Zomers tripje inclusief dakterras met Weekendjeweg.nl

Geplaatst 26 juni, 2014---weekendjeweg.nl-dakterrasRamada2.jpg

Deze zomer een weekendje weg in eigen land? Geniet van weidse stads- en natuurpanorama’s bovenop het dak van je hotel via Weekendjeweg.nl. Van een uitzicht op de skyline van Amsterdam tot aan vergezichten op de Veluwse natuur.


Hoogste dakterras van Amsterdam 
Het in 2012 geopende Ramada Apollo Amsterdam Centre ligt aan de rand van het centrum van Amsterdam. Dit hotel telt achttien verdiepingen, is het grootste Ramada Hotel van Europa en kent ook het hoogste dakterras van Amsterdam. Op de zeventiende verdieping vind je Skybar Floor17, waar je onder het genot van een drankje geniet van een prachtig uitzicht op de hoofdstad. Wie ook ’s nachts naar buiten wil kijken, boekt een Panorama Uitzicht kamer. Je boekt een kamer vanaf € 43,- per persoon per nacht. 


Vergezichten op de Veluwe 
Midden in natuurgebied Rijk van Nijmegen ligt het Hampshire Landgoedhotel – Holthurnsche Hof. Vanaf het restaurant van het viersterrenhotel heb je toegang tot het dakterras, dat een vergezicht biedt over 38 hectare eigen bos- en heuvelgebied van de Veluwe. Liefhebbers van natuur zitten hier goed: er zijn fiets- en wandelroutes door de natuurgebieden Rijk van Nijmegen, Ooijpolder en De Duffelt en langs een aantal Romeinse monumenten en kastelen. Ook pretpark Tivoli en het centrum van Nijmegen zijn in de buurt. Een verblijf in Hampshire Landgoedhotel – Holthurnsche Hof boek je vanaf € 37,- per persoon per nacht. 

Exclusief uitzicht over het centrum van Den Haag 
Het 5-sterrenhotel Hilton The Hague ligt midden in het historische centrum van Den Haag. Direct naast het hotel vind je het beroemde museum Panorama Mesdag. Ook overnacht je hier op loopafstand van Koninklijk Paleis Noordeinde. Reserveer de Executive Room in het Hilton The Hague vanaf € 67,- per persoon per nacht met exclusieve toegang tot de Executive Lounge. Deze lounge biedt een privé check-in en heeft een dakterras met uitzicht op historisch Den Haag, waar je de gehele dag welkom bent voor een hapje en een drankje.