Coronavirus en reizen

Annuleren

Voor het annuleren van uw boeking, zullen de reguliere annuleringsvoorwaarden aangehouden worden welke u ook terug kunt vinden op uw reserveringsbevestiging. Als u uw boeking wilt annuleren, kunt u dit aangeven in het contact formulier. Wij zullen vervolgens contact opnemen met het hotel om uw reservering te annuleren.

Wijzigen

Wilt u wijzigen, klik dan hier voor het wijzigingsformulier.

Geen boeking, wel een vraag?

Stel uw vraag via het contact formulier

Wij zullen ontvangen berichten zo spoedig mogelijk behandelen en op volgorde van aankomstdatum. Het kan zijn dat u langer moet wachten op een antwoord dan gewenst, maar garanderen dat we in ieder geval contact met u opnemen, voordat de aankomstdatum van uw boeking plaatsvindt. Hartelijk dank voor het begrip.


Laatst bijgewerkt op 26-01-2022

Coronamaatregelen

U bent zelf verantwoordelijk voor de naleving van eventuele maatregelen die genomen worden door het RIVM als gevolg van het coronavirus, ook ten aanzien van de maximale bezetting per accommodatie. Ook kan het zijn dat bepaalde faciliteiten gesloten zijn of beperkt open als gevolg van deze maatregelen. Raadzaam is om dit zelf vlak voor vertrek nog even via de website van het hotel te checken.

Binnenland

Per woensdag 26 januari 2022 mogen de horeca, pretparken, dierentuinen, musea, bioscopen en theaters weer open onder voorwaarden. Sportlocaties binnen en buiten waaronder zwembaden waren al open onder voorwaarden. Informeer wel bij het door u geboekte hotel of bepaalde facilitetien open zijn, zoals bijvoorbeeld het zwembad en onder welke voorwaarden en hoe er eventueel gereserveerd kan worden wanneer er bijvoorbeeld een maximale capaciteit van toepassing is en dat er daardoor van te voren een tijdsblok gereserveerd dient te worden om gebruik te kunnen maken een faciliteit. Bekijk hier een overzicht van alle maatregelen en versoepelingen naar aanleiding van de persconferentie op 25 januari 2022.

Buitenland
Mogelijk is reizen alleen toegestaan voor bepaalde doeleinden en is recreatief reizen specifiek niet toegestaan. De maatregelen veranderen continu, daarom raden we u aan om zelf regelmatig te controleren of er updates zijn. Houd kort voor vertrek, tijdens uw reis en ook bij terugkeer het reisadvies in de gaten.

België

Bekijk hier de update met betrekking tot maatregelen inreizen in België.

Duitsland

Bekijk hier de update met betrekking tot maatregelen inreizen in Duitsland.

Frankrijk

Bekijk hier de update met betrekking tot maatregelen inreizen in Frankijk.