Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Aan of nabij de kust
2, 3, 4, 5 of 6 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

STUNT-DEAL! ⚡ Combineer Haarlem met Bloemendaal of Zandvoort incl. ontbijt

Ibis Styles Haarlem City
Haarlem, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
39,50
totaal: 108,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 108 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 2, 3, 4, 5 of 6 dagen in de monumentale stad Haarlem nabij het strand van Bloemendaal en Zandvoort incl. ontbijt

Ontdek de bruisende stad en de omgeving van Haarlem vanuit dit uitstekende hotel net buiten de drukte van de stad. Huur een fiets bij het hotel of neem je eigen fiets mee en trek eropuit in de omgeving. Binnen 10 minuten fietsen sta je al in het gezellige centrum van Haarlem. Bewonder hier de oude binnenstad, ga lekker winkelen, bezoek een van de vele musea en strijk neer op een terrasje. Geniet van het heerlijke zandstrand van Bloemendaal (ca. 7km) of Zandvoort (ca. 8km) om lekker uit te waaien. Vanuit het hotel is het slechts 25 minuten fietsen. Bovendien vind je in Bloemendaal enkele beste strandpaviljoens van Nederland, waar je prima terecht kunt voor een heerlijke lunch, borrel of diner. De plaats wordt niet voor niets ook wel het Nederlandse Ibiza genoemd!

Familiekamers met hoge kinderkortingen!

Aan of nabij de kust
2, 3, 4, 5 of 6 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

STUNT-DEAL! ⚡ Combineer Haarlem met Bloemendaal of Zandvoort incl. ontbijt

Ibis Styles Haarlem City
Haarlem, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2, 3, 4 of 5 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijt t.w.v. € 15,50 p.p.p.d.
  • Hotel ligt dichtbij het centrum
  • Combineer stad, strand en natuur!
  • Hoge kinderkorting (reeds in de kamerprijs verwerkt)
  • Hotel gelegen op slechts 3 km. Nationaal Park Zuid-Kennemerland
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: fiets naar het strand van Bloemendaal (7 km) of Zandvoort (8 km)!
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 3 dagen voor aankomst

Leuke tips in Haarlem

De Grote Markt
In het historische hart van Haarlem, pal naast de statige Grote Kerk, ligt de Grote Markt. Op dit imposante plein vinden het hele jaar door festivals, concerten en markten plaats. De wekelijkse warenmarkt is er elke zaterdag en maandag.

De Grote Kerk
Vergeet bij je bezoek aan de Grote Markt niet om een kijkje te nemen bij de Grote Kerk. Deze 14de-eeuwse kruiskerk is gebouwd in gotische stijl en fungeert als de laatste rustplek van een aantal bekende Haarlemmers, waaronder Frans Hals en Willem Bilderdijk. Hoewel het gebouw een onstuimige geschiedenis met ernstige bliksem- en brandschade kent, is haar schoonheid onaangetast gebleven.

Molen de Adriaan
De Molen de Adriaan siert al vanaf de 18de eeuw de Haarlemse skyline. Dat de huidige molen een reconstructie is van het originele bouwwerk, dat in 1932 tot aan de grond is afgebrand, mag de pret niet drukken. Vanaf de stelling, twaalf meter boven de rivier, heb je namelijk een geweldig uitzicht over de oude stad.

Shoppen in de Gouden Straatjes
Haarlem is niet voor niets uitgeroepen tot beste winkelstad van Nederland. Van hippe conceptstores en fijne woonwinkels tot antiekmarkten: voor iedere shopper wat wils. Ontsnap aan de Amsterdamse winkeldrukte in de pittoreske straatjes van de compacte, Haarlemse binnenstad. Vooral de verrassende boetiekjes in de Gouden Straatjes zijn geliefd onder de locals. De winkels zijn op zondag open en daarnaast vindt er ook geregeld een Shopping Night plaats, waarbij je tot middernacht kunt winkelen (onder het genot van live muziek, hapjes, drankjes én extra korting).

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 3 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Ibis Styles Haarlem City
A W F Idenburglaan 2,
Haarlem, Nederland
Kaart
A W F Idenburglaan 2, Haarlem, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Ibis Styles Haarlem City ligt op 2,8 km van de Grote Markt in Haarlem en heeft een gezellige bar. Het hotel ligt vlakbij de N208 en het dichtstbijzijnde treinstation (Bloemendaal) is slechts één kilometer verwijderd. Het hotel verhuurt fietsen. De kamers in het hotel zijn voorzien van gratis Wi-Fi, een bureau, tv en een kledingkast. De eigen badkamer is uitgerust met een douche en gratis toiletartikelen.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, openbare parkeergelegenheid
Parkeerkosten
€ 7,50 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Lift
Ja
Lounge
Ja
Fietsverhuur
Ja
Hoogtepunten

Nationaal Park Zuid-Kennemerland

Natuur & Parken
Nationaal Park Zuid-Kennemerland

Het Nationaal Park Zuid-Kennemerland strekt zich uit van Zandvoort tot IJmuiden. Het steeds verrassende duingebied, van landgoederen langs de buitenrand, via woeste duinen naar het Noordzeestrand, is het leefgebied van talloze bijzondere dieren en planten.

DeDakkas

Eten en drinken
De Witstraat 1A

''Op het lelijkste gebouw van Haarlem vind je de mooiste plek van de stad'', aldus Jeroen Spek, één van de oprichters van de DeDakkas. Via de lift van de parkeergarage kom je op het dak in een culinaire oase terecht. Een duurzame rooftop hotspot met nog duurzamere toekomstplannen. Loop bij zonsondergang eens de kas uit het terras op, en geniet van een 360-graden uitzicht over Haarlem.

Bloemendaal aan Zee

Eten en drinken, Stranden
Zeeweg 97

In Bloemendaal vind je alles wat je nodig hebt voor een heerlijke dag aan het strand. Het is een van de populairste badplaatsen van Nederland!

Zandvoort

Eten en drinken, Stranden
Boulevard Barnaart

Zandvoort heeft gedurende alle jaargetijden wel iets te bieden, variërend van een uitgestrekt strand, strandpaviljoens en leuke winkels, tot de rust van de omliggende duinen.

Haarlem

Bezienswaardigheden, Shoppen, Steden
Haarlem

In Haarlem is van alles te doen, het gehele jaar door. Ontdek de stad die bekend staat om haar hoogwaardige culturele aanbod en de grote diversiteit aan winkels.

De Grote Markt, Haarlem

Eten en drinken, Bezienswaardigheden, Cultuur
Grote Markt

De grote markt van Haarlem is vaak het decor voor gezelligheid en bijzondere gebeurtenissen. Met panden zoals de oude Vleeshal, het Stadhuis en de Grote of St. Bavokerk is er nog veel historie te bespeuren.

Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Belangrijke informatie

Let op: bij check-in kan er om een borg gevraagd worden (creditcard garantie of per pin)

Parkeren

Ja, openbare parkeergelegenheid

Parkeerkosten

€ 7,50 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 5.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau