Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Uniek overnachten
2 of 3 dagen
Incl. ontbijt

Luxe 4*-kasteelhotel in Noord-Brabant incl. ontbijt en een 3-gangendiner

De Ruwenberg Hotel
Sint-Michielsgestel, Noord-Brabant, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
119,-
totaal: 262,05 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 213 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 2 of 3 dagen in een luxe 4*-kasteelhotel in Noord-Brabant op ca. 8 km van Den Bosch incl. ontbijt en een diner

Je hebt gegarandeerd een bijzonder verblijf in De Ruwenberg Hotel in Sint-Michielsgestel. Het hotel is namelijk gevestigd in een kasteel dat dateert uit de 14e eeuw. De Ruwenberg is gelegen in een inspirerende en rustgevende omgeving. Het hoofdgebouw op het landgoed bestaat uit de originele middeleeuwse entree uit 1337 met daarachter het Atrium en haar 4 vleugels. De omgeving heeft genoeg te bieden! Er staan zowel indoor als outdoor faciliteiten tot je beschikking, verdeeld over het 14 hectare grote landgoed. De faciliteiten zijn volledig gericht op de ontspanning na een lange dag. De sportfaciliteiten zijn 7 dagen per week geopend tussen 06.00 en 23.00 uur. Bezoek de steden Tilburg en Eindhoven of geniet lekker van de natuur in Nationaal Park Loonse & Drunense Duinen. Hou je meer van cultuur? Bezoek dan de Sint-Janskathedraal in ’s-Hertogenbosch of het Nationaal Monument Kamp in Vught.

Let op: je overnacht niet in het kasteel zelf, maar in de hotelvleugel van het kasteel.

Uniek overnachten
2 of 3 dagen
Incl. ontbijt

Luxe 4*-kasteelhotel in Noord-Brabant incl. ontbijt en een 3-gangendiner

De Ruwenberg Hotel
Sint-Michielsgestel, Noord-Brabant, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 of 2 overnachtingen in hotelvleugel van kasteel
  • 1 of 2 x uitgebreid ontbijtbuffet t.w.v. € 19,50 p.p.p.d.
  • 1 x 3-gangendiner t.w.v. €32,50 p.p.
  • Marie-Stella-Maris producten op de badkamer
  • Overnacht in een bijzonder 14e-eeuws kasteel
  • Hotel beschikt over een binnenzwembad
  • Hotel op ca. 8 km van Den Bosch gelegen
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Met de fiets ben je in ca. 25 minuten in Den Bosch
  • Gratis gebruik van de sportfaciliteiten
  • Hotel gelegen op 20 min. rijden van Tilburg. Den Bosch en Eindhoven
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 5 dagen voor aankomst

Leuke tips in Den Bosch

De Sint-Janskathedraal in Den Bosch
Op loopafstand van De Markt in Den Bosch vindt je de Sint-Janskathedraal. Deze imposante kathedraal is tussen 1370 en 1529 gebouwd en heeft bijzondere details zoals de vele beeldjes die de buitenkant sieren. De kathedraal is dagelijks geopend en gratis toegankelijk voor bezoekers. Ook leuk: beklim de 43-meter hoge Sint-Janstoren en laat je verrassen door het panoramische uitzicht over de omgeving.

Tramkade en het Werkwarenhuis
Je moet er een béétje voor omlopen (ongeveer een kwartier vanuit het centrum) maar dan ben je wel op een hele toffe plek! De Tramkade is dé culturele hotspot van Den Bosch. De silo’s van de vroegere mengfabriek zijn voorzien van geweldige street art en in het naastgelegen (roze!) Werkwarenhuis kun je onder andere eten en drinken. De wandeling naar de Tramkade is trouwens helemáál geen straf als je de route via de charmante Brede Haven neemt.

Het Noordbrabants Museum in Den Bosch
Wist je dat Brabant ook wel Vincent’s Homeland wordt genoemd? De Brabantse meesterschilder Vincent van Gogh heeft hier namelijk een groot deel van zijn leven gewoond. Onder andere het meesterwerk de Aardappeleters werd hier geschilderd. In Het Noordbrabants Museum is een Van Gogh paviljoen met enkele werken van de kunstenaar. Naast de werken van Van Gogh waren er tijdens mijn bezoek nog meer tentoonstellingen zoals de bijzondere dierenportretten van Shao Fan en Het verhaal van Brabant, waarbij je op interactieve wijze meer over de geschiedenis van Brabant leert. Trek genoeg tijd uit voor je bezoek, want er is veel moois te zien.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 5 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
De Ruwenberg Hotel
Ruwenbergstraat 7,
Sint-Michielsgestel, Nederland
Kaart
Ruwenbergstraat 7, Sint-Michielsgestel, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

De Ruwenberg Hotel in Sint-Michielsgestel is gevestigd in een kasteel dat dateert uit de 14e eeuw. De moderne kamers zijn standaard voorzien van airconditioning, televisie, zithoek telefoon, kluisje en een eigen badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. Daarnaast biedt het hotel diverse mogelijkheden voor de sportliefhebbers, zoals fitness, tennis, squash en volleybal. Ook is het mogelijk om tegen een kleine vergoeding gebruik te maken van de driving range. Liever ontspannen? Dat kan tijdens een massage of in het wellness center van het hotel. Gratis een frisse duik nemen in het zwembad behoort ook tot de mogelijkheden.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Tennisbaan
Ja
Golfbaan
Ja
Fietsverhuur
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

N.P. De Loonse en Drunense Duinen

Natuur & Parken
De Loonse En Drunense Duinen

N.P. De Loonse en Drunense Duinen wordt ook wel de Brabantse sahara genoemd. Geniet hier van grote zandvlaktes, heide en bossen.

Tilburg

Steden
Tilburg

Het centrum van Tilburg biedt volop verrassingen. Het is een ware ontdekkingstocht. Je vindt er ca. 370 winkels en 170 horecazaken.

Kasteel Heeswijk

Musea
Kasteel 4

Geniet hier van een rondleiding in het kasteelmuseum en maak een wandeling over het landgoed langs eeuwenoude boerderijen en de grillige rivier de Aa.

's-Hertogenbosch

Steden
's-Hertogenbosch

's-Hertogenbosch heeft een prachtig historische centrum. In de stad zijn vele musea en bezienswaardigheden te vinden, de meeste zijn te vinden in het centrum.

Nationaal Monument Kamp Vught

Musea, Bezienswaardigheden
Lunettenlaan 600

Nationaal Monument Kamp Vught is een herdenkingsplaats met museum over het concentratiekamp Kamp Vught dat daar in de Tweede Wereldoorlog gevestigd was.

Kasteel Ammersoyen

Bezienswaardigheden
Kasteellaan 1

Kasteel Ammersoyen is het best bewaarde middeleeuwse kasteel, gelegen tussen Maas en Waal op een unieke locatie in een prachtige rustieke omgeving.

Belangrijke informatie

Let op:

  • Op maandag t/m vrijdag is het ontbijt van 07:00 - 09:00 uur en op zaterdag en zondag van 07:30 - 10:30 uur.
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.05 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau