Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Van der Valk specials
2, 3, 4 of 5 dagen

4*-Van der Valk hotel bij Noordwijk strand en Leiden

Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden
Sassenheim, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  voor p.p.
52,-
totaal: 123,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 14 aankomstdagen beschikbaar!
2, 3 of 4 dagen 4*-Van der Valk hotel bij Noordwijk strand en Leiden

Verblijf 2, 3 of 4 dagen in het 4*-Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden. Het hotel is de ideale uitvalsbasis om er heerlijk op uit te gaan in de omgeving. Huur een fiets of E-bike bij het hotel en fiets in ca. een half uurtje naar de leuke stad Leiden, waar je geweldig kunt winkelen of kunt genieten van de vele culturele bezienswaardigheden. Bezoek bijvoorbeeld het Rijksmuseum van Oudheden, Museum Boerhave of Volkenkunde! Tevens mag een bezoek aan de gezellige badplaatsen Noordwijk en Katwijk zeker niet ontbreken. Ga even lekker uitwaaien op het strand of maak een wandeling door de prachtige Amsterdamse Waterleidingduinen. Liefhebbers van attractieparken kunnen zich ook goed vermaken in de regio; ga een dagje naar Madurodam, het Omniversum of Duinrell! Dankzij de centrale ligging van het hotel - nabij de A44 en op 15 minuten lopen van het treinstation – ben je bovendien binnen no-time in Amsterdam, Haarlem of Den Haag!

Van der Valk specials
2, 3, 4 of 5 dagen

4*-Van der Valk hotel bij Noordwijk strand en Leiden

Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden
Sassenheim, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Ook boekbaar incl. ontbijt
  • Gratis gebruik van fitness- en saunafaciliteiten (o.b.v. reservering en beschikbaarheid)
  • Hotel beschikt over maar liefst 3 restaurants!
  • Noordwijk en Katwijk aan Zee slechts 8 km. van het hotel gelegen
  • Dichtbij culturele bezienswaardigheden, attractieparken en natuurgebied(en)
  • Combineer stad en natuur!
  • Tip: bezoek Leiden, Den Haag of Amsterdam
Noordwijk

In de loop der jaren is het tussen Amsterdam en Den Haag gelegen Noordwijk veranderd van eenvoudig vissersplaatsje tot bruisende badplaats met internationale allure. Naast de vele restaurants, hotels en terrasjes vind je er een enorme boulevard en wel dertien kilometer strand! Noordwijk is werkelijk van alle markten thuis, zo beschikt het strand over een groot aantal strandpaviljoens, een kitesurfschool en diverse parkeerterreinen. Noordwijk is prachtig in ieder jaargetijde, in de zomer kun je heerlijk van de zon, de zee en het strand genieten. In de herfst en winter kun je heerlijk uitwaaien op het strand en in de lente kun je genieten van de prachtige omgeving van uitgestrekte bollenvelden. Noordwijk en omgeving lenen zich dan ook perfect voor de mooiste wandel- en fietstochten.

Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden
Warmonderweg 8,
Sassenheim, Nederland
Kaart
Warmonderweg 8, Sassenheim, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Geniet van ultiem comfort in de ruime, stijlvol ingerichte kamers van 4-sterren Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden. Ontspan op comfortabele boxspring bedden en regel de ideale temperatuur met klimaatbeheersing. Voor extra gemak zijn er een Nespresso apparaat, royale fauteuil en flatscreen televisie aanwezig. De luxe badkamer met ligbad, douche en toiletartikelen zorgt voor een aangenaam verblijf. Ontdek de culinaire verwennerij in Restaurant Nest met ontbijtbuffet en à la carte gerechten uit de open keuken. Voor heerlijke live-bereide sushi en oriëntaalse gerechten reserveer je bij OZZO Oriental Restobar, waar tevens verrukkelijke cocktails en gin-tonics wachten.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lounge
Ja
Fitnessruimte
Ja
Fietsverhuur
Ja
E-bike verhuur
Ja
Mindervalidekamers
Ja, op aanvraag
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Hoogtepunten

Keukenhof

Natuur & Parken
Stationsweg 166

Keukenhof is niet zomaar een park; het is een icoon van natuurlijke schoonheid en vakmanschap. Met meer dan 7 miljoen bloembollen in bloei, waaronder tulpen, narcissen en hyacinten, biedt het park een onvergetelijke ervaring voor jong en oud.

Stedelijk Molenmuseum de Valk

Musea
2E Binnenvestgracht 1

Een molen, heel normaal toch? Maar wat weet u eigenlijk van molens? Kom alles te weten in dit museum!

Stedelijk Museum De Lakenhal

Musea
Oude Singel 28-32

Dit museum exposeert vele kunstwerken die te maken hebben met de geschiedenis van de stad Leiden, of voorwerpen die gerelateerd zijn aan de stad, bijvoorbeeld schilderijen die geschilderd zijn door Leidse schilders.

National Museum (Naturalis)

Musea
Pesthuislaan 7

Dit museum verzamelt, bewaard en bestudeerd dieren, planten en stenen. Tevens zijn er verschillende collecties en tentoonstellingen om te bezichtigen.

Rijksmuseum voor Volkenkunde

Musea
Steenstraat 1

Maak een reis door Afrika, Amerika, Azië, China, Indonesië, Japan, de poolgebieden en Oceanië. Bewonder de magische voorwerpen, schitterende sieraden.

Leiden

Steden
Leiden

In het centrum van Leiden vind je gezellige winkels, cafés en restaurants. Shop in één van de langste winkelstraten van Nederland. Daarnaast beschikt de stad over een twaalftal musea.

Mindervalidekamers

Ja, op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau