Wie zijn we?

Weekendjeweg.nl is in 1999 opgericht en biedt zeer voordelige korte vakanties aan in meer dan 2.000 hotels en bungalowparken in de Benelux, Frankrijk, Duitsland en populaire stedenbestemmingen zoals Parijs en Berlijn. Weekendjeweg.nl is, tesamen met onze andere websites, onderdeel van Bookit. Met 60 mensen werken we continu aan de beste deals en service.

 

Een aantal facts & figures over Bookit:

  • Sinds 2004 kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriete website in diverse categorieën. In 2004, 2006, 2007 en in 2008 zijn we door het publiek uitgeroepen tot website van het jaar in de categorie Reizen.
  • Het vakblad Reisrevue heeft ons in oktober 2012 verkozen tot nummer 3 touroperator in Nederland op basis van het aantal passagiers. 
  • Uit een onderzoek van WUA!, dé marktleider op het gebied van online benchmarking, blijkt dat de website van Weekendjeweg.nl in 2014 het liefst gekozen wordt voor het online boeken van een hotel. Lees hier het artikel op de website van WUA.nl.
  • Een steeds belangrijker onderdeel van Bookit is de Weekendjeweg.nl Cadeau Card. Naast online verkoop via onze websites is de cadeau card ook verkrijgbaar bij meer dan 4000 verkoopkanalen waaronder Albert Heijn, Primera, Bruna, AKO, CIGO, PLUS, Jumbo, Blokker, de ANWB en THE READ SHOP. 

Dit zijn onze websites:

1999    Weekendjeweg.nl
2003    BungalowS.nl
2009    Weekendjeweg.be

 

Receptie    Keuken


Lounge    Middenpad
 
Marketing    Service Center

Sales    Sales 2

Service Center 1    Service Center 2