Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Stedentrips
dagen

Ontdek Maastricht vanuit een 4*-designhotel incl. ontbijt en extra's

Townhouse Design Hotel & Spa
Maastricht, Limburg, Nederland bekijk op kaart
Geniet 2 of 3 dagen in een 4*-designhotel in hartje Maastricht incl. ontbijt en extra's

Ontdek de bourgondische hoofdstad van Limburg: Maastricht. Het prachtige Townhouse Design Hotel & Spa ligt dicht bij het centrum en is modern ingericht. Het hotel heeft het Planet Care keurmerk behaald, omdat het zich extra inzet op het gebied van duurzaamheid. De bereikbaarheid is perfect, want het hotel ligt midden in de hippe wijk 'Wyck' op slechts 50 meter van het Centraal station. Bij aankomst ontvang je zelfs een lokale kortingskaart voor kortingen bij verschillende ondernemers in Maastricht! Vanuit het hotel ben je in 10 minuten wandelen op het Vrijthof. Breng ook zeker een bezoek aan de Sint-Servaasbasiliek. Tijdens je verblijf staat er 's morgens een overheerlijk ontbijt voor je klaar, waardoor je uitgerust en met een goed gevoel de dag begint!

Stedentrips
dagen

Ontdek Maastricht vanuit een 4*-designhotel incl. ontbijt en extra's

Townhouse Design Hotel & Spa
Maastricht, Limburg, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 of 2 overnachtingen in een medium kamer
  • 1 of 2 x ambachtelijk ontbijtbuffet met een glaasje bubbels
  • Incl. kopje soep bij check-in
  • Inclusief een lokale kortingskaart (Live Like A Local Card)
  • Kleine welkomstgift op de kamer
  • Gratis stadsplattegrond/stadsgids
  • Hotel gelegen in de trendy wijk 'Wyck'
  • Dineren mogelijk in het hotelrestaurant
  • Hotel op slechts 5 minuten van het centraal station gelegen
  • Hotel heeft het Planet Care label behaald
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: breng een bezoek aan het drielandenpunt
Tips voor jouw verblijf

Breng een bezoek aan het drielandenpunt in Vaals
Het drielandenpunt bij Vaals is het hoogste punt van Nederland. Hier komen de grenzen tussen Nederland, België en Duitsland samen. Rondom het drielandenpunt is van alles te doen. De uitzichttoren biedt een mooi uitzicht over de drie landen, er is een speeltuin en een doolhof. Aan de Belgische kant van het Drielandenpunt staat de vijftig meter hoge Boudewijntoren. Rondom het drielandenpunt is een bosrijke omgeving. Hier kun je heerlijk wandelen.

Dagje naar Valkenburg
Wanneer je in Maastricht bent kun je een bezoek aan Valkenburg niet overslaan! Het mergelstadje is een trekpleister voor vele toeristen. Maak een ritje in de kabelbaan of bezoek de historische Kasteelruïne en de ondergrondse grotten. Laat je leiden door een gids die je meeneemt in de donkere geschiedenis van deze gangen. Struin door de gezellige pittoreske straatjes bekijk leuke winkeltjes.

Townhouse Design Hotel & Spa
Sint Maartenslaan 5,
Maastricht, Nederland
Kaart
Sint Maartenslaan 5, Maastricht, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Verblijf nu in dit bijzondere 4*-hotel. Het Townhouse Designhotel & Spa ligt centraal in Maastricht op slechts 10 minuten wandelen van het Vrijthof. Het hotel heeft het Gouden Green Key keurmerk behaald. Dit is het hoogst haalbare en betekent dat het hotel zich extra inzet op het gebied van duurzaamheid. Het Green Key label staat garant voor de inzet van hotels die meer aan het milieu doen dan de wet- en regelgeving van hun verlangt. Het Townhouse Designhotel & Spa is een uniek hotel in de buurt 'Wyck' in het centrum van Maastricht. Het hotel heeft een huiselijke, herkenbare sfeer zonder haar eigen karakter te verliezen. In het hotel wordt veel gewerkt met lokale merken en producten waar vintage en nieuwe ontwerpen worden gecombineerd. Bij aankomst in het hotel ontvangt elke gast een lokale kortingskaart voor kortingen bij verschillende ondernemers in Maastricht.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 22,50 p.d. vooraf reserveren
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fietsverhuur
Ja
Hoogtepunten

Helpoort

Bezienswaardigheden
Sint Bernardusstraat 24B

Deze poort uit 1229 is de oudste stadspoort van Nederland. De poort en zijn gebouw hebben eerst dienst gedaan als kruithuis en later als woonhuis en atelier van Jef Schipper.

Stadhuis van Maastricht

Bezienswaardigheden
Markt 78

De Nederlandse architect en kunstschilder Pieter Post heeft het charmante stadhuis aan de Markt ontworpen. Daarbij is de locatie aan de Markt door hem gekozen als 'beste adres'.

Bisschopsmolen Maastricht

Bezienswaardigheden, Cultuur
Stenenbrug 3

Midden in het centrum van Maastricht vindt u de Bisschopsmolen. In deze oude en nog steeds draaiende watermolen worden op ambachtelijke wijze broden gebakken.

Boekhandel Dominicanen

Bezienswaardigheden, Shoppen
Dominicanerkerkstraat 1

De Dominicanenkerk is meer dan 700 jaar oud en de boekhandel in de kerk wordt door velen gezien als één van de de mooiste boekhandels ter wereld.

Vrijthof

Eten en drinken, Nachtleven
Vrijthof

Het Vrijthof is het grootste en bekendste plein van Maastricht. Je vind hier tal van gezellige terrasjes en restaurants. Tijdens de kerstperiode vind je hier een leuke kerstmarkt.

Sint-Servaasbasiliek

Bezienswaardigheden
Keizer Karelplein 3

Deze imposante basiliek is gebouwd op het graf van Sint Servaas, de eerste bisschop van Maastricht. De binnenkant is even indrukwekkend als de buitenkant doet vermoeden.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 22,50 p.d. vooraf reserveren

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 7.25 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau