Hotel de Borgh

IJshof 1, 4761 BE  Zevenbergen, Nederland (Kamers: 30)

Hotels in Brabant zijn er volop. Het heet niet voor niets Bourgondisch Brabant. Maar écht genieten begint bij Hotel de Borgh in Zevenbergen. Altijd een gastvrije ontvangst, culinair genieten in het sfeervolle restaurant, overnachten in één van de moderne hotelkamers en geniet van al het moois dat West Brabant te bieden heeft.

De Business tweepersoonskamers zijn voorzien van een twinbed, een bureau, WiFi, zitje, televisie, telefoon, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met douche, föhn en toilet. De kamer is voorzien van kluisje.

Op een steenworp afstand van elkaar zijn de Biesbosch, de Baronie en de Brabantse Wal te vinden. West Brabant is ook de geboortestreek van Van Gogh, de bakermat van het Nederlandse wielrennen, een streek van historische steden en – forten en beschikt over een watersportgebied met mooie vaarroutes. Hotel in Brabant, dan denk je aan Hotel de Borgh!

Faciliteiten

Algemeen

  • Hotel heeft 30 kamers

Gratis extra's

  • Gratis WiFi
  • Gratis parkeren

Belangrijk

  • De belangrijke informatie van de hotels en accommodaties kan datum of aanbieding gebonden zijn. Kiest u daarom eerst een datum voor aankomst in het weekend of doordeweeks.

Locatie

Sorry, het gezochte hotel is helaas niet beschikbaar. Klik voor alternatieven in de buurt

8.8
2 Beoordelingen

Onderstaande beoordelingen zijn de meest recente beoordelingen met een tip of opmerking.

Vanwege Covid-19 hebben wij tussen 13 maart en 2 juni geen beoordelingsverzoeken verzonden.

8.6
- Stel (50+) -

"Dat wij ontzettend genoten hebben het weekend Heerlijk gegeten in het restaurant En vooral je thuis voelen door Debbie van de receptie Maar ook door het andere personeel "

Tip: Terrasje pakken in Willemstad bij de haven Rondvaart Biesbosch in Drimmelen

8.9
- Stel (50+) -

"Geen"

Tip: Restaurant op de markt: Zeste, neezeer aan te bevelen