Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Hotelhuisjes
dagen

In een hotelhuisje midden in de natuur van Drenthe

Restinn Emmen
Meppen, Drenthe, Nederland bekijk op kaart
Verblijf 3, 4, 5, 6, 7 of 8 dagen in een hotelhuisje in Drenthe nabij Emmen omgeven door prachtige natuur

In het zuidoosten van Drenthe, aan de rand van de natuurgebieden de Dwingelderveld en de Mepperdennen vertoef je in het dorpje Meppen! Je wordt omringd door een schitterend gebied met bossen, heide, zandverstuivingen en pittoreske typische Drentse dorpjes, zoals Orvelte en Westerbork. Vanuit je Restinn is er een diversiteit aan bewegwijzerde fiets, wandel- en ruiterroutes. Zoek je liever het avontuur op? Combineer je overnachting dan bijvoorbeeld met een dagje Attractiepark Slagharen of Wildlands Adventure Zoo! Nabij het dorpje vind je de de Vlinderstad Emmen, een onontdekte parel waar veel mensen nog niet geweest zijn.

Hotelhuisjes
dagen

In een hotelhuisje midden in de natuur van Drenthe

Restinn Emmen
Meppen, Drenthe, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 4, 5, 6 of 7 overnachtingen o.b.v. logies
  • Verblijf in een vrijstaand hotelhuisje in een landelijke sfeer
  • Nabij natuurgebieden de Dwingelderveld en de Mepperdennen
  • Hotelhuisje is voorzien van bad- en bedlinnen
  • Gratis Wi-Fi in het hotel
  • Gratis parkeren bij het hotel
  • Tip: bezoek Westerbork of ga een dagje naar Slagharen!
Nationaal Park Dwingelderveld

Het grootste natte heidegebied van heel West-Europa! Bewonder het bijzondere landschap tijdens het wandelen, fietsen, hardlopen of paardrijden. Dankzij de grote afwisseling in het Dwingelderveld leven er veel planten en dieren. In de natte stukken vind je dopheide, veenpluis, klokjesgentiaan en orchideeën, in de droge delen groeit heel veel struikheide en jeneverbes. Struin over de paarse vlaktes en geniet van de oase van rust. Het is een trekpleister voor iedereen die van natuur houdt. Geurende bossen, bloeiende heide en stuifzandvlaktes. Je vindt het allemaal in Nationaal Park Dwingelderveld. Het natuurgebied herbergt vele bijzondere dieren, dus spot ze allemaal!

Restinn Emmen
Middendorpsstraat 16,
Meppen, Nederland
Kaart
Middendorpsstraat 16, Meppen, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Restinn staat voor bijzonder overnachten en buitengewoon genieten, het hele jaar door. Een Restinn is een vrijstaand hotelhuisje. De hotelhuisjes (een exclusief ontwerp van architect Henri Leloup) hebben een volledig doorzicht, waardoor buiten- en binnenruimte speels door elkaar lopen. Ieder huisje heeft openslaande deuren naar het terras en is zeer compleet ingericht met onder meer: twee eenpersoonsbedden, douche (bad- en bedlinnen aanwezig) en toilet, zithoek, eethoek, koelkast, koffie - en thee faciliteiten, televisie en een terras. Het dorp Emmen ligt in Zuidoost Drenthe aan de rand van de natuurgebieden de Jeneverbes en de Mepperdennen. Een schitterend gebied met bossen, heide, zandverstuivingen en pittoreske typische Drentse dorpjes.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Geen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Minibar
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Bagage-opslag
Ja
Fietsverhuur
Ja
Mindervalidekamers
Nee
Terras
Ja
Hoogtepunten

Monumentendorp Orvelte

Musea, Steden
Dorpsstraat 7

Orvelte is één van de mooiste dorpen in Drenthe. De monumentale boerderijen, de woningen, statige bomen en mooie tuinen en straten geven het dorp een unieke sfeer.

Wildlands Adventure Zoo Emmen

Dierentuinen en aquaria
Raadhuisplein 99

Dit park is voor zowel jong en oud geschikt! Bewonder alle dieren in hun pracht en praal. Wildlands Adventure Zoo Emmen heette voorheen Dierenpark Emmen.

Emmen

Steden
Emmen

Het gezellige Emmen heeft veel te bieden. Van een rijke geschiedenis tot een groots overdekt winkelgebied. In de zomer vind je er leuke terrasjes en gezellige marktjes.

Nationaal Park Dwingelderveld

Natuur & Parken
Oude Postweg

Zacht glooiende heidevelden met plassen en vennetjes. Bos, stuifzand en schilderachtige esdorpen. Voor een afwisselende fiets- of wandeltocht ben je hier op de goede plek.

Kamp Westerbork

Musea, Bezienswaardigheden
Oosthalen 8

Midden in Drenthe ligt een plek met een geschiedenis. Hier worden de levens van honderdduizend Nederlandse Joden in herinnering gehouden.

Attractiepark Slagharen

Attractieparken
Zwarte Dijk 37

In Attractiepark Slagharen is er voor iedereen wat te doen, talloze attracties om je in uit te leven, meerdere theatershows per dag, een waterpark en vele eettentjes verspreid over het hele park.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Geen

Belangrijke informatie

Let op! Je kunt alleen inchecken van 14.30 - 19.00 uur.

Mindervalidekamers

Nee

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:30 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

14:00 - 19:00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.35 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau