Wijziging en annulering

Wijzigen
Reisgegevens wijzigen? Bel 088 089 01 00 of mail naar info@weekendjeweg.nl.

Annuleren

Wil je je verblijf annuleren? Bel 088 089 01 00 of mail naar cancel@bookit.nl. Hiervoor gelden de volgende voorwaarden:

  • Bij annulering tot 2 weken voor aankomstdatum is 50% van het boekingsbedrag verschuldigd.
  • Bij annulering tot 3 dagen voor de aankomstdatum is 75% van het boekingsbedrag verschuldigd.
  • Bij annulering tot de dag van aankomst is 90% van het boekingsbedrag verschuldigd en op de dag van aankomst of bij een no-show is dat 100%.
  • Indien je een annuleringsdekking hebt afgesloten en je moet afzien van je vakantie vanwege een in de dekkingsvoorwaarden vermelde reden, dan worden de kosten die je na annulering verschuldigd bent vergoed (m.u.v. reserveringskosten en eventuele annuleringsdekkingskosten). Wij berekenen altijd de reserveringskosten en evt. de kosten van de annuleringsdekking door en zullen je daarvan een factuur sturen. 
    Bij enkele acties kunnen afwijkende annuleringsvoorwaarden van toepassing zijn. Deze zullen bij de actie op de site vermeld worden.

Bovenstaande wijzigings- en annuleringsvoorwaarden zijn geldig bij reguliere boekingen. Wanneer je een actie of speciale aanbieding reserveert kunnen er speciale annuleringsvoorwaarden van toepassing zijn. Deze voorwaarden staan vermeld op onze website bij de betreffende aanbieding en of in je reserveringsbevestiging.

Annuleren met cadeau card
Heb je een boeking gemaakt en daarbij gebruik gemaakt van een cadeau card? Als je recht hebt op teruggave van een bedrag dan wordt deze niet in contanten maar in de vorm van een Weekendjeweg.nl Cadeau Card uitgekeerd.


Annuleren Disneyland Paris

Uw hotelreserveringen incl. entreekaarten voor Disneyland Paris annuleren? Hiervoor gelden de volgende voorwaarden:

  • Bij annulering tot 6 dagen voor aankomstdatum is 50% van het boekingsbedrag verschuldigd.
  • Bij annulering van 5 tot 3 dagen voor de aankomstdatum is 75% van het boekingsbedrag verschuldigd.
  • Bij annulering van 3 dagen tot de dag van aankomst is 100% van het boekingsbedrag verschuldigd, op de dag van aankomst of bij een no-show is dat ook 100%.
  • Indien je bij ons een annuleringdekking heeft afgesloten en je moet afzien van je vakantie vanwege een in de dekkingsvoorwaarden vermelde reden, dan worden de kosten die je na annulering verschuldigd bent vergoed (m.u.v. reserveringskosten en eventuele annuleringsdekkingskosten). Wij berekenen altijd de reserveringskosten en evt. de kosten van de annuleringsdekking door en zullen je daarvan een factuur sturen.