Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Weekendje weg met vriend of vriendin

Toe aan een heerlijk weekendje weg met je vriend of vriendin? Niets anders gaat boven een paar dag genieten van een andere omgeving om de dagelijkse sleur te ontsnappen. Het leuke? Lees verder

Een weekendje weg hoeft in de meeste gevallen helemaal niet duur te zijn en je hoeft helemaal niet ver te reizen!

Een weekendje weg met je vriendin of vriend is een perfect idee.

Het enige wat je nog hoeft te doen, is het kiezen van een leuke bestemming. Hotels zijn overal en in alle soorten omgevingen te vinden. Ga je voor de bruisende drukte van de grote stad, zoek je juist de rust op of ga je voor een combinatie van beiden? De mogelijkheden zijn onbeperkt.

Alleen al ons prachtige Nederland, biedt talrijke mogelijkheden als het gaat om een weekendje weg met je vriendin of vriend. Wat dacht je bijvoorbeeld van een hotel in de politieke hoofdstad Den Haag? Geniet van de vele lekkere restaurantjes, snuif cultuur op in de binnenstad en waai heerlijk uit op de stranden van onder meer Scheveningen.

Andere leuke opties liggen bijvoorbeeld binnen België, Duitsland of Frankrijk. Wanneer de voorkeur uitgaat naar een romantisch weekendje weg, kan Parijs niet onbenoemd blijven. Deze stad ademt liefde en is dan ook dé bestemming bij uitstek voor een romantisch weekendje weg met je vriendin of vriend. Je kan er werkelijk alles doen! Van een rondvaart op de Seine, tot aan shoppen aan de Champs-Élysées of cultuur snuiven in het Louvre Museum.

Na een weekendje weg met je vriend of vriendin, zal je ervaren dat jullie relatie weer een flinke boost heeft gekregen en dat de dagelijkse sleur weer een stuk dragelijker wordt. De voordelen zijn dus héél acceptabel. Kies een bestemming die goed bij jullie past en je kan beginnen met het inpakken van je tas!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro PayPal Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart