten die veelal terug te vinden zijn in het meubilair. De kamers zijn vrij ruim, voorzien van gratis Wi-Fi, een LCD-televisie, koelkastje en koffie- en theefaciliteiten en hebben een eigen badkamer met douche of ligbad en toilet. Voor diverse heerlijke hapjes en snacks ben je van harte welkom bij lounge bar The Bund waar je tevens gezellig kunt borrelen bij de gezellige sfeerhaard. Bij het Chinese restaurant kun je terecht voor een ruime selectie aan gerechten uit de diverse regio’s van China.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fietsverhuur
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Nieuwe Kerk

Cultuur
Markt 80

De Nieuwe Kerk van Delft is de laatste rustplaats van Willem van Oranje die in 1584 vermoord is. Later zijn er meer leden van het koninklijke huis in de van Oranje-Nassau grafkelder bijgeplaatst.

Beestenmarkt

Bezienswaardigheden
Beestenmarkt

De Beestenmarkt is het dorpslein van Delft die een ruime hoeveelheid aan verschillende terrasjes aanbiedt.

Stadhuis van Delft

Bezienswaardigheden
Markt 87

Het stadhuis van Delft werd al in de 17e eeuw gebouwd. Het ontwerp was van de Amsterdamse architect Hendrick de Keyser. De toren is echter ouder, deze werd omstreeks 1300 gebouwd.

Delfts Blauw

Musea
Rotterdamseweg 196

Delfts Blauw: blauw beschilderde porselein uit Delft, heeft wereldwijd bekendheid gekregen. In de fabriek kun je het museum bezoeken.

Scheveningen

Steden, Stranden
Scheveningen

Met duizenden hectare aan duingebieden en parken biedt Scheveningen alle ruimte om te genieten van vrijheid en de natuur. Ga lekker winkelen langs de kust, loop over de beroemde pier of bezoek het Circustheater.

Tour door Delfts Brouwhuis

Eten en drinken, Wijngaard / bierbrouwerij
Hippolytusbuurt 43

Ga met Jon Cornelese mee op tour door zijn Delfts Brouwhuis, waar elke week nieuwe biertjes op de kaart staan. Elke eerste zondag van de maand vertelt hij je alles over de Delftse brouwers, de brouwketels en de 14e-eeuwse bierkelder, die tijdens de verbouwing per toeval werd ontdekt! Geniet daarna van de vele tapbieren en de verrassende biercocktails.

Belangrijke informatie

Let op! Bij aankomst vraagt het hotel een borg van € 50,00 per kamer. Bij gasten of een gezelschap jonger dan 25 jaar hanteren wij een borg van 150 euro per kamer. Het tonen van een geldig legitimatiebewijs (per persoon) is verplicht tijdens het inchecken. De borg kan via pin of een creditcard autorisatie worden voldaan.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 4.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau