Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Uniek overnachten
dagen

Uniek 4*-theaterhotel bij de Utrechtse Heuvelrug incl. ontbijt

Hotel Theater Figi
Zeist, Utrecht, Nederland bekijk op kaart
Verblijf 2 of 3 dagen in een uniek theaterhotel nabij de Utrechtse Heuvelrug en Utrecht incl. ontbijt en optioneel 3-gangendiner

Ervaar het beste van een hotel, grand café, theater, bioscoop én congrescentrum, allemaal onder één dak. Dit luxe 4-sterrenhotel, is een unieke locatie gelegen in het hart van Zeist, waar je het hotel niet uit hoeft voor een avond vol amusement. Al 150 jaar is het hotel een groot begrip in de omgeving en met 97 ruime hotelkamers en suites, de ideale locatie voor een overnachting.

Bekijk in de bioscoop de nieuwste films of ga gezellig naar een voorstelling in het theater! In het Grand Café kun je terecht voor een uitgebreid ontbijtbuffet, huisgemaakte patisserie, goede lunch en een heerlijk diner. Is het lekker weer? Geniet dan op het ons terras van de zon met een hapje en een drankje.

Ben je ook zo graag in de natuur? De prachtige natuur van de Utrechtse Heuvelrug ligt om de hoek en biedt vele mogelijkheden voor wandelingen of fietstochten. Een wandeling naar het 17e-eeuwse Slot Zeist is zeker de moeite waard. Of bezoek bijvoorbeeld Paleis Soestdijk en de Piramide van Austerlitz. De stad Utrecht ligt op ongeveer 10 minuten afstand van Zeist en Amersfoort op 20 minuten.

Kortom, ervaar het allemaal in FIGI.

Uniek overnachten
dagen

Uniek 4*-theaterhotel bij de Utrechtse Heuvelrug incl. ontbijt

Hotel Theater Figi
Zeist, Utrecht, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 of 2 overnachtingen
  • 1 of 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • Ook te boeken inclusief: 1 x 3-gangendiner
  • Het Figi-theater behoort tot de oudste theaters van Nederland
  • Hotel gelegen op slechts 10 km van Utrecht
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bezoek Slot Zeist en ga wandelen op de Utrechtse Heuvelrug
Tips in de omgeving

Utrecht
Varen door de grachten in Utrecht Net zoals Amsterdam, heeft Utrecht ook prachtige grachten! Maak daarom ook een rondvaart met een boot en ontdek Utrecht vanaf het water. Je bewondert Utrecht op deze manier van een andere kant. De historische gevels zullen jouw aandacht trekken. Niet zo'n fan van boten? Het is ook heerlijk om op een terrasje aan de gracht te zitten! Zodra het daglicht de stad verlaat, komen de verlichte verhalen van Utrecht Lumen tot leven. De kunstwerken werpen een bijzonder licht op de historie, bewoners of de functie van een bouwwerk of locatie. Je kunt Utrecht Lumen 7 dagen per week in de avond zien. Met een tour met gids ontdek je het verhaal achter de kunstwerken, maar als je ze liever zelf wil gaan verkennen, kun je je eigen lichtroute samenstellen.

De steen aan de ketting
Bij het hoekhuis van Eligenhof en de Oudegracht nummer 364 vind je een grote steen aan een ketting. Niets bijzonders zou je denken...maar er gaan wilde verhalen rond over deze steen. Oorspronkelijk is de steen er neergelegd om het huis te beschermen tegen schade bij het slepen van de vrachtgoederen of het rijden van wagens. Maar de doodnormale steen zou bij nieuwe maan bloeden wanner je er een speld in stak. Dat is nog niet alles! 's Nachts zouden de reuzen, heksen en geesten dansen rond de steen en er mee knikkeren en kaatsen over de keien van de Oudegracht. De bewoners konden niet van slapen van het lawaai en hielden uiteindelijk met nachtelijke mensenstoet een optocht om de boze geesten de donkere wateren van de gracht in te bannen. Ze zijn nooit meer gezien of gehoord... Voor de zekerheid heeft men de steen wel aan een ketting gelegd, je weet maar nooit!

Utrechtse Heuvelrug
Het recreatiegebied rondom Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug heeft veel te bieden. Zowel op sportief gebied als voor ontspanning is er voldoende afwisseling. Zo is er in Amerongen een Tabaksmuseum en vindt je bij Rhenen het Ouwehands Dierenpark. In het Nationale Park Utrechtse Heuvelrug ligt het landgoed De Ruiterberg. Het park leent zich uitstekend voor wandel- en fietsroutes. Heide, graslanden, vennen en bossen wisselen elkaar af en hier en daar kom je een landhuis of kasteel tegen.

Hotel Theater Figi
Het Rond 2,
Zeist, Nederland
Kaart
Het Rond 2, Zeist, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Theater Figi is een luxe 4-sterrenhotel waar het hotel op bijzonder wijze wordt gecombineerd met amusement. Je verblijft in een mooie kamer en je kunt genieten van het theater en de bioscoop in het hotel zelf. Het hotel beschikt over comfortabele kamers met een werkruimte met gratis vast internet en een eigen badkamer. 's Ochtends kun je je favoriete ontbijtproducten uitkiezen van het ontbijtbuffet. Het Grand Café biedt uitzicht op het stadhuis en heeft meerdere opties voor lunch, diner en drankjes. Het centrum van Utrecht is op 12 km afstand te vinden.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, betaald in de parkeergarage. Parkeren in de buurt kan kosteloos, vraag aan de receptionist naar de mogelijkheden
Parkeerkosten
€ 15,00 p.n.
Wi-Fi
Ja

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fietsverhuur
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Slot Zeist

Bezienswaardigheden
Zinzendorflaan 1

Congrescentrum, feest en trouwlocatie

Landgoed Oostbroek

Bunnikseweg 39

Landgoed van ongeveer 80 hectare met bossen en landschap

Nationaal Militair Museum

Bezienswaardigheden, Musea
Velengde Platzerweg 1

In het NMM, op de voormalige vliegbasis Soesterberg, krijg je een indruk van hoe de Nederlandse krijgsmacht er uitzag in het verleden, hoe ze er nu uit ziet en in de toekomst eruit zal zien.

Het spoorwegmuseum

Bezienswaardigheden, Musea
Maliebaanstation

Het spoorwegmuseum biedt de gehele geschiedenis van de treinen die in Nederland hebben gereden. Zo kunt u goed een indruk krijgen hoe het in deze tijden ging om te reizen met de trein.

Centraal Museum Utrecht

Bezienswaardigheden, Musea, Cultuur
Nieuwegracht Agnietenstraat 1

Het Centraal Museum Utrecht biedt een collectie aan van oude en moderne kunst.

Domtoren Utrecht

Domplein 21

Hoogste kerktoren van Nederland met een hoogte van 112 meter met een uitzicht over stad en regio en binnenin 465 treden

Belangrijke informatie

Let op!.
- Energiekosten zijn €3,50 p.p.p.n.
- Toeristenbelasting in 2023 €2,45 p.p.p.n. vanaf 2024 is de toeristenbelasting € 2.60 p.p.p.n.

Het restaurant is momenteel gesloten op zondag en maandag!

Parkeren

Ja, betaald in de parkeergarage. Parkeren in de buurt kan kosteloos, vraag aan de receptionist naar de mogelijkheden

Parkeerkosten

€ 15,00 p.n.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 6.10 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau