Betaling

Er zijn 4 mogelijkheden van betalen:

• Betalen bij aankomst

• Betalen bij het reserveren via iDEAL

• Betalen bij het reserveren via credit card (Visa)

• Betalen/deelbetaling bij het reserveren middels éen van de cadeau cards die Weekendjeweg.nl accepteert.

Tijdens het maken van de reservering wordt getoond welke betaalmethode het hotel hanteert. Niet elk hotel accepteert betalen bij aankomst.


Goed om te weten:
 Wanneer je betaling niet binnen 24 uur is ontvangen zal je reservering verwijderd worden. Hieraan kunnen kosten verbonden zijn. Heb je een opmerking of vraag over het betalen neem dan contact op met ons service centre op 088 089 01 00.

Over het algemeen betaal je bij accommodaties in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland bij aankomst. Bij de overige accommodaties dien je middels iDeal of met creditcard te betalen. Indien je via iDeal of met creditcard dient te betalen, dan wordt dit in het laatste gedeelte van de reservering aangegeven. 

Over iDEAL
 

iDEAL is het systeem dat jou direct koppelt aan je internetbankierprogramma bij een online aankoop. 
 
Wij hanteren een beveiligingsysteem voor het internet dat de veiligheid van je online transacties waarborgt. Dit systeem heet Adyen en is het beste en veiligste systeem dat momenteel beschikbaar is. Adyen staat onder controle bij TrustWave. Met de combinatie van Adyen op Weekendjeweg.nl kun je er gerust op zijn dat je creditcardgegevens en anonimiteit beschermd worden.

Veilig betalen
De veilige verbinding tussen je browser en onze website wordt tot stand gebracht door Thawte Premium Server CA, een gerenommeerde standaard op dit gebied. Het elektronische certificaat van Thawte Premium Server CA garandeert dat je met ons in contact bent en niet met iemand anders. Alle gegevens die je verstuurt, worden voor je veiligheid versleuteld door het gebruik van SSL (Secure Socket Layer). Op die manier kan niemand je gegevens onderscheppen of aanwenden voor andere doeleinden dan de door jou gewenste transactie. Aan het icoon (doorgaans een gesloten hangslot) rechts onderaan je scherm zie je of je browser een beveiligde verbinding tot stand heeft gebracht.