Wijziging en annulering

Wijzigen
Reisgegevens wijzigen? Bel 088 089 01 00 of mail naar info@weekendjeweg.nl.

Annuleren

Wil je je verblijf annuleren? Bel 088 089 01 00 of mail naar cancel@bookit.nl. Hiervoor gelden de volgende voorwaarden:

  • Bij annulering tot 2 weken voor aankomstdatum is 50% van het boekingsbedrag verschuldigd.
  • Bij annulering tot 3 dagen voor de aankomstdatum is 75% van het boekingsbedrag verschuldigd.
  • Bij annulering tot de dag van aankomst is 90% van het boekingsbedrag verschuldigd en op de dag van aankomst of bij een no-show is dat 100%.

Bovenstaande wijzigings- en annuleringsvoorwaarden zijn geldig bij reguliere boekingen. Wanneer je een actie of speciale aanbieding reserveert kunnen er speciale annuleringsvoorwaarden van toepassing zijn. Deze voorwaarden staan vermeld op onze website bij de betreffende aanbieding en of in je reserveringsbevestiging.

 

Wijzigen en annuleren van een Hotel + Trein pakketreis

 

Wijzigen van een Hotel + Trein pakketreis

De mate waarin een wijziging mogelijk is hangt af van wat je wenst te wijzigen en de mogelijkheden bij het hotel. Er kunnen kosten verbonden zijn aan het wijzigen van een reservering, deze kunnen oplopen tot 100% van het boekingsbedrag. Neem contact op met ons service centre om de wijziging te bespreken

Annuleren 
van een Hotel + Trein pakketreis

De annuleringskosten bedragen de volledige kosten van het geboekte arrangement. Neem contact op met ons service centre om de annulering door te geven.

Pakketreis en Stichting garantiefonds Bookit

Alle pakketreizen worden uitgevoerd door Stichting Garantiefonds Bookit (KVK 56605463 1431 BA Aalsmeer, gevestigd op Van Cleeffkade 15)

Indien Bookit/BRC wegens financieel onvermogen de reis niet meer naar behoren kan uitvoeren, ontvang je het reeds betaalde deel van de boeking van een Hotel + Trein pakket volledig terug.


Annuleren met cadeau card
Heb je een boeking gemaakt en daarbij gebruik gemaakt van een Weekendjeweg.nl cadeau card of een cadeau card van derden? Als je recht hebt op teruggave van een bedrag dan wordt deze niet in contanten maar in de vorm van een Weekendjeweg.nl Cadeau Card uitgekeerd.

 


Annuleren Disneyland Paris

Uw hotelreserveringen incl. entreekaarten voor Disneyland Paris annuleren? Hiervoor gelden de volgende voorwaarden:

  • Bij annulering tot 6 dagen voor aankomstdatum is 50% van het boekingsbedrag verschuldigd.
  • Bij annulering van 5 tot 3 dagen voor de aankomstdatum is 75% van het boekingsbedrag verschuldigd.
  • Bij annulering van 3 dagen tot de dag van aankomst is 100% van het boekingsbedrag verschuldigd, op de dag van aankomst of bij een no-show is dat ook 100%.