Bed & Breakfast Welgelegen

Lange Leane 11, 8711 HK  Workum, Nederland (Kamers: 4)

Bed & Breakfast Welgelegen ligt net buiten Workum, een stad in het zuidwesten van Friesland. De charmante voormalige boerderij is onderdeel van Camping Welgelegen en is prachtig gelegen in een uitgestrekt landschap van veel groen en een oude boomgaard.

De knusse kamers van Bed & Breakfast Welgelegen hebben een eigen wastafel. Douche en toilet bevinden zich op de gang, u deelt deze met de andere gasten.

In Bed & Breakfast Welgelegen bent u er echt even helemaal uit. De natuur biedt vele fiets- en wandelmogelijkheden. Workum ligt vlakbij het IJsselmeer, waardoor u ook prima watersporten kunt beoefenen als surfen of vissen. De eigenaren van Bed & Breakfast Welgelegen informeren u graag over fiets- en wandelroutes, kanotochten en typisch Friese bezigheden als fierljeppen en skûtsjesilen. Net als in vele andere plaatsen langs de voormalige Zuiderzee, vindt u ook in Workum veel bijzonder aardewerk. Breng ook een bezoek aan Hindeloopen, dat op slechts 2,6km ligt van Bed & Breakfast Welgelegen. In deze schilderachtige stad leeft de geschiedenis voort in het Friese Schaatsmuseum en in het Hidde Nijland Museum, waar u Hindelooper schilderkunst, kostuums en scheepvaarthistorie treft.

Faciliteiten

Algemeen

  • Hotel heeft 4 kamers
  • Huisdier niet toegestaan

Kamer

  • Geen airconditioning in kamer
  • Alleen niet roken kamers

Populair

  • Betalen bij aankomst hotel
  • Parkeren gratis

Belangrijk

  • De belangrijke informatie van de hotels en accommodaties kan datum of aanbieding gebonden zijn. Kiest u daarom eerst een datum voor aankomst in het weekend of doordeweeks.

Locatie

Sorry, het gezochte hotel is helaas niet beschikbaar. Klik voor alternatieven in de buurt