Kosten

Om helderheid voor de consument te geven tonen wij verplichte toeslagen bij de prijs voor een verblijf. Dit volgens de richtlijnen van Autoriteit Consument en Markt, zij ziet toe op de naleving hiervan.

We tonen variabele toeslagen als kosten per persoon per nacht bij de prijs per kamer. Het gaat hierbij om de reserveringskosten van Weekendjeweg.nl van € 4,95 pppn (maximaal € 19,80 per reservering). En de zogenaamde hotel gebonden kosten: toeristenbelasting en eventuele handelingfee van het hotel. De toeristenbelasting is een verplichte belasting en kan per gemeente verschillen.

Andere, optionele kosten, die niet direct bij de prijs van een verblijf worden getoond, zijn een annuleringsdekking of kosten i.v.m. persoonlijke wensen (extra bed, huisdier).


Speciale wensen
Als je bijzondere verzoeken (bijvoorbeeld een huisdier of het plaatsen van een extra bed) hebt, dan vind je de kosten hiervan terug op de website bij het desbetreffende hotel. Speciale wensen zijn altijd op aanvraag.

Annuleringsdekking
Omdat aan het wijzigen of annuleren van je boeking kosten zijn verbonden, adviseren wij je altijd een annuleringsdekking te nemen. De kosten voor deze dekking bedragen:
  € 5,- per kamer voor 1 nacht
  € 9,- per kamer voor een weekend of midweek
  € 18,- per kamer voor een week