0 hotels

Zoekopdracht wijzigen
Verfijn

Sorry, we hebben geen resultaten gevonden. Controleer je spelling en probeer het opnieuw.

Verberg

Zoeken

Verfijn

Hotel Leiden

Een weekendje weg naar een hotel in Leiden is altijd de moeite waard. Deze historische stad staat bekend om zijn vele musea, winkels en niet te vergeten: de grachten. Alleen onze hoofdstad telt meer grachten! Omdat er langs het water veel monumenten liggen, raden we je aan om een rondvaarttocht op een boot te maken. Of huur een sloep, kano of roeiboot, er is zoveel te zien!

Bekende musea in Leiden zijn:

Naturalis
Met meer dan 10.000 opgezette dieren kom je hier ogen tekort. En schrik niet als je oog in oog staat met een dinosaurus van bijna 20 meter lang!

Museum Corpus
Ontdek werkelijk alles over het menselijk lichaam in een reis door de mens. Enorm leerzaam museum voor het gehele gezin.

Rijksmuseum van Oudheden
Leer hier alles over de Egyptische oude beschavingen; de Grieken en de Romeinen; het Oude Nabije Oosten en over Nederland in de prehistorie, Romeinse tijd en de middeleeuwen.  

Winkelen in Leiden
Leiden is een echte winkelstad. In het centrum zijn de bekende winkelketens gevestigd en wil je snuffelen in kleine boetieks dan kan dat heel goed in de kleine steegjes en straatjes.

Op zoek naar een aanbieding voor een van de hotels in Leiden? Op Weekendjeweg.nl vind je altijd een deal voor een goedkoop hotel in Leiden.