Missie en visie

Onze Missie
Weekendjeweg.nl helpt je gebruiksvriendelijk en online je vrije tijd zo aangenaam mogelijk in te vullen met altijd de meest originele ideeën en bestemmingen. Zo helpen we je unieke herinneringen te creëren.

Onze Visie
Mensen hebben steeds vollere agenda’s. Daarmee groeit het belang om onze schaarse vrije tijd waardevol te besteden. Het waardevolste in het leven zijn immers niet de materiële zaken, maar de ervaringen en belevenissen die we meemaken. Vrije tijd wordt quality time. On- en offline worden we overspoeld met aanbieders van allerlei vormen van vrijetijdsbesteding. Dit leidt tot keuzestress.
Weekendjeweg.nl biedt de oplossing. We zijn dé specialist in de besteding van je vrije tijd in Nederland (België en Duitsland). Vanuit onze passie voor reizen en vrije tijd en een excellente dienstverlening inspireren we gasten op één online portal met de meest originele ideeën en bestemmingen. Voor, tijdens en na de belevenis. Alles bij elkaar, overzichtelijk samengebracht op één plek. We nemen je al het regelwerk uit handen, zodat je tijd overhoudt voor het creëren van unieke herinneringen voor jezelf en de mensen die belangrijk voor je zijn.